Gość Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Mam nowego maddena nfl 2010, a psp mam 5.0 m33 odpalam gre a tutaj takie coś: "The game can not start. (80020148) Pewnie musze zrobic Update ? Zrobic to normalnie przez neta network update z psp i zachowa mi sie i bede miał np. 6.0 m33? czy co mam zrobic? zrobiłem update i nic a teraz próbuje tego. http://www.consolespot.net/forums/psp-help...so-problem.html Chyba SOny znowu z piratami na PSP _____________________________________ edytuj posty... wystarczylo zmienic na no umd od m33 lub sony. -C Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Jesli ktos ma troche wolnego czasu, psp3000 i w miare dobry aparat z dobrym macro to prosilbym o zrobienie 2 fotek. 1. miejsce przykrecenia 1 śrubki od faceplate [obok kodu kreskowego] 2. miejsce do ktorego przylacza sie kabelek usb i po obu stronach widoczne sa 2 srubki. :* dziekuje edit/// a gdyby ktos dodatkowo zmierzyl suwmiarką lebki tych srubek to tez byloby milo;] Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Które PSP ma lepszy krzyżak - 2000 czy 3000? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 1.Czy jest jakiś program który wyłącza analoga?? Próbowałem go naprawić według tutoriala ale niewiele to dało (nic właściwie) . 2.Czy da się kupić same strzałki (krzyżak) ?? Pozdrawiam ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 1. wyciagnij go... nie spotkalem sie z pluginem do wylaczania analoga 2. raczej tylko komplet [chyba, ze dorwiesz cos na allegro] polecam zaopatrzyc sie w czesci zamienne na dealextreme.com co do krzyzaka to polecam d-pad mod i przeczyszczenie stykow Cytuj
zajman 18 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Kurde jak go wyjąłem to cały czas było wciśnięte lewo ;[ Spróbuje wieczorem jeszcze raz.Natomiast krzyżaka chce kupić bo mój jest połamany nie bardzo chcę go kleić bo zrobiłem tak w sixaxisie i efekt ostateczny był jeszcze gorszy ;] Mimo wszystko dzięki Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Przeczyść styki a jak to nic nie pomoże to pewnie wymiana płyty głównej czeka, bo nie sądzę iż może to być spowodowane FW. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 jaka wersja psp? chcesz sprzedac? xD jak wyciagales analoga[pspfat]... wyciagles tez taki 'prostopadloscian' [connector analoga z mobo]? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Moje psp za miesiąc obchodzi 4 urodziny ;] Nie chce go sprzedawać za duży sentyment To nie chodzi o Fw tylko o to że analog jest pewnie delikatnie przekrzywiony . Trik polega na tym że grywam na psp dosłownie tylko w bijatyki i o ile w guilty gear da się w opcjach wyłączyć działanie analoga tak w tekkenie i street fighterze już nie a że wychodzi tekken 6 chce być przygotowany Spróbuje go wyciągnąc dokładniej a co do prostopadłościanu to tak wyciągłem razem z nim (chodzi o ten kwadrat w którym znajduje się analog mniemam ) . p.s. Ile kosztuje wymiana płyty głównej ?? Cytuj
winner 183 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 do FAT'a 70-80zł, dostaniesz używane na allegro w komplecie ze śrubkami itp, ewentualnie popytaj na forach tematycznych PSP. Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) 1. Hej czy ten mój problem z ekranikiem może wystąpić później ? W sensie czy jest to wada wrodzona czy można się jej nabawić ? Nie chce mi się oddawać nowej konsoli do gwarancji i oddałbym ją gdy nie będę miał w co grać. Po prostu naściemniałbym że to wczoraj wyskoczyło ? 2. Czy jak wgram ChickHena to będę mógł zainstalować Remote Joy Lite ? http://peb.pl/sony/437260-remotejoy-lite-czyli-obraz-z-psp.html (Soft - 5.03, psp 3004) Edytowane 19 sierpnia 2009 przez garam Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Jesli ktos ma troche wolnego czasu, psp3000 i w miare dobry aparat z dobrym macro to prosilbym o zrobienie 2 fotek. 1. miejsce przykrecenia 1 śrubki od faceplate [obok kodu kreskowego] 2. miejsce do ktorego przylacza sie kabelek usb i po obu stronach widoczne sa 2 srubki. :* dziekuje edit/// a gdyby ktos dodatkowo zmierzyl suwmiarką lebki tych srubek to tez byloby milo;] coati dziadu chcesz jeszcze te zdjecia? Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) 1.Czy jest jakiś program który wyłącza analoga?? Próbowałem go naprawić według tutoriala ale niewiele to dało (nic właściwie) . 2.Czy da się kupić same strzałki (krzyżak) ?? Pozdrawiam ;] Kolego mi również tutorial niewiele pomógł, a korzystałeś może z pluginu MacroFire? U mnie on dał radę Ps. [connector analoga z mobo]? Co to jest mobo? Edytowane 19 sierpnia 2009 przez famas_kg Cytuj
winner 183 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Co to jest mobo? mobo to główny podzespół bazowy - płyta główna Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Hej mam jeszcze jedno pytanie, która z tych kart WiFi na USB będzie najlepsza do PSP ? Linksys WUSB54GC-EU Pentagram horNet 6122-12 TP-Link TL-WN422G TP-Link TL-WN321G Netgear WG121 Edytowane 19 sierpnia 2009 przez garam Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Co to jest mobo? mobo to główny podzespół bazowy - płyta główna ok, nie wiedziałem Co do kart, to miałem netgear'a, ale po czasie zmieniłem i korzystam teraz z pentagramu cerrberus p6331-42 i jestem zadowolony Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Hej mam jeszcze jedno pytanie, która z tych kart WiFi na USB będzie najlepsza do PSP ? Linksys WUSB54GC-EU Pentagram horNet 6122-12 TP-Link TL-WN422G TP-Link TL-WN321G Netgear WG121 Asmax 411g jest tani, ale za to bardzo funkcjonalny i ma dobry zasięg, sam od takiego zaczynałem (gdyby co mam na sprzedaż, ewentualnie mógłbym się wymienić za jakąś gierkę ) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 nom, ten asmax jest dobry i jest najwiecej tutkow jemu dedykowanych. ps. nie polecam sprzetow elektronicznych sygnowanych logiem pentagramu... moze hardwareowo te produkty sa ok, ale juz oprogramowanie i sprzetowe sterowniki to syf w dodatku problematyczny :F Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 nom, ten asmax jest dobry i jest najwiecej tutkow jemu dedykowanych. ps. nie polecam sprzetow elektronicznych sygnowanych logiem pentagramu... moze hardwareowo te produkty sa ok, ale juz oprogramowanie i sprzetowe sterowniki to syf w dodatku problematyczny :F Mam Cerberusa, ale i tak od razu zmieniłem mu soft'a bo faktycznie robił problemy Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 dobra to ja z zapytaniem, lepiej grac bedac podpietym do ladowrki czy naladowac baterie i grac bez zasilacza? Cytuj
garam 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) Mam blutentixa od pentagrama/u i nie narzekam . winner - ile chcesz za to cudo ? Proszę jeszcze o odpowiedź na poprzednie pytanie (to z ekranikiem). EDYTA: czy psp można ładować ładowarką USB (mam taką od telefonu) ? Edytowane 20 sierpnia 2009 przez garam Cytuj
zajman 18 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Kolego mi również tutorial niewiele pomógł, a korzystałeś może z pluginu MacroFire? U mnie on dał radę Czym jest ten plugin/co on daje ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi