Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Staram się pomóc mojemu kumplowi z jego psp ver.3003pb ale ogrom błędów mnie zabija - nie da się zrzucić na to muzyki (po 30 sekundach wyskakuje error ) i ma kawałki tylko 30 sekundowe ;[ ponadto nie widzi zdjęć i jest na to wszystko error z wifi (error 80410b05) nie da się zrobić game sharing ani nawet połączyć z moim psp w battle lobby(tekken dr) .Może mi ktoś wyjaśnić ocb bo pierwszy raz mam styczność z psp 3000....versja softu 4.20 jak zrobie upa do najnowzego (5.coś)to coś to da??

Edytowane przez zajman
Opublikowano

Robiłem oczywiście formata jeszcze przed pisaniem posta nic nie pomogło,kurcze jak to fake to ładna ipa...Spróbuje upa zrobić, karta to już hooj ale z tym internetem ten error mnie dziwi ;/

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanie: od 2 dni mam PSP z softem 5.00 m33 i nie wiem czy mogę się łączyć nim z PSStorem ?! Jakoś w mojej głupiej głowie wymyśliło się, że jeżeli konsola jest "przerobiona" to lepiej tam nie wchodzić :)

Przy okazji spytam jeszcze o jedno - jakie jest wasze zdanie o foliach ochronnych Hori ? Zależy mi, aby sprzęt wyglądał dobrze, bo kupiłem konsole w naprawdę dobrym stanie (uzywaną)

Edytowane przez Sobies
Opublikowano (edytowane)

ja tam od ponad roku gram bez folii i żyje :P ekran jest co prawda brudny (palce, ślina xD) ale nie ma żadnej ryski :P

brud zawsze mozna zetrzec ale nawet jak czlowiek jest "delikatny" to konsola i tak bardzo szybko sie brudzi wiec nie ma sensu jej czysicic co pol godizny :P

[odrazu mowie ze nie jestem rolnikiem ktory wraca z obory i łapie psp łapami umaczanaymi w łajnie :P wręcz mam zboczenie na punkcie czystosci, ale psp mnie pokonała, czyszczenie co chwile mi sie znudzilo ;p]

Edytowane przez Yano
Opublikowano

PSP mam od półtora roku. Folii nie używam a na ekranie nie ma najmniejszego zabrudzenia, nawet pod światło. Faktem jest, że gram tylko w domu, ale jak widać gdy się chce to można.

Opublikowano

Oczywiście są na to zabezpieczenia od Sony (na PSS swego czasu wychodziły komunikaty żeby zaktualizować soft do najnowszej wersji, lecz z każdą łatką zostało to naprawiane przy sofcie z końcówką m33 - nie są to tak silne zabezpieczenia jak te w nowych PSP-3k ^^)

Opublikowano

Pytanie z innej beczki - czy wiadomo cokolwiek o funkcjonalności GPSa dedykowanego PSP? Czy lepiej w ogóle nie zawracać sobie tym głowy? Marzył mi się odbiornik GPS będący jednocześnie konsolą PS, ale nie uśmiecha mi się sprowadzanie GoExplore za 7 stówek z Anglii. Dodać do tego 160 zeta za mapę Europy wschodniej + cena PSP i wychodzą dwa 'normalne' odbiorniki GPS :/ Aha i czy jeżeli miałbym sam odbiornik GPS + mapę, aplikacja w ogóle by działała? Chyba jednak niezbędne jest oprogramowanie GoExplore, right?

pozdro

Opublikowano

Jakiego programiku uzywacie do konwertowania filmików do formatu obsługiwanego przez PSP? Polecany przez sony PS9, czy jakoś tak, straaaaasznie długo to robi.

Opublikowano

Dzięki ;)

I jeszcze jedno pytanie , mam film w formacie mp4, ale nie przekonwetowany, po prostu taki ściagnąłem-wrzucam do katalogu video i otrzymuje komunikat "unsuported data ", czyzby trzeba było mp4 także przekonwertować?

Opublikowano

dziwne, przeciez wlasnie mp4 powinien odpalać, po to jest... nawet wiele plikow obok mp4 ma w nawiasie (psp, ipod) itp

moze sprawdz inny plik mp4, moze ten akurat jest jakies zwalony

a moze jest kilka rodzajow mp4 i psps nie odpala wszystkich, nie wiem :P

Opublikowano

To zależy w jakim folderze mi wyrzuca Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter i polecam go bo jest mistrzowski. Jeżeli wyrzuca mi przekonwertowany film w folderze MP_ROOT to wrzucam go właśnie tam, jeżeli w folderze VIDEO, to wrzucam do VIDEO na karcie.

Panowie ja mam takie pytanie odnośnie IR Shell, posiadam wersję 4,7, soft PSP to 5.00 m33. W jaki sposób mogę mieć polskie znaki na nim? W .txt oraz w .html ich brak. Potrzebuję jakąś czcionkę do niego?