shinu 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Pierwszy dzień konsola i już problemy Jak zmienić skróty klawiszowe? W Operze żeby skasować słowa, które się pisze trzeba nacisnąć L+R+X. Naciskając je wyrzuca mnie od razu z Opery. Wie ktoś może jak to zmienić? Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 czy to prawda że w wipeout pulse mozna swoją muze dodac? Jakies info poprosze jesli to prawda. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Można. Folder musi się odpowiednio nazywać, żeby gra odnalazła muzykę. W instrukcji jest wszystko wyjaśnione. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 w grze masz instrukcje dodana, wszystko napisane co i jak Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) Folder winien nosić nazwę WIPEOUT i znajdować się w głównym w folderze z muzyką. ms0:\MUSIC\WIPEOUT\wiksa.mp3 Ot co. Edytowane 25 kwietnia 2009 przez Grzegosz Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 dzięki za wyczerpujące info Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 ok, pewnie moje pytania były już zadane setki razy ale to temat śmietnik więc je zadam chcę kupić w przeciągu 1-2 miesięcy psp. mam już ps3 i tv lcd i bardzo chętnie bym wykorzystał wszystko razem. nie interesują mnie możliwości multimedialne psp, bo nawigację do samochodu już mam, a jak muszę rozmawiać przez skype to zazwyczaj potrzebuję też kompa do szybkiej reakcji - więc podczas wyjazdów zazwyczaj mam też laptopa i iPlusa. filmy na umd też mnie nie interesują. liczą się więc tylko gry i możliwość integracji z ps3. pytania: - slim&lite czy 3004? co do moich wymagań będzie lepsze? - jakie akcesoria są potrzebne? - jakie gry są w jakiś sposób zintegrowane z ps3 (podobno w resistance można grać na DS3 - właśnie o coś takiego mi chodzi)? - w jaki sposób można też wykorzystywać ps3 z psp? trochę softu już mam - całą serię Crash Bandicoot kupioną na psn czy Daxter na umd, parę gier mam też na oku więc o to nie pytam. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2009 (edytowane) z tego co wiem mozesz na psp oglądać rzeczy z dysku ps3 (fotki i filmy), jesli jestes gdzies w zasięgu wifi (ps3 w domu musi byc chyba właczona i podlaczona do netu oczywiscie) mozesz tez uzywac psp jako przenośnego ekranu (gry z ps3 widac na psp zamiast tv) , ale chyba dziala w niewielu grach i ma niewiele sensu xD (maly ekran) pewnie cos sie znajdzie, a na reszte pytan niech odpowie ktos bardzie obeznany bo nie chce skłamać ;p Edytowane 27 kwietnia 2009 przez Yano Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Sorry, że się wpierniczam, ale faktycznie nikt nie wie jak wykonać tego pursuit'a 2 w Def Jam F4NY Takeover?! A tylu ludzi się zawsze żali, że za krótka gra, a nie potrafią napisać nawet jak wykonać taką błahostkę dla nich. ;/ Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 @pawel_k Akcesoria: karta pamięci przynajmniej 4GB (najlepiej 8GB, ale jeżeli chcesz kupić oryginalna kartę to tylko i wyłącznie SanDisk z serii Gaming lub UltraII, które polecam), Dobre słuchawki oraz folia i pokrowiec(najlepiej futerał), żeby sprzęt się nie zniszczył. @famas_kg Napisz na forum gamefaqs.com - tam na wszystko odpowiedzą. Cytuj
langus 0 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Witam! Kupuje sobie PSP i mam pytanko: z jakim softem najlepiej kupić konsolkę? Bo słyszałem coś o możliwości odpalania gier z karty pamięci itp. Dzięki za pomoc :o Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Ani na gamefaqs nie odpowiedzieli- nie ja tylko mam ten problem, ani nawet tutaj: http://www.cheatmasters.com/files/16466/ A pytania nie są pełnej świerzości Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2009 (edytowane) kurna jak to mozliwe ze mi sie "sam naciska" guzik HOME co kilka sekund (otwiera sie okienko "czy chcesz wyjsc z gry") , a potem samo sie na prawia i kilka tygodni nic sie nie dzieje, a potem znowu co kilka minut albo nawet sekund wyskakuje ;/ kompletnie sie nei da grac... gdyby tak bylo caly czas to bym to dawno naprawil ale to sie samo naprawia po jakism czasie i zapominam o tym.. ale teraz to juz zrobilo sie w(pipi)iajace :[ Edytowane 28 kwietnia 2009 przez Yano Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Witam! Kupuje sobie PSP i mam pytanko: z jakim softem najlepiej kupić konsolkę? Bo słyszałem coś o możliwości odpalania gier z karty pamięci itp. Dzięki za pomoc :o Teraz to tylko i wyłącznie allegro, lub jakieś starsze bundle pack'i ponieważ w sklepach znajduje się wersja której nie można przerobić. Cytuj
langus 0 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Witam! Kupuje sobie PSP i mam pytanko: z jakim softem najlepiej kupić konsolkę? Bo słyszałem coś o możliwości odpalania gier z karty pamięci itp. Dzięki za pomoc :o Teraz to tylko i wyłącznie allegro, lub jakieś starsze bundle pack'i ponieważ w sklepach znajduje się wersja której nie można przerobić. Chodzi o konsolkę z softem 5.00 M33-6?? Pozdro Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Siemanko, słuchajcie mam taki problem: nie mogę połączyć liveboxa z PSP. Po wpisaniu WPA (26 cyfr oraz liter, naturalnie bez spacji) pokazuje mi się komunikat na PSP, że nie może połączyć z acces pointem ;/ Adres MAC wpisałem w konfiguracji liveboxa, ale wciąż to samo, po wciśnięciu REG nadal nic i ten sam komunikat. Ktoś może napisasć dlaczego nie bangla? Ps. wsio robiłem wg. wskazówek zawartych w tym poradniku http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=45396 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Mam save ratcheta z wersji USA czy jak bede mial gre w systemie PAL to czy będzie widziala ona save z tamtej wersji? Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Mam save ratcheta z wersji USA czy jak bede mial gre w systemie PAL to czy będzie widziala ona save z tamtej wersji? W 99% nie jest to możliwe. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 A nawet w 100%, chociażby dlatego że folder z sejwem posiada inną nazwę (zaczyna się od kodu gry, który w każdym regionie jest inny). Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 myślałem ze skoro nie ma blokady na gry to nie bedzie problemu. Dzięks Cytuj
Di 839 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Mam Battery Pack do PSP firmy Brooklyn - ile to może być warte? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Mam taki problem: kupiłem konsolke używana- naładowałem baterię i odpaliłem wipeout'a. Po 2 godzinach gry padła mi batria (grałem z głośnością na maxa, tak samo podświetlenie ekranu). Bateria - 2400 mAP. To chyba o wiele za mało? Jeszcze jedna sprawa- po tej sesji z wipeoutem zacząłem ładowac znowu- po 15 minutach wskaźnik naładowania mówi mi, że bateria jest w 87 % naładowana. (????) pytanie: to wina bateri (czy zmiana na inną pomoże) czy coś może być z konsolą? Proszę o szybka odpowiedź- bo jak coś to oddam ją... Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) Nieoryginalna bateria to co się dziwisz... Oddawaj to czym prędzej i kup 1800mAh od SONY. Uważaj na podróbki Aha, u mnie na 2 letniej oryginalnej baterii idzie ugrać na full jasności, dźwięku, UMD i dodatkowych pluginach ok 3 godziny Z CWC i graniu z karty wyciąga około 5 godzin (to tez zależy od tytułu, poza tym ja bardzo dbam o baterię) Edytowane 2 maja 2009 przez winner Cytuj
shinu 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 a mam pytanie. dorwałam jakiś emek nesa na PSP co się zwie "pNesX". Wsio fajnie ale strasznie zamula Idzie jakoś pograć w gry z pegazusa na PSP z normalną płynnością? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi