CoATI 1 051 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 wyglada na to, ze soft padl... masz cfw? da sie wejsc do recovery menu? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Mam cfw.Nic nie da się zrobic oprócz ładowania xD Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 no to pandorka, a jak to nic nie da to wystaw na allegro jako uszkodzona.. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) A zamiana baterii na nowa nic nie da? Edytowane 31 marca 2009 przez Mordechay Cytuj
winner 183 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) Nie, chyba że odpalisz konsolę w baterią w trybie serwisowym (pandora). PS: Aha, możliwe że z kartą jest coś nie tak (MC), ja miałem kiedyś taką niespodziankę bo konsola się nie włączała z kartą pamięci (po prostu był 'ostry' śmietnik) , zobacz co się dzieje bez karty, jeżeli dalej to samo to masz problem z flashem. Edytowane 31 marca 2009 przez winner Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) przy problemach z karta raczej powinna sie swiecic zielona dioda.. a wlasnie... psp odpala na ladowarce recovery menu? ta psp jakos mi śmierdzi hardware'owym problemem, a nie softwareowym Edytowane 31 marca 2009 przez CoATI Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Nie, na ładowarce tez nie odpala, ale pomaranczowa dioda się świeci... Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) cholera nie wiem co sie stało.. zamiast aktualnej daty w prawym górnym rogu mam 33/3 i godzine, próbowałem zmienic w opcjach i sie nei da. poza tym w informacji o systemie jest napisane że mam soft 3.33 M33-3 a miałem 3.90 M33-3 ;/ nic nie grzebałem w ustawieniach, nie robiłem żadnych upgrade'ow czy downgrade'ow. Zrobiłem format flash1, ale nic nie pomogło. Poza tym ksywe tez miałem inną a mam March 33 czyli to co mam zamiast daty aktualnej 33/3 ;/ W trakcie grania w gre jak wcisne Menu to pokazuje sie normalna ustawiona przeze mnie data. edit. Wcisnąłem teraz psp update chociaz z netem nie mam połączonej konsolki ale chcialem cos sprawdzic i własnie wyskakuje okno że aktualna wersja systemu to jednak 3.90 czyli taka jaka powinna byc. Ale co z tą godziną i iinfo w informacji o systemie. Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Plugawy Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) to chyba taki easter egg od Dark Alexa Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Krzys PL Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Format flash1 Zrobiłem format flash1, ale nic nie pomogło. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 rzeczywiście to chyba był easter egg ;D bo juz wszystko samo z siebie wróciło do porządku Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Powiedzmy, ze chce kupic dzis PSP... co musze dokupic z akcesoriow? I poleccie 5 gier... dzieki Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Zeratul tutaj ? Po 1: PSP 200x ewentualnie PSP 100x, ponieważ tylko te modele można przerobić, nie kupuj nowego PSP w jakimś Empiku czy saturnie, ponieważ tam sprzedawane są najnowsze wersje 300x oraz 2004(z nową płyta główną), których nie da się przerobić, najlepiej wyczaić coś na allegro, można używane modele dostać już za całkiem przyzwoite pieniądze. Po 2: Jeżeli PSP nie będzie miało zamontowanej folii ochronnej to potrzebny będzie jej zakup, tak samo pokrowca/zbroi, aby nie uszkodzić konsolki. Po 3: Używane modele często posiadać mogą już lekko zużytą baterię, więc prędzej czy później będzie czekała się jej wymiana. Po 4: Karta pamięcie to podstawa - filmy, muzyka, gry, HB etc. to wszystko wymaga trochę miejsca i myślę że takim minimum w dzisiejszych czasach będzie 4GB dobrej marki (SanDisk UltraII) ewentualnie jeżeli masz więcej kasy to polecam SanDiski 8GB również z serii UltraII ewentualnie Gaming Edition. Co do gier.... zalezy jak na to popatrzeć, moje top 5 prezentuje się tak: 1. GTA LCS 2. Jeanne D'Arc 3. GTA VCS 4. Killzone Liberation 5. God Of War: CoO W te tytuły na pewno warto zagrać, ale w czołówce znajdują się też takie gry/serie jak LocoRoco, Patapon, FFVII czy WipeOut. No jest tego od groma więc na nudę narzekać nie można . Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania to chętnie pomogę, równiez pod gg. Pozdrawiam Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Karta pamięci, słuchawki, folia, etui. Jak chcesz grać na kopiach, to musisz mieć przerabialną używkę. Gry? GTA LCS, VCS, GoW CoO, Loco Roco, Monster Hunter, Wipeout i wiele innych. Nie podobał mi się Killzone, Jeanne D'Arc średnio mnie wciągnęła, aczkolwiek RPG z niej dobry. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 nie bede przerabial... chyba, ze jakies istotne plusy sie z tym wiaza? piractwo mnie nie interesuje Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 plusy? homebrew, a w szczegolnosci emulatory [w tym mozliwosc grania w wszystkie gry z psx'a] 5 dobrych gier na poczatek zabawy z psp? nie ten temat ale wypisze moje typy ;] Lumines, loco roco, wipeout, mgs po, DJ Max... jeszcze bym wymienil 2x tyle, ale 5 tytulow to 5 tytulow Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 No w sumie to gry wcale nie są już drogie i za kilkadziesiąt, czasami kilkanaście złotych można już wyrwać fajne tytuły. A CFW to przede wszystkim emulacja gier z PSX'a (całkowita, nie tylko kilka tytułów jak na PSStore) oraz przydatne Homebrew etc etc. No jest tego multum. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Dobra to moze pare lamerskich pytan... Czy PSP ma wbudowane Wifi? Czy ma przegladarke internetowa? Czy mozna sciagac dodatkwe aplikacje jak w iphonie czy ipod touch? mowa oczywiscie o wersji nieprzerobionej Cytuj
Dante 433 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 tak/tak są dodatkowe bajery ale chyba prawie wszystko wymaga zmian w firmware. Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable Nie załamuj mnie :F Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 ok mozna wejsc na forum pe i na redtube z psp? winner... nie jestem fanem handheldow Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 o ile psptube obsluguje redtube'a to tak, ale do tego potrzebujesz przerobionej konsoli czyt. z custom firmware. na forum wejdziesz bez wiekszych problemow. winner to jest temat dla zielonych wiec to normalne, ze takie pytania sie tu pojawiaja... i nie chcesz wiedziec o co mnie sie ludzie pytaja na pw czy tam gg. to jest dopiero hc. Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Domyślam się, sam też jestem czasami zalewany niezłym mięchem :F Zeratul, nie przesadzaj, takie błahe informacje znaleźć można np. na Wikipedii czyt. WiFi w PSP itp... Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Tak jak i ja jestem zalewany pytaniami X360/PS3... czyli jak kupie PSP 3000 to moge zapomniec o redtube? a jest jakas szansa ze bedzie sie dalo go zmodowac w przyszlosci? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi