Di 834 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Ściągnij lepiej NesterJ: http://psp-team.pl/forumpsp/index.php?show...t=0&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 NesterJ i w RM CPU na 333 Cytuj Odnośnik do komentarza
shinu 0 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 hmm.. jaki nie wsadze emulator to konsola mi sie wiesza Wlacza sie po czym mam czarny ekran i sie wylacza... O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Hm, a wrzuciłeś do dobrego folderu? Cytuj Odnośnik do komentarza
shinu 0 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 psp/game150 etc etc. Wg. instrukcji z forum psp-team Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Pytanko mam, czy da się uruchomić w jakiś sposób więcej pluginów w RM? Mogę włączyć aktualnie jeden (chyba, ze o czymś nie wiem), a będę potrzebował dwa: do CXMB oraz Macrofire, pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 oczywiście, że się da ale w plikach tekstowych musisz wpisać ścieżkę do tych pluginów "wrzuciłeś" - Shinu to dziewczyna :F Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Davee wypuścił HEN dla PSP 2k i PSP 3k, właśnie biorę się za testowanie edit: póki co wyłącza mi się konsola jak próbuje tego HENa odpalić, zobaczymy co dalej Dowiedziałem się, że coś nie tak z tą wersją i jutro ma być już wrzucona poprawna, heh to pasowałoby iśc spać ;D Ktoś wrzucił zmodyfikowany plik h.bin na m for mature i działą homebrew na PSP 3k Póki co odpaliłem emu GBA i wszystko śmiga. Edytowane 6 Maja 2009 przez karmaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Mea culpa :blackeye: Najlepiej zapytaj na PSP-Team.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Genialnie, Winner jesteś mistrzem Swoją drogą, zmienna tapeta w PSP- jest taka możliwość? Jakie pliki graficzne odczytuje PSP, które można umieścić jako tapetę? Może zrobić coś takiego? Edytowane 6 Maja 2009 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Swoją drogą, zmienna tapeta w PSP- jest taka możliwość? Jakie pliki graficzne odczytuje PSP, które można umieścić jako tapetę? Może zrobić coś takiego? Oj kilka tych formatów będzie, ale IMO najlepsze rozwiązania to zwykłe mapy bitowe albo JPG. Możesz sobie też na tapecie ustawiać jakieś ciekawe momenty które uchwyciłeś na zdjęciach podczas gry. Co do filmiku, możesz się pobawić, ale nie widzę w tym większego sensu. PS: Fajne buty, ale chyba niezbyt wygodne xD Edytowane 6 Maja 2009 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Szykuje większą paczuszkę z tą Panią w razie czego Jakby ktoś chciał to dawać znać (dużo tapet i cintro + gameboot...) ;P Chciałem poprostu żeby się co jakiś czas zmieniała sama tapetka, ale faktycznie po oglądnięciu kilku filmów dotyczących tego, to odechciało mi się. No i jest kolejne pytanie: Jak zrobić własnego thema CTF? Jest jakiś creator, tak jak w przypadku PTF może? Pytam, ponieważ nie ma sensu wrzucać pojedynczo: cintro, gameboot oraz ikonek itp., a lepiej wszystko naraz jako jeden them. Dzięki bardzo z góry od razu za odpowiedź Edytowane 6 Maja 2009 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 potwierdzam odpalilem jeszcze emu snesa i cps1 hula az milo ))) Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kubson a jaki dokładnie emu cps1 ? Bo próbowałem kilku i nie ruszyły. Poza tym udało mi się odpalić emu n64, SNES, NES, segi genesis i wszystko pięknie działą (poza n64 gdzie wiekszosc gier mi muliła albo prawie w ogóle nie chciałą działać z wyjątkiem MArio 64) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) mi poszla wersja 14843_cps1psp_2.2.3_for_slim sciagnieta z qj a i wyszla oficjalna poprawka teraz kazdemu powinno ruszyc wgralem sobie oficjalna poprawke i jak narazie kupa ;/ nie chce mi zmienic softu heh ruszylo za 6 razem ;d i dalej smiga wszystko ok ma ktos moze jakis sprawny emulator neo geo ? Edytowane 7 Maja 2009 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (poza n64 gdzie wiekszosc gier mi muliła albo prawie w ogóle nie chciałą działać z wyjątkiem MArio 64) Ale to jest normalne, nawet na CFW. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinu 0 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Z emkami wsio działa. Teraz pytanie. Można grać i jednocześnie słuchać swojej muzyki? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 tak. istnieje kilka pluginow obslugujacych takie cos. www.qj.net no i kilka gier tez to obsluguje [tak od siebie] Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 tak. istnieje kilka pluginow obslugujacych takie cos. www.qj.net no i kilka gier tez to obsluguje [tak od siebie] a jakie to gry oprócz wipeouta pulse? Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Zaciagnij sobie IrShella i graj. Puszczasz w nim muzykę, wyciszasz grę i śmigasz słuchając własne melodie. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 IRshell nie, bywa kłopotliwy w sprawie muzyki. Jest do tego mały, specjalny plugin. Jak nie znajdziesz to mogę zgrać i podesłać, bardzo funkcjonalny a w dodatku nie zżera pamięci i można nim nawet zmieniać taktowanie CPU podczas gry. Co do gier z wbudowanym to spotkałem się jeszcze z GTA LCS i VCS. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinu 0 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nie bardzo wiem o jakim pluginie mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Jutro dam znać, dziś już nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 mam CF 3.90 M33-3 i chcialbym go zmienic, na jaki najnowszy CF moge skoczyc od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 5.00m33, potem juz tylko najnowsza poprawke z numerkiem 6 ewentualnie 5.02 GEN Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi