Opublikowano 21 stycznia 200916 l A co do pytania to plik ma rozszerzenie *.rar czy ma ikonkę rar'a bo ISO też ma ikonkę rar'a i da sie go wypakować a w środku masz to co napisałeś. Racja, wystarczyło wrzucić na kartę ten plik rar - wypakowany (ikonka jak rar, a fizycznie to ISO ) .Dzięki panowie za szybką pomoc .
Opublikowano 21 stycznia 200916 l 3.95 chyba jeszcze lapie lumines. jak nie to pandora. [ten 3.95 to oryginalny soft?] tak orginalny
Opublikowano 25 stycznia 200916 l robson, sklep pe, gekon, allegro, norbit, media markt, avans, auchan, media expert, centrum sony...
Opublikowano 26 stycznia 200916 l robson, sklep pe, gekon, allegro, norbit, media markt, avans, auchan, media expert, centrum sony... ...Empik też, o np. jakby ten teges. :nerd: Edytowane 26 stycznia 200916 l przez ziolo69
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Mam kilka pytań, ponieważ niedługo (dokładnie to w piątek ) kupuje PSP 3004, a obeznany w temacie jestem nie do końca . 1. Czy do tego PSP można kupić dowolne słuchawki ? (np. taki jak do discmana, mp3) 2. Czy kabel usb do konsolki pasuje taki sam jak do pada od PS3 ? 3. Czy na emulatorze gier PS ONE zagram tylko w gry ściągnięte z PS STORE, czy można jakoś odpalić mniej legalne wersje ? 4. Opłaca się kupować jakąś folie na ekranik ? (np. takie jak na allegro, firma Hori ok.10 zł) 5. Czy w gry, które nie obsługują normalnie możliwości grania on-line można pograć z kumplem przez sieć ? (coś w stylu hamachi ) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Jeszcze mi się przypomniało : 6. Czy gry z US PS STORE działają na europejskiej konsoli ? 7. Czy mógłbym kupować gry z ps store i dzielić je razem z kumplem (coś jak na ps3) ? Edytowane 28 stycznia 200916 l przez karmaster
Opublikowano 28 stycznia 200916 l da sie juz przerobic psp wersje 3k? A jak nie to czy wiadomo czy cos sie ruszylo w tym temacie?
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Mam kilka pytań, ponieważ niedługo (dokładnie to w piątek ) kupuje PSP 3004, a obeznany w temacie jestem nie do końca . 1. Czy do tego PSP można kupić dowolne słuchawki ? (np. taki jak do discmana, mp3) 2. Czy kabel usb do konsolki pasuje taki sam jak do pada od PS3 ? 3. Czy na emulatorze gier PS ONE zagram tylko w gry ściągnięte z PS STORE, czy można jakoś odpalić mniej legalne wersje ? 4. Opłaca się kupować jakąś folie na ekranik ? (np. takie jak na allegro, firma Hori ok.10 zł) 5. Czy w gry, które nie obsługują normalnie możliwości grania on-line można pograć z kumplem przez sieć ? (coś w stylu hamachi ) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Jeszcze mi się przypomniało : 6. Czy gry z US PS STORE działają na europejskiej konsoli ? 7. Czy mógłbym kupować gry z ps store i dzielić je razem z kumplem (coś jak na ps3) ? 1.tak 2.tak 3.3000 nie da sie przerobic wiec pozostaja ci tylko gry z pss'a 4.to powienien byc twoj pierwszy zakup "do" konsoli. #oryginalne hori kosztuja wiecej niz 10zl ;] 5.tak - za pomocą xlink'a lub adhock party [swoja droga... wyszlo to juz z azji? xD] 6.powinny - nie testowalem 7.j.w da sie juz przerobic psp wersje 3k? A jak nie to czy wiadomo czy cos sie ruszylo w tym temacie? czytaj niusy na qj.net i/lub http://psp-team.pl/ ;]
Opublikowano 29 stycznia 200916 l czytaj niusy na qj.net i/lub http://psp-team.pl/ ;] wkurza mmoe PSPteam bo wciągają niusy z innych portali, choćby z wymienionego przez CoATI'ego QJ.net chcesz być na bieżąco to czytaj QJ.net ;]
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Mam kilka pytań, ponieważ niedługo (dokładnie to w piątek ) kupuje PSP 3004, a obeznany w temacie jestem nie do końca . 1. Czy do tego PSP można kupić dowolne słuchawki ? (np. taki jak do discmana, mp3) 2. Czy kabel usb do konsolki pasuje taki sam jak do pada od PS3 ? 3. Czy na emulatorze gier PS ONE zagram tylko w gry ściągnięte z PS STORE, czy można jakoś odpalić mniej legalne wersje ? 4. Opłaca się kupować jakąś folie na ekranik ? (np. takie jak na allegro, firma Hori ok.10 zł) 5. Czy w gry, które nie obsługują normalnie możliwości grania on-line można pograć z kumplem przez sieć ? (coś w stylu hamachi ) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Jeszcze mi się przypomniało : 6. Czy gry z US PS STORE działają na europejskiej konsoli ? 7. Czy mógłbym kupować gry z ps store i dzielić je razem z kumplem (coś jak na ps3) ? Malutkie uzupełnienie do odpowiedzi Coatiego. 1. Oczywiście, byle były kompatybilne w wyjściem mini-jack. 5. prywata-Nawet jeśli, to nie warto zawracać sobie tym głowy. Posiadam betę. Shit jak żaden inny... 6.Powiem tak. Gry z PSS US działają na wersji PAL, tyle tylko, że jeśli konto twojej konsoli, jak i gry są - przykładowo - zarejestrowane na polski PSS, a przyjdzie Ci do głowy wgrać plik z grą z konta US, to większość pobranych wcześniej aplikacji (głównie wersji demonstracyjnych) zostanie zablokowanych i nie będziesz miał możliwości użycia ich ponownie, chyba że wgrasz je jeszcze raz, ale tu kółko się zamknie i gra z US PSS przestanie działać. Krótko mówiąc, lepiej wybierz sobie jedno konto, z którego będziesz chciał korzystać, bo nie widzę sensu ciągłego przegrywania plików z PC/PS3 do PSP i w drugą stronę. Szkoda, że Sony nie dało możliwości tworzenia wielu kont na jednej PSP, jak ma to miejsce w PS3. 7. Sytuacja ma się podobnie jak w punkcie 6. Kumpel będzie miał inne konto i niektóre z jego plików mogą przestać działać. Na upartego da się.
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Dzięki za wszystkie odpowiedzi Jeszcze tylko jedna mała sprawa: Czy żeby zapisać stan gry trzeba dokupić memory stick, czy może konsola posiada jakąś wbudowaną pamięć/ kartę w podstawowym zestawie?
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Autor trzeba kupic karte (chyba ze cos zmienili w najnowszej wersji ale nic o tym nie slyszalem) , czasami dodaja jakies malutkie kart w stylu 32mb ale nie w polsce (oczywiscie sa zestawy z karta ale jak sie kupuje sama konsole to niema)
Opublikowano 31 stycznia 200916 l gral ktos na emulatorze mame dla psp?jesli tak to prosze o szybkiego tutoriala gdzie to wrzucic i gdzie umieszczac romy,a i jeszcze bylbym wdziczny za stronke skad sciagnac sprawny emulator. Edytowane 31 stycznia 200916 l przez Master JIN
Opublikowano 2 lutego 200916 l link Potrzebuję czegoś takiego, tylko czy to nie utrudnia grania (ruszania gałką, przyciskami)? e: psp slim mam Edytowane 2 lutego 200916 l przez mate5
Opublikowano 2 lutego 200916 l http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=mame&catid=106 po angielsku czytac umiesz c'nie ? to dasz sobie rade Coati weź gdzieś przyklej linka do QJ.NET niech sie ludzie uczą, że tam każdy program znajdą
Opublikowano 4 lutego 200916 l Czy korzystając z emu przykładowo GBA na psp moge korzystać z tych samych romów gier których używałem do grania w wersji na PC?
Opublikowano 4 lutego 200916 l Romy to romy bez znaczenia na czym je odpalasz. Mate5 weź lepiej folie na wyświetlacz i zwykły futerał np. Play gear pocket od logitecha. Edytowane 4 lutego 200916 l przez Krzys PL
Opublikowano 5 lutego 200916 l link Potrzebuję czegoś takiego, tylko czy to nie utrudnia grania (ruszania gałką, przyciskami)? e: psp slim mam w pewnym stopniu utrudnia terowanie, niemlaze zakrywa przyciski wiec nie warto.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Mam fata 1004 z softem 3.52 M33-4 (czyli niewiele rzeczy mi działa) i chciałbym zarzucić nowszy soft, ale nie wiem, jak się do tego zabrać (czytałem o zmianie nazwy pliku, poziomie podładowania baterii, podłączonej ładowarce). Nie wiem, jak po kolei lecieć softami, a bez porad nie chcę kombinować, żeby bricka nie zrobić. Edytowane 7 lutego 200916 l przez Linek
Opublikowano 7 lutego 200916 l psp-team.pl -> forum -> poradniki ^to jest najlepsze co moglem tu i teraz napisac. masz tam wszystko opisane krok po kroku +linki do softow Edytowane 7 lutego 200916 l przez Coati
Opublikowano 7 lutego 200916 l Wcześniej już wszedłem, tylko, że myślałem, że ktoś może mnie zaznajomić z tym trochę szybciej. W każdym razie doszedłem do tego, że z mojego softa mogę bezpośrednio na 5.00 M33 skoczyć, teraz jestem w trakcie czytania poradników, jak dokładnie to zrobić. Tak więc moje pytanie - po co mi kernel 1.50? Bo widzę, że też jest tam do ściągnięcia przy najnowszym CFW. Edytowane 7 lutego 200916 l przez Linek