Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 czerwca 2009 myslisz ze by powiedzial "w sumie to podorba i sie po tygodniu sypie" ? z takim podejsciem nic nigdy by nie sprzedał Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 przetestuj jej szybkosc jakims programem ;] linki do hb dla cfw byl podawany w temacie o memorkach. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Wiesz to jest sklep, jak coś to do niego pójdę. Nie martw się mam blisko ;-) Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Roztrzaskałem sobie ekran. Wszystko śmiga tylko ekran działa tragicznie. Gdzieś w warszawie można wymienić ekran? W sumie sam bym rozkręcił i zamówił na allegro LCD tylko coś mój śrubokręt nie łapie tych śrubeczek http://www.allegro.pl/item646575613_sharp_...0_3001_itp.html http://www.allegro.pl/item654299201_lcd_sh...lodz_sklep.html Oba pasują do 3004? Edytowane 7 czerwca 2009 przez ArturNOW Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 tak. ostatnia cyferka w nazwie kodowej to region konsoli... jesli to cie zastanawialo. a tu masz taniej: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21091 Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jutro pojadę do serwisu SONY zobaczę za ile zrobią. Podobno taniej niż sam ekranik. Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Jutro pojadę do serwisu SONY zobaczę za ile zrobią. Podobno taniej niż sam ekranik. Na to bym nie liczył, ale możesz spróbować Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Dziś dzwoniłem i mi krzyknęli około 350zł więc sobie darowałem :-) Dzięki CoATI za linka już zamówiłem. Kurde najgorsze jest to, że ja w te sobotę kupiłem PSP i głupie mi upadło z niecałego metra chyba ekranem na hantle. Życie Zero śladów uderzenia, włączam i zonk. Fajne rzeczy w tym sklepie. Możecie polecić jakiś stand do Slima z głośniczkami? A może po prostu lepiej podłączyć do typowych głośników komputerowych i wybrać zwykły stand? Edytowane 8 czerwca 2009 przez ArturNOW Cytuj
shinu 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Może mi ktoś dokładnie objaśnić jak słuchać tej nieszczęsnej muzyki na PSP podczas grania? Mam pliki music_conf i music.prx od winnera. Opisał mi w sumie tak ogólnie co zrobić ale nie bardzo nadal wiem ocb Wyjaśni mi to ktoś tak łopatologicznie? Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 oba pliczki pakujesz do seplugins na ms0:/ następnie otwierasz plik conf. i tam patrzysz co musisz zrobić aby używać funkcji (jest to przypisane kombosom w stylu select+x itp. co zawsze można zmienić). Poza tym komendę ms0:/seplugins/music.prx musisz dodać do plików tekstowych vsh, game, game150, pops (zależnie gdzie chcesz tego słuchać). Potem odpalasz RM - po włączeniu konsoli trzymasz cały czas R (tzn podczas włączania przed ekranem startowym) no i tam zakładka plugins i dajesz music.prx na enabled i zatwierdzasz. Ano i tam sterownik w VSH najlepiej ustawić na M33 No-UMD, a taktowanie CPU w settings RM najlepiej nie ograniczać czyli 333 na szynie 133MHz). Ojej - może składnie to to nie jest ale dla niezbyt bystrych powinno wystarczyć, to jest naprawdę proste - może z 15 minut roboty dla niewprawnego użytkownika. btw. dopiero co wróciłem z ogniska i nie za bardzo kontaktuję. Gdyby co pisz jutro po 21. mogę to bezpośrednio na gg czy coś wytłumaczyć. Bye Cytuj
shinu 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Wiesz. Wszystko by było ok ale po prostu w RM/plugins nie mam w ogóle nic oprócz POPSloader. Niby wklejam wszystko tam gdzie mi tłumaczysz ale nic nie działa Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 musisz napisac osobne pliczki txt dla vsh, game i co tam jeszcze potrzebujesz. w tych pliczkach tekstowych [osobnych] wpisujesz sciezke dostepu do plugina... i ustawiasz potem enable w rm. Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 musisz napisac osobne pliczki txt dla vsh, game i co tam jeszcze potrzebujesz. w tych pliczkach tekstowych [osobnych] wpisujesz sciezke dostepu do plugina... i ustawiasz potem enable w rm. ou... dla mnie to było oczywiste bo myślałem że ma już jakieś pluginy następnym razem będę pytał nawet o takie błahe sprawy jak coś pójdzie nie tak (btw. pewien user na tym forum już miał z tym niedawno problem) Cytuj
shinu 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 ok udało się Trochę samozaparcia i wszystko gra Dzięki za pomoc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 czerwca 2009 kurde a mi znowu sie gała psuje ;/ sama ciągnie w dól... kiedys tak robila ale teraz nawet jak ja ciagne do gory to postac nie biegnie normalnie tylko tak jak by czasem dostawala komende w dól (przystaje) ... grrrrrrrrrrrrr ;/ probowalem tej niby kalibracji w xmb w system info Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Analog wymień - to żadne pieniądze Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 czerwca 2009 (edytowane) ceny sie wachaja od 20 do 60 zł;p nie jest to fortuna , ale bardziej mnie powstrzymuje mysl o rozkrecaniu konsoli i ogolnie pieprzniu sie z tym.. ale chyba nie bede mial wyboru ale co ciekawe odkąd wyjąłem UMD z napędu to ani razu nie wcisną mi sie samoczynnie HOME xD Edytowane 11 czerwca 2009 przez Yano Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 czasem hard reset analoga pomaga... przynajmniej w 2 psp jakie mialem z takim problemem; wlasnie to pomoglo. wystarczy wykrecic srubki i lekko uchylic front panel. po takim zabiegu analog na chwile odlacza sie od reszty ukladow. dobrze tez jest przeczyscic te 4 styki laczace analoga[od tego trzeba juz calkowicie zdjac front panel ;]]. Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Jak PSPek radzi sobie jako odtwarzacz plikow mp3? Ofkoz na dobrych dousznych sluchawkach. I jak to jest, zalozmy ze kupie 3004 to bede mogl sam w domu tak zrobic, zebym odpalal szpile z MC? Trace gwarancje wtedy? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 mp3 odpalsz normalnie z karty i nie trzeba do tego przerabiac konsoli ;] btw... psp imo nie nadaje sie do sluchania muzyki. uklad odpowiedzialny za generowanie dzwieku jest gorszy niz w odtwarzaczach creative'a. niestety. aha im lepsze sluchawki dokupisz do zestawu tym bardziej bedziesz niezadowolony. [chyba, ze jestes jedna z tych osob, ktore nie slysza roznicy pomiedzy mp3 w 128kbit, a flac ;]] Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Kurde szkoda, ze tak slabo. Niefajnie jest nosic pspka, telefon i odtwarzacz poupychhane w kieszeniach ;/ CoATI a reszta moich pytan? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 czerwca 2009 mp3 sa tak male ze nie robia problemu w kieszeni ;p a psp tak jak mowi cotai ma slaby dzwiek a po drugie po co zjadać baterie w psp mp3kami skoro mozna dluzej pograc ;p Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Waham sie jakie handhelda kupic, ale poczekam raczej do premiery PSP Go, mimo ceny ma swietny design i wreszcie brak umd i innych bzdetow, wszystko w pamieci flash. Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 jak chcesz grac na piratach imo to psp 3k i myślę że n1k (GO!) odpada w tej kwestii. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 czerwca 2009 czasem hard reset analoga pomaga... przynajmniej w 2 psp jakie mialem z takim problemem; wlasnie to pomoglo. wystarczy wykrecic srubki i lekko uchylic front panel. po takim zabiegu analog na chwile odlacza sie od reszty ukladow. dobrze tez jest przeczyscic te 4 styki laczace analoga[od tego trzeba juz calkowicie zdjac front panel ;]]. kurde w koncu sie zdecydowalem rozkręcic psp bo juz mnie to wkurza ;p (a nie jestem skory do grzebanai w sprzecie) ale dupa - okazalo sie ze nie mam odpowiedniego śrubokrętu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi