Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak nie jest źle. Możemy sobie włączyć ogromne pudło z napisem 'PS3' podłączone do genialnego telewizora, kina domowego i zapuścić film na pasiastym ekraniku PSP 3000 z głośniczkami stereofonicznymi... siedząc na kanapie w drugim pokoju !11!!!jedenone!

faajnie...

Opublikowano

Zamierzam sobię sprawić PSP model 3000 w zestawie z locoroco -http://www.agito.pl/sony-playstation-portable/sony-playstation-portable-slim-czarna-psp-3000-gra-locoroco-2.2096.338836.html

Mam jednak parę pytań:

1.Jakiej pojemności kartę memory stick dostanę na starcie ?

2.Czy możecie polecić jakiś dobry pokrowiec do psp slim ?

3.i słuchawki

4.Ile czasu trzyma bateria ?

5.Pytanie do użytkowników modelu 3000-czy naprawdę widać paski na ekraniku i czy przeszkadza to w graniu ?

Z góry dzięki :rolleyes:

Opublikowano

Dobra, dzięki za info odnośnie PS3 - PSP. Czyli mogę siedzieć sobie dajmy na to w jednym pokoju i oglądać filmik czy fotki który jest na HD PS3jki w drugim pokoju, right? Debilne pytanie ale... PS3 musi być wtedy włączone?

Opublikowano (edytowane)

Przeglądarkę zawsze można odpalić W PSP, nie koniecznie tę w PS3.

Przez Remote Control można chyba spokojnie grać w niektóre(może i wszystkie) gry przy pomocy PSP tak jak normalnego pada, moge się mylić, ale widziałem jak koleś grał w GTAIV.

Coati pauko, nie usuwaj moich postów od widzimisię :F, ziolo pisze brednie i tyle bo nie zna się na rzeczy, udaje "MISZCZA" suchar

Edytowane przez winner
Opublikowano

to gta4 to raczej niebardzo... no ale kto wie... ja tam tylko testowalem 1film i galerie obrazkow, po czym uznalem, ze nie jest mi ta cała opcja do niczego potrzebna...

ani to poręczne ani wygodne :F

Opublikowano (edytowane)
  Cytat
Przeglądarkę zawsze można odpalić W PSP[...]

Przez którą nie obejrzysz sobie żadnego filmu załadowanego na takie portale jak YT, Wrzuta... YP itd.

Cytat
Noi przez Remote Control można chyba spokojnie grać w niektóre(może i wszystkie) gry przy pomocy PSP tak jak normalnego pada, moge się mylić, ale widziałem jak koleś grał w GTAIV.

PSP romote play grach na PS3? Coś Ci się chyba pomyliło (z bardzo niewieloma wyjątkami). :huh:

Cytat
Noi...

...piszemy rozdzielnie.

Edytowane przez ziolo69
Opublikowano
  Yano napisał(a):
podejzewam ze albo masz zły soft albo co bardziej prawdopodbne zwaloną wersje gry

Wydaje mi sie malo prawdobodobne zeby trzy jednakowe,"zalatwione" gry byly uszkodzone...Soft mowisz?Co moze byc z nim nie tak?Smiga mi wszystko poza kilkoma tytulami...GoW:CoO mi najbardziej zal...;/ Nie ma jakis pluginow do pewnych gier?Moze potrzebuje jakies dodatkowe programy wgrac na PSP,co by polepszyc ich dzialanie?Wybaczcie za takie pytania ale dopiero co poznaje konsolke;]

Opublikowano

Witam. Zaczne moze od tego, ze w temacie psp jestem poczatkujacy :) Zakupilem model psp-2003 is srebrny (jakby kolor mial znaczenie ;) ) i mam powazny problem z przerobka. Posiadam baterie pandora oraz magic stick'a. Wkładam baterie pandora do konsolki (magic stick jest juz rowniez w konsolce), konsola wlacza sie automatycznie jednak nie widzi magic stick'a (dioda informujaca o czytaniu karty nie swieci sie). W psp mam wgrany ostatni oficjalny soft ze stronki sony 5.02. Ma ktoś może pomysł w czym tkwi problem ?? Czy ten soft sony 5.02 ma jakies zabezpieczenia ?? Bateria oraz magic stick były sprawdzane na dwóch innych modelach psp i nie było z nimi problemów :huh:

Opublikowano (edytowane)

Nie do końca rozumiem. To znaczy, że mam płyte główną wykorzystywana w modelach 3004 ?? No i czy jest jakaś możliwość obejścia tego ??

EDIT: Spoko, znalazłem informacje o płycie głównej TA-088v3, która to jest w modelach konsoli 2k0 i na chwile obecna nie pozwala przerobic tych modeli psp. No to sie wpakowalem...

Edytowane przez Machel
Opublikowano

No i dziala!Smigaja mi wszystkie gry;] Doszedlem do tego metoda prob i bledow.Wystarczylo przestawic w RM/advanced "execute BOOT.BIN na "disabled" Nie wiem co to jest ale poskutkowalo:P Gry na szaraka nie sa juz dla mnie tajemnica,,w koncu zaczynam poznawac ta cudowna konsolke:D I tak mam soft 5.02 GEN(fuul) wraz z IRshell 4.8:D Jeszcze do konca nie wiem jakie mozliwosci ma ten program ale widze w nim wielki potencjal;] Mam do Was pytanie...Co jeszcze mozna zrobic z ta konsolka??Moze toster?:D Jak na razie to nie widze zadnych ograniczen...Teraz musze sie nauczyc emulowac starsze gry.Podobno mozna nawet N64?!Prawda?Jak to sie rusza w praniu?Mozecie mi polecic jakies ciekawe Homebrew?:>Jeszcze jedno;] Czy jest taka mozliwosc abym wgral sobie na PSP jakis film DivX,poszedl z konsolka do kumpla,podlaczyl ja do TV(SD) i obejrzal ten film na wiekszym ekranie?:>Prosze o odpowiedz na wszelkie dreczace mnie pytania;] Zaczynam sie powoli wkrecac;] Aha chcialem sie upewnic..Do czego sluzy "DevHook"?Dzieki wielkie hakerzy:P

Opublikowano (edytowane)

umie ktos tak zrobic? warto sie bawic? :D

pspswieciul5.jpg

jak by co to bylo pytanie retoryczne;p i tak nie bede rozkrecał psp ;p

Edytowane przez Yano