Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak samo jak kupisz PSP 2004 z TA88v3 czyli te sprzedawane na co dzień w sklepach.

Szanse na złamanie PSP3k są póki co nikłe, tak jak w PS3, niby się da ale jakoś nikt nie może sobie z tym poradzić.

Wg mnie najlepsze rozwiązanie to kupno używanego 2k za dobrą cenę(inaczej zapomnij o "wieczorynkach" xD, tak btw. ten program jest bardzo zaawansowany, możesz nawet ściągać swoje ulubione akcje na PSP ^^).

Opublikowano
czyli jak kupie PSP 3000 to moge zapomniec o redtube?

Padłem... xD Tak, jak kupisz PSP 3K to póki co możesz zapomnieć o masturbacji w miejscach publicznych. Kup sobie netbook'a.

a jest jakas szansa ze bedzie sie dalo go zmodowac w przyszlosci?

Szansa zawsze jest. :F

Opublikowano

Ok chciałem podziękowac wszystkim za rady... kupiłem srebrny PSP 3000 z National Treasure 2, R&C:SM... kartą 1G jak bundle... do tego Resistance: Retribution (miałem promocję $10 off przy kupnie PSP) i God of War: CoO.

Ogólnie konsola fajna, radio mi najbardziej spasowało... przeglądarka słaba, ale o to mi chodziło by mieć coś do sprawdzenia maila, jak laptopa nie będę miał pod ręką więc jest dobrze. Da się jakoś polskie znaki do niej dodać?

Opublikowano

czy na baterii pandorze mozna normalnie uzywac psp? w sensie grac. jesli tak to gdzie znajde program do robienia pandory i co jeszcze potrzebuje aby zainstalowac m33 na psp 1004 z jakims nowym fw

Opublikowano

1. Czy folia ochronna na ekranik do Slima będzie pasowała do FAT-a?

2. Jak sprawują się baterie o większej pojemności? Różnica jest odczuwalna? Czy z taką baterią nie będzie problemów?

3. Jest jakiś łatwy sposób na połączenie PS3 za pomocą Remote Play z PSP z CFW?

Opublikowano

1. tak

2. Bardziej opłaca się zakup oryginalnej od Sony. Ma mniejszą pojemność, a trzyma dłużej. Z tymi batkami nic nie wiadomo. Znam przypadek, kiedy takowa "wylała" się i zyebała konsolę.

3. <winner, coati itp. itd. etc. przybywajcie>

Opublikowano (edytowane)
czy na baterii pandorze mozna normalnie uzywac psp? w sensie grac. jesli tak to gdzie znajde program do robienia pandory i co jeszcze potrzebuje aby zainstalowac m33 na psp 1004 z jakims nowym fw

TUTAJ masz pelny tutorial dotyczacy downgrade'u psp.

mozna uzywac psp z pandorą, ale do rozruchu bedzie potrzebna ladowarka ;] lepszym rozwiazaniem jest pozostawienie na memorce programu do "pandoryzowania" baterii i w razie potrzeby poprostu przerobic baterie [trwa to kilka s].

////update

TUTAJ jest tutek dotyczacy MS Multiloader'a; jest to modyfikacja dzięki, której mozna włączać PSP na baterii Pandory.

Edytowane przez CoATI
Opublikowano
3. taki sam jak bez cfw? musisz poprostu sparowac psp z ps3 za pomoca kabla usb i wybrac odpowiednia opcje na ps3

Niestety u mnie nie chce działać, bo po skonfigurowaniu PSP nie widzi PS3.

Opublikowano (edytowane)

wlacz na ps3 remote play [ekran zrobi sie czarny i cos tam bedzie na nim pisac] i dopiero wtedy szukaj stacjonarki poprzez psp [masz mozliwosc polaczenia bezposredniego psp-ps3 lub przez internet/router]

Edytowane przez CoATI
Opublikowano

dzeiki coati. w tym pierwszystm tutku rowniez jest napisane ze nie trzeba odpandorowac baterii. wystarczy tylko nie trzymac l podczas bootowania.

jedyne co mnie martwi to to ze mam najnowszy soft m33 a tam jest napisane ze jest dla 3.xx. mam nadzieje ze bedzie dzialac i tak.

Opublikowano

Witam, zakupiłem ostatnio psp FAT, używane - przedni panel bez szybki od lcd czyli gram bezpośrednio na LCD'ku. Teraz moje pytanie, pomijając kwestie wizualne czy jak zakupię crystal case to będzie jako tako chronił mój ekranik. Obudowy raczej nie będę zmieniał bo choć nie jest oryginalna to sprawuje się idealnie.