bulinka_eve 0 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Hi nick jest mojej dziewczyny,ale to nie ona zapytala Zastanawiam sie nad tym PSP dalej...wiekszosc gier skonczylem juz na slimie..iphona mam(a ponoc pspgo powstal by z nim powalczyc)...jakby byly jakies wiesci o hacku lub jego poczatkach dotyczacych pspgo to latwiej by sie myslalo... (sorki za brak polskich liter,ale laptop nie moj wiec nie przestawie nic...) Cytuj
winner 183 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Wieści o rzekomym "złamaniu" konsolki N1000 są już od dnia premiery myślę, że długo czekać nam nie będzie na jakiegoś expolita, czas pokarze. Myślę jednak, że piracenie na tej konsoli nie będzie raczej sprzyjało, ze względu na to, iż Sony stosuje coraz lepsze i skuteczniejsze zabezpieczenia. Na ten moment, kupowanie tego modelu w celu korzystania z szarej strefy raczej mija się z celem. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Mam problem z WiFi na PSP Go. Nie mogę się połączyć za pomocą WiFi ( sieć zabezpieczona WEP )na starym PSP 3000 łączyło mnie bez problemu, a teraz pojawai mis ię komunikat o przekroczeniu czasu -sięć moją widzi, siął sygnału 100%. Na szczęśćie sąsiad ma niezabezpiecozne WiFi i loguje się na jego sieci bez problemu ( u mnie nie działa nawet po wyąłczeniu hasła) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 dodaj mac'a psp w ustawieniach routera Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 dodaj mac'a psp w ustawieniach routera tzn? wszystkie urządzenia działają na automatycznych ustawieniach , router mam linksysa więc dziwne ze akurat psp mi nie łączy się ( komurka, ipod i stare psp działało ok) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 a haslo na siec masz wpa/wpa2/wep? u mnie na wpa2mixed psp nie dziala. mac'i uradzen dodajesz: Wireless Security -> Restrict Access -> [tu masz 2 opcje, wybierz] Permit only listed computers to access the wireless network [i wpisz wszystkie mac'i urzadzen podpietych pod router] mnie to pomoglo przy podlaczaniu laptopa Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 (edytowane) a haslo na siec masz wpa/wpa2/wep? u mnie na wpa2mixed psp nie dziala. mac'i uradzen dodajesz: Wireless Security -> Restrict Access -> [tu masz 2 opcje, wybierz] Permit only listed computers to access the wireless network [i wpisz wszystkie mac'i urzadzen podpietych pod router] mnie to pomoglo przy podlaczaniu laptopa to raczej odpada. za durzo sprzętu tu jest i w wiekszości nie mojego żeby wprowadzać taki restrykcje. To co mnie zastanawia to to czemu moge się zalogować na niezabezpieczony net sąsiada a na nasz po zdjęciu WEP nie. Moze to kwestia routera. Sąsiad ma pewnie standardowy router Netgear a my linksysa PS: mogę sciągać gry na psp i psx z pss poprzez PS3 i wgrywać na psp go? Edytowane 20 października 2009 przez Suboshi Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 mozesz Już wszystko działa. Coś musiało być nie tak z Routerem po ostatniej awarii prądu. Zrestartowałem go całkowicie, skonfigurowałem od nowa i wszystko jest ok. Cytuj
nfs 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Na ten moment, kupowanie tego modelu w celu korzystania z szarej strefy raczej mija się z celem. W takim razie jaki model konsoli szukać w sklepie? Zaznaczam ze chce posiadać nowy, nie używany sprzęt.Chce go "przerobić" i grac w gry z karty pamięci + emulatory. Miałbym jeszcze jedno pytanie. Zakup będzie robiony w Japonii wiec konsolka będzie miała japońskie menu. Czy jest możliwość ustawienia menu w języku angielskim? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 bylo walkowane zylion razy... w pelni da sie przerobic psp1000 oraz wczesne psp2000... nowe modele psp2000 i "starsze" psp3000 [do fw5.03] da sie zmodyfikowac tylko czesciowo. uprzedzajac kolejne pytania: ladowarka jest multinapieciowa, menu mozesz wybrac angielskie, nie ma blokady regionalnej, gwarancja w PL nie bedzie wazna [chyba, ze cos sie zmienilo przez rok].. ah.. jestes w kkw... kup mi tam REZ'a na DC ;] Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 joł. wgralem sobie 5:50 GEN-D i gdy odpalam psptube wyskakuje mi za kazdym razem "Exchanging key information", a nastepnie "A connection error has occurred". Kiedy wczesniej posiadalem 5.00m33-6 smigalo bez problemu. Jakby co, przegladarka www dziala. Podjerzewalem, ze to wina softu ale jak temu zaradzic to nie mam pojecia. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 dobrze ze nie wgrales gen-c... bylyby wieksze kwiatki ;] tak, to wina softu, w koncu to tylko dzielo zapalonych łamaczy oryginalnego softu sony, a nie oryginalny produkt. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Podobno 5.50 GEN-D nie wymaga patchowania/dekryptowania gier wymagających softu wyższego od 5.50. Czy tyczy się to także tytułów uruchamianych z UMD, czy tylko ISO? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Podobno 5.50 GEN-D nie wymaga patchowania/dekryptowania gier wymagających softu wyższego od 5.50. Czy tyczy się to także tytułów uruchamianych z UMD, czy tylko ISO? mam 5.50 GEN-D i mi Gran Turismo PSP działa z UMD Cytuj
garam 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Hej, wiecie może czy można ładować PSP 3004 ładowarką USB od komórki (HTC Hermesa, model ładowarki - ADP-5FH D) ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 ladowarka psp ma 5V na wyjsciu USB tez, wiec raczej mozesz ladowac... tylko nie graj na psp podlaczonym do zasilania z usb, bo mozesz potem miec o jedno sprawne usb w pc mniej ;] Cytuj
nfs 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 ....nowe modele psp2000 i "starsze" psp3000 [do fw5.03] da sie zmodyfikowac tylko czesciowo. ah.. jestes w kkw... kup mi tam REZ'a na DC ;] Co to oznacza, ze można zmodyfikować częściowo? Co w takim razie nie będzie działało na tych modelach? Mnie zależy tylko na grach i emulacji PSXa PS. CoATI dzis poszukalem dla Ciebie tego REZa Musialem przekopac sie przez setki pozycji na Akihabara. To co kupujesz? 3870yen, używka oczywiscie Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Na ten moment, kupowanie tego modelu w celu korzystania z szarej strefy raczej mija się z celem. W takim razie jaki model konsoli szukać w sklepie? Zaznaczam ze chce posiadać nowy, nie używany sprzęt.Chce go "przerobić" i grac w gry z karty pamięci + emulatory. Miałbym jeszcze jedno pytanie. Zakup będzie robiony w Japonii wiec konsolka będzie miała japońskie menu. Czy jest możliwość ustawienia menu w języku angielskim? Jest angielskie menu, jedyna oczywista różnica to fakt że wszystko potwierdzasz kółkiem, krzyżyk używany jest do anulowania. Cytuj
garam 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 ladowarka psp ma 5V na wyjsciu USB tez, wiec raczej mozesz ladowac... tylko nie graj na psp podlaczonym do zasilania z usb, bo mozesz potem miec o jedno sprawne usb w pc mniej ;] Ta ładowarka od komórki to normalna, sieciowa Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 no to pisze ci na niej jakie ma tam napiecie wyjsciowe Cytuj
Seyfer 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Nie bijcie jeżeli podobny temat był już założony, ale nie znalazłem Posiadam bowiem PSP-2004 i kabel z trzema chinchami (czy jakoś tak się pisze). Przy próbie włączenia jakiej kolwieg gry wyświetla mi się napis "Aby wyświetlic to na podlaczonym urzadzeniu, musisz to podlaczyc poprzed kabel cmponent AV lub przez kabel D-terminal AV oraz musisz ustawic format wyjsciowy" (napisałem dokładnie tak jak mi się wyświetla) Wyjście mam ustawione na progresywne. Proszę o pomoc Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Podłączasz PSP do SD czy HDTV? Masz tutaj temat do takich pytań: Zielony jak ta trawa wersja PSP. Nie zakładaj nowego dla takich pierdół. Nie wiem, jak mogłeś nie znaleźć, jest przyklejony na samej górze. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Musisz mieć PSP-3004 by grać na SD, PSP-2004 wysyła tylko sygnał HD (bodajże tylko XMB możesz przeglądać na SD). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi