Boomcio 4 073 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 A co do pytania to plik ma rozszerzenie *.rar czy ma ikonkę rar'a bo ISO też ma ikonkę rar'a i da sie go wypakować a w środku masz to co napisałeś. Racja, wystarczyło wrzucić na kartę ten plik rar - wypakowany (ikonka jak rar, a fizycznie to ISO ) .Dzięki panowie za szybką pomoc . Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 3.95 chyba jeszcze lapie lumines. jak nie to pandora. [ten 3.95 to oryginalny soft?] tak orginalny Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Orientuje się ktoś gdzie kupie oryginalną baterię do PSP Fat? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 robson, sklep pe, gekon, allegro, norbit, media markt, avans, auchan, media expert, centrum sony... Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 (edytowane) robson, sklep pe, gekon, allegro, norbit, media markt, avans, auchan, media expert, centrum sony... ...Empik też, o np. jakby ten teges. :nerd: Edytowane 26 stycznia 2009 przez ziolo69 Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Mam kilka pytań, ponieważ niedługo (dokładnie to w piątek ) kupuje PSP 3004, a obeznany w temacie jestem nie do końca . 1. Czy do tego PSP można kupić dowolne słuchawki ? (np. taki jak do discmana, mp3) 2. Czy kabel usb do konsolki pasuje taki sam jak do pada od PS3 ? 3. Czy na emulatorze gier PS ONE zagram tylko w gry ściągnięte z PS STORE, czy można jakoś odpalić mniej legalne wersje ? 4. Opłaca się kupować jakąś folie na ekranik ? (np. takie jak na allegro, firma Hori ok.10 zł) 5. Czy w gry, które nie obsługują normalnie możliwości grania on-line można pograć z kumplem przez sieć ? (coś w stylu hamachi ) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Jeszcze mi się przypomniało : 6. Czy gry z US PS STORE działają na europejskiej konsoli ? 7. Czy mógłbym kupować gry z ps store i dzielić je razem z kumplem (coś jak na ps3) ? Edytowane 28 stycznia 2009 przez karmaster Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 da sie juz przerobic psp wersje 3k? A jak nie to czy wiadomo czy cos sie ruszylo w tym temacie? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Mam kilka pytań, ponieważ niedługo (dokładnie to w piątek ) kupuje PSP 3004, a obeznany w temacie jestem nie do końca . 1. Czy do tego PSP można kupić dowolne słuchawki ? (np. taki jak do discmana, mp3) 2. Czy kabel usb do konsolki pasuje taki sam jak do pada od PS3 ? 3. Czy na emulatorze gier PS ONE zagram tylko w gry ściągnięte z PS STORE, czy można jakoś odpalić mniej legalne wersje ? 4. Opłaca się kupować jakąś folie na ekranik ? (np. takie jak na allegro, firma Hori ok.10 zł) 5. Czy w gry, które nie obsługują normalnie możliwości grania on-line można pograć z kumplem przez sieć ? (coś w stylu hamachi ) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Jeszcze mi się przypomniało : 6. Czy gry z US PS STORE działają na europejskiej konsoli ? 7. Czy mógłbym kupować gry z ps store i dzielić je razem z kumplem (coś jak na ps3) ? 1.tak 2.tak 3.3000 nie da sie przerobic wiec pozostaja ci tylko gry z pss'a 4.to powienien byc twoj pierwszy zakup "do" konsoli. #oryginalne hori kosztuja wiecej niz 10zl ;] 5.tak - za pomocą xlink'a lub adhock party [swoja droga... wyszlo to juz z azji? xD] 6.powinny - nie testowalem 7.j.w da sie juz przerobic psp wersje 3k? A jak nie to czy wiadomo czy cos sie ruszylo w tym temacie? czytaj niusy na qj.net i/lub http://psp-team.pl/ ;] Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 czytaj niusy na qj.net i/lub http://psp-team.pl/ ;] wkurza mmoe PSPteam bo wciągają niusy z innych portali, choćby z wymienionego przez CoATI'ego QJ.net chcesz być na bieżąco to czytaj QJ.net ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 podalem psp-team bo tam po "polskiemu" pisze ;] taka alternatywa. Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Mam kilka pytań, ponieważ niedługo (dokładnie to w piątek ) kupuje PSP 3004, a obeznany w temacie jestem nie do końca . 1. Czy do tego PSP można kupić dowolne słuchawki ? (np. taki jak do discmana, mp3) 2. Czy kabel usb do konsolki pasuje taki sam jak do pada od PS3 ? 3. Czy na emulatorze gier PS ONE zagram tylko w gry ściągnięte z PS STORE, czy można jakoś odpalić mniej legalne wersje ? 4. Opłaca się kupować jakąś folie na ekranik ? (np. takie jak na allegro, firma Hori ok.10 zł) 5. Czy w gry, które nie obsługują normalnie możliwości grania on-line można pograć z kumplem przez sieć ? (coś w stylu hamachi ) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Jeszcze mi się przypomniało : 6. Czy gry z US PS STORE działają na europejskiej konsoli ? 7. Czy mógłbym kupować gry z ps store i dzielić je razem z kumplem (coś jak na ps3) ? Malutkie uzupełnienie do odpowiedzi Coatiego. 1. Oczywiście, byle były kompatybilne w wyjściem mini-jack. 5. prywata-Nawet jeśli, to nie warto zawracać sobie tym głowy. Posiadam betę. Shit jak żaden inny... 6.Powiem tak. Gry z PSS US działają na wersji PAL, tyle tylko, że jeśli konto twojej konsoli, jak i gry są - przykładowo - zarejestrowane na polski PSS, a przyjdzie Ci do głowy wgrać plik z grą z konta US, to większość pobranych wcześniej aplikacji (głównie wersji demonstracyjnych) zostanie zablokowanych i nie będziesz miał możliwości użycia ich ponownie, chyba że wgrasz je jeszcze raz, ale tu kółko się zamknie i gra z US PSS przestanie działać. Krótko mówiąc, lepiej wybierz sobie jedno konto, z którego będziesz chciał korzystać, bo nie widzę sensu ciągłego przegrywania plików z PC/PS3 do PSP i w drugą stronę. Szkoda, że Sony nie dało możliwości tworzenia wielu kont na jednej PSP, jak ma to miejsce w PS3. 7. Sytuacja ma się podobnie jak w punkcie 6. Kumpel będzie miał inne konto i niektóre z jego plików mogą przestać działać. Na upartego da się. Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Dzięki za wszystkie odpowiedzi Jeszcze tylko jedna mała sprawa: Czy żeby zapisać stan gry trzeba dokupić memory stick, czy może konsola posiada jakąś wbudowaną pamięć/ kartę w podstawowym zestawie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 stycznia 2009 trzeba kupic karte (chyba ze cos zmienili w najnowszej wersji ale nic o tym nie slyszalem) , czasami dodaja jakies malutkie kart w stylu 32mb ale nie w polsce (oczywiscie sa zestawy z karta ale jak sie kupuje sama konsole to niema) Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) gral ktos na emulatorze mame dla psp?jesli tak to prosze o szybkiego tutoriala gdzie to wrzucic i gdzie umieszczac romy,a i jeszcze bylbym wdziczny za stronke skad sciagnac sprawny emulator. Edytowane 31 stycznia 2009 przez Master JIN Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 co to znaczy ze konsola jest zbrickowana?Da rade to naprawic pandorą? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 (edytowane) link Potrzebuję czegoś takiego, tylko czy to nie utrudnia grania (ruszania gałką, przyciskami)? e: psp slim mam Edytowane 2 lutego 2009 przez mate5 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=mame&catid=106 po angielsku czytac umiesz c'nie ? to dasz sobie rade Coati weź gdzieś przyklej linka do QJ.NET niech sie ludzie uczą, że tam każdy program znajdą Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Czy korzystając z emu przykładowo GBA na psp moge korzystać z tych samych romów gier których używałem do grania w wersji na PC? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) Romy to romy bez znaczenia na czym je odpalasz. Mate5 weź lepiej folie na wyświetlacz i zwykły futerał np. Play gear pocket od logitecha. Edytowane 4 lutego 2009 przez Krzys PL Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 link Potrzebuję czegoś takiego, tylko czy to nie utrudnia grania (ruszania gałką, przyciskami)? e: psp slim mam w pewnym stopniu utrudnia terowanie, niemlaze zakrywa przyciski wiec nie warto. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Mam fata 1004 z softem 3.52 M33-4 (czyli niewiele rzeczy mi działa) i chciałbym zarzucić nowszy soft, ale nie wiem, jak się do tego zabrać (czytałem o zmianie nazwy pliku, poziomie podładowania baterii, podłączonej ładowarce). Nie wiem, jak po kolei lecieć softami, a bez porad nie chcę kombinować, żeby bricka nie zrobić. Edytowane 7 lutego 2009 przez Linek Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) psp-team.pl -> forum -> poradniki ^to jest najlepsze co moglem tu i teraz napisac. masz tam wszystko opisane krok po kroku +linki do softow Edytowane 7 lutego 2009 przez Coati Cytuj
Linek 187 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Wcześniej już wszedłem, tylko, że myślałem, że ktoś może mnie zaznajomić z tym trochę szybciej. W każdym razie doszedłem do tego, że z mojego softa mogę bezpośrednio na 5.00 M33 skoczyć, teraz jestem w trakcie czytania poradników, jak dokładnie to zrobić. Tak więc moje pytanie - po co mi kernel 1.50? Bo widzę, że też jest tam do ściągnięcia przy najnowszym CFW. Edytowane 7 lutego 2009 przez Linek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi