winner 183 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 (edytowane) hardwareowo da sie Taa Hardware'owo da się nawet bez konsoli xD @UP: Nie ma co oszczędzać na obudowie - jeżeli nie jest do końca sprawna to radziłbym dokupić nowy/używany przedni panel. Taki crystal case nie zabezpieczy ekranu przed jego największym wrogiem - kurzem, prochem etc. Edytowane 10 kwietnia 2009 przez winner Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 male pytanko na temat amulatora snesa - ostanio odpalilem na chwile starego streef fightera (super turbo 2 chyba) na emulatorze snesa na psp i wydaje mi sie ze odczulem wyrazne spadki animacji a wrecz chwilowe przestoje, co prawda zrobilem tylko ze 2 walki ale mialem wrazenie ze sporo problemow z animacją jest, czego to moze byc wina? wczesniej gralem tylko w jedną gre ze snesa na psp i nie przypominam sobie jakichkowliek problemow (gralem w nosferatu), czy psp ogolnie miewa problemy z plynna emulacją snesa ? (to pytanie do ludzi ktorzy obczajali wiele gierek ;p) Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Grałem w Mario, FF czy Zeldę i nie miałem praktycznie żadnych problemów z emulacją. Jeżeli posiadasz najnowszą wersję emu to spróbuj obczaić któryś ze starszych i na odwrót. Standardowa "kasacja" flasha nic nie pomaga? Sprawdź też taktowanie procka podczas gier (ustaw na 333, BUS na 133). Jeżeli dalej występują problemy sformatuj kartę, i powyłączaj pluginy - przyczyn tego zjawiska może być wiele, chociaż może okazać się że emulator po prostu nie radzi sobie z grą Cytuj
shinu 0 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 (edytowane) istnieje jakis poradnik jak podłączyc psp z siecia radiową? Mam bezprzewodowy ruter ale nie moge rozkminic tego Edit: udało mi się Edytowane 15 kwietnia 2009 przez shinu Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Dla wszystkich, na przyszłość - jest do tego odpowiedni dział z dobrymi poradami. Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 PSPad jest na PSP? Pomocy. Potrzebuje programy do psp na którym mogę pisać strony www. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 nie wiem o co chodzi ale: Scena PSP, homebrew, etc, QJ.NET - tam jest wszystko. serio. Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 PSPad jest na PSP? Pomocy. Potrzebuje programy do psp na którym mogę pisać strony www. Notatnik? Cytuj
shinu 0 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Dlaczego nie mogę wejść na portal ogame na moim PSP? Strona główna się wczytuje ale zalogować się już nie mogę. Potrafi mi ktoś odpowiedzieć? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 ta gierka pewnie obsluguje jakis zaawansowany skrypt, ktorego psp nie obsluguje ;] proste. sprawdz alternatywna przegladarke Netfront Internet Browser lub opere mini na emu javy. ps. na operze napewno dziala Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 wywalilem tamten temat... i faktycznie loki ma ofw... musze zaczac czytac wasze posty ze zrozumieniem, a nie pobierznie xD tak wiec loki... nie odpalisz hb na konsoli z ofw. Cytuj
shinu 0 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 No to jeszcze jedno pytanie. Opłaca się kupić PSP pierwszy model? Nie jest jakoś za mocno awaryjny etc? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 95% awarii tej konsoli jest z winy uzytkownika. same od siebie raczej sie nie psuja. aha w psp-3000 raczej nie uda ci sie zwalic softu, bo ten model jeszcze nie jest przerabialny. a roznice pomiedzy modelami masz w tabelce na wikipedii ;] Cytuj
shinu 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 A opere mogę wgrać na nieprzerobiona konsolkę? Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Nie, ponieważ jest to najzwyklejsze HB. Konieczny jest w tym wypadku model z przerabialną płytą główną. Na oryginalnym PSP pograsz tylko na UMD, posłuchasz muzyki, oglądniesz zdjęcia, jakieś filmy i poszperasz w oryginalnej przeglądarce - nic więcej. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2009 czy sa jakies zmiany w uzytkowaniu kabla do telewizora, ale tego "słabego" ktory nie pozwalał grac? http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=3774 slyszalem juz jakis czas temu ze po pierwsze najnowsza wersja psp pozwala tez grać, ale ja mam skilma, czy najnowszy soft na slimie pozwala grac na TV ? a moze juz HB pozwala dobrze grac? (pare miesiecy temu podobno odpalanie na tv za pomoca hb bylo dosyc slabej jakosci jesli chodzi o fps) Cytuj
shinu 0 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 hmmm... a jaka jest różnica z ramem między PSP fat a slim? Widać różnicę między 32 a 64MB? Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 (edytowane) Loadingi i obsługa Skype (i niektórych mało przydatnych HB), jeżeli masz OFW to może być jakiś tam argument przemawiający za 2k i 3k, w innym wypadku nie :F PS: uprzedzając pytanie: OFW czyli oficjalny soft, CFW to soft zhackowany. Edytowane 20 kwietnia 2009 przez winner Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Mam pytanie. Mam psp 2000 i jest całe wypalcowane włącznie z ekranem. Czym czyścić żeby to dało jakiś efekt bo nie wiem ? Jeszcze jedno. Mam psp wymienione powyżej i jest strasznie nie wygodne dla mnie. Opłaca się wymienić go na fata czy są jakieś jeszcze argumenty przemawiające za slim poza wagą. Czy nie tną się gry na facie ponieważ ma mniej pamięci ? Słyszałem takie opinie w necie. Prawda to ? Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 J/w napisałem, ram to tylko taki chwyt marketingowy , bo bez niego sprzęt funkcjonuje nie inaczej jak w przypadku 2k. Jeżeli Slim jest dla Ciebie niewygodny to kup plastikowy grip, ewentualnie taki gumowy, który poprawa trzymanie konsolki. Jeżeli waga i trochę większe gabaryty nie przeszkadzają Ci to śmiało bierz, poza tym FAT wykonany jest z lepszej jakości plastiku (szczególnie tylna część obudowy) Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Ok, nie mogłem się powstrzymać już i szlag mnie trafia, jak wykonać pursuit 2 w Def Jam fight for NY: The Takeover, bo różne kombinacje wykonuje (jak np. piznięcie kolesiem w narożnik gdzie jest nieprzytomny przez chwilę i napinam kwadratem- nic, rąbnięcie gościa w ryja, łapanie i potem kwadrat- nic, odbicie kolesia od lin i pacnięcie go w szczenę lub złapanie i też nic!). Pomóżcie bo naprawdę już mnie zaczyna to wkuźwiać. ps. nie odsyłajcie mnie do tipsów podanych w grze, bo czytałem i nic z tego nie wychodzi, na YT nie ma nic na temat treningu, a na gamefaqs i innych forach anglojęzycznych jest brak odpowiedzi. Cytuj
shinu 0 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 A ja kupiłam PSP! Po odpowiedziach na pytania wybrałam model 2k Bialutka przerobiona wygląda jak nowa Jutro zabiorę się za wgranie opery etc Jeszcze tylko na kamerkę czekam Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Od paru dni psp przy łączeniu się z moim routerem nie może pobrać ip. Nic nie grzebałem, nic nie zmieniałem ani na psp ani na routerze. Po prostu pewnego dnia nie pobrało ip i amen. Inne urządzenia po wifi i kablu działają normalnie i nie ma żadnych problemów. Co może być tego przyczyną ? Cytuj
winner 183 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Spróbuj zrobić format flash1, a następnie wyjmij kartę pamięci i pokombinuj z ręcznym wpisywaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi