Opublikowano 20 lipca 200915 l skoro psp odpala to wejscie ladowarki bedzie ok. problem bedzie robic pewnie bateria. przeczysc tak jak koledzy napisali - podlacz ladowarke do psp - uruchom konsole - wsadz baterie.
Opublikowano 21 lipca 200915 l Hej jaka jest różnica pomiędzy kartami magic gate supported a nie supported (kocham ponglisz ) ? Chcę sobie kupić jakąś tanią przejściówkę micro sd -> memory stick pro duo i nie wiem jak sprawdzić czy jest supported czy nie (zakładając że nie chcę brać ze sobą psp na giełdę gdzie więcej jest kieszonkowców niż kupujących i sprzedających )?
Opublikowano 21 lipca 200915 l Karty na przejściówkach nigdy nie obsługiwały i nie będą obsługiwać MagicGate. Czy jakaś różnica? To zależy tylko i wyłącznie od jakości (oryginalności) danej karty pamięci, najlepiej kupować SanDiski bo one są podrabiane w najmniejszym stopniu, a oszczędzając te parę złotych wiele tracisz (m.in dane, prędkość odczytu/zapisu i możesz mieć później z nią problemy). jeśli chodzi o PSP to nie polecam jakichkolwiek przejściówek, ponieważ PSP potrafi robić problemy.
Opublikowano 21 lipca 200915 l e tam bulczysz... ja mam adapter photofasta na 2xmicrosd i dziala bardzo dobrze. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16489
Opublikowano 21 lipca 200915 l Myślałem raczej o takiej zwykłej na 1 microSD http://www.allegro.pl/item690743362_adapte...o_d_robson.html Chociaż pewnie i tak kupię to, co dostanę na giełdzie. Ale co to właściwie jest to magic gate ? Jakieś karty specjalnie dla psp ?
Opublikowano 21 lipca 200915 l Ok, coś z zabezpieczaniem plików Czy to prawda że PSP gryzie się z tymi bez magic gate ? Edytowane 21 lipca 200915 l przez garam
Opublikowano 21 lipca 200915 l tak to prawda, ze psp gryzie sie i nie lubi podrabianych kart "sony" dostepnych na allegro za grosze...
Opublikowano 21 lipca 200915 l Wg mnie nie ma co kupować podróbek, nawet jeżeli zachęcają ceną(patrz Sony). Obędzie się potem bez psioczenia userów, że im coś w PSP nie trybi....
Opublikowano 22 lipca 200915 l mam tez ten adapter co coati - photofast i srednio jestem z niego zadowolony. co prawda wyszlo mi wszystko ok 50% taniej, transfery sa lepsze niz na nawet oryginalnych ms, ale np u mnie czasami musze kilka razy wyjmowac i wkladac karte aby konsola ja widziala, gdy upie psp to pozniej lubi sie zawiesic itp. ogolnie uzywam jej tylko jako jako zapasowej karty z grami.
Opublikowano 22 lipca 200915 l To może ja zapytam bo nie wiem czy jest sens abym szukała. Czy znajdę gdzieś jakieś demo na PSP PES albo FIFY ewentualnie inne dema niż te które są w Store? I jeszcze jedno pytanko. Czy jak kupię grę na PSXa to mogę tylko raz ją pobrać czy jak to jest? Mam tylko Tekkena i Killzone aktualnie i nudą wieje w pracy a nocki mam po 12h i bym w coś pograła Edytowane 22 lipca 200915 l przez shinu
Opublikowano 22 lipca 200915 l Poszukaj na pspdemocenter.com i google. Ja mam inne pytanie, jaką metodą na PSP-2000 z przerabialną płytą główną z softem 3.60 zainstalować CFW? HEN i potem instalka M33 czy co? Pierwszy raz widzę na oczy taki stary soft, ale to chyba nic mi nie daje.
Opublikowano 22 lipca 200915 l mam 3.90 m33 kupiłem Monster Hunter Umite który wymaga 5.03 czy da rade pograć bez update? jakieś homebrew które by oszukało gre?
Opublikowano 23 lipca 200915 l Hej a ja właśnie zamierzam przejść z 3.9 m33 na 5.00 m33 i czy lepiej to zrobić pandorą czy normalnie zrobić update tak jak to jest rozpisane w poradniku na stronie ??
Opublikowano 23 lipca 200915 l Jeśli masz już soft M33 to update jest prosty jak normalny, wystarczy ściągnąć oryginalny soft 5.00 i do niego instaler M33, odpowiednio umieścić i pozmieniać nazwy plików, potem w konsoli odpalić instaler M33 który zrobi całą robotę i po sprawie. Jak się instaluje soft M33 masz w poradnikach, zmienia się tylko nazwa pliku (w Twoim przypadku to 500.EBP). Pamiętaj, by mieć naładowaną baterię i podłączaną konsolę do ładowarki. CoATI napisał(a): przerabialna plyta = pandora A czytałem coś o ChickHENie i Recovery Flasherze, to chyba lepsze niż bawienie się lutownicą. firana140 napisał(a): mam 3.90 m33 kupiłem Monster Hunter Umite który wymaga 5.03 czy da rade pograć bez update? jakieś homebrew które by oszukało gre? Dlaczego boisz się update'u ? Dziś już nikt się nie bawi w emulowanie nowych softów, no chyba, że jeszcze do niedawna by oszukać dema i PSStore. Śmiało jedź do góry . Chociaż możesz jeszcze spróbować myku z podmianą pliku version.txt we flashu na ten z 5.50, dzięki czemu konsola będzie myślała, że masz 5.50. Nawet w System Information będziesz tak miał .
Opublikowano 23 lipca 200915 l Hej gwarancja jest na podstawie paragonu/faktury czy coś w sklepie wpisują do karty gwarancyjnej ?
Opublikowano 23 lipca 200915 l Ja kupowałem w Saturnie i musiałem iść, żeby mi wpisali coś w karcie i pieczątkę przyłożyli.
Opublikowano 23 lipca 200915 l ZAWSZE rachunek jest podstawa gwarancji... bez tego ani rusz. oczywiscie karta gwarancyjna tez jest wazna...
Opublikowano 24 lipca 200915 l Czyli paragon + karta gwarancyjna ? Ta druga jest konieczna ? Interesuje mnie to, bo jeden ze sprzedawców z allegro napisał mi, że nie ma gwarancji bo zgubił kartę.
Opublikowano 24 lipca 200915 l jak masz paragon to jeszcze cos powalczysz w sklepie. co nie zmienia faktu, ze na paragonie zwykle jest numer seryjny produktu + pieczatka, co daje sprzedawcy wewnosc, ze nie chce reklamowac sprzetu kupionego w innym sklepie.