Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jeśli chciałbyś tanio sprzedać ten kabelek to jestem chętny ;) (3004 rox)

Mam takie pytanko - jak usunąć konsto z PSN ? Założyłem wcześniej na starego, ale doszedłem do wniosku, że chcę zmienić dane na siebie (ale zachować ID i logować się na ten sam email).

Edytowane przez garam
Opublikowano

A jeśli chciałbyś tanio sprzedać ten kabelek to jestem chętny ;) (3004 rox)

Mam takie pytanko - jak usunąć konsto z PSN ? Założyłem wcześniej na starego, ale doszedłem do wniosku, że chcę zmienić dane na siebie (ale zachować ID i logować się na ten sam email).

Jak chcesz zmienić dane na siebie, to... to je po prostu zmień w opcjach meneger'a konta. :huh:

Opublikowano

Chcę zagrać w killzone`a online, ale gdy się loguję, mówi mi że "błąd połącznia" albo "serwery czasowo niedostępne".

store i internet działają normalnie, co zrobić?

Opublikowano (edytowane)

Nie, 2004 z nową płytą główną, soft 6.10

e: może źle wpisałem, klucz to jest ten nick, którego się ustala podczas rejestracji na your gaming?

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Witam. Czy ciągle jest tak że możemy mieć tylko jedno konto aktywowane, a żeby zagrać w gre z innego store to trzeba deaktywować ? Mowa o oficjalnym fw.

Jak było to sory.

Opublikowano

chyba chodzi o nr z 'czerwonej karteczki.'

Zarejestrowałem się kodem z ps2 slim, to może być powód? :huh:

Opublikowano

Jak to sprawdzić?

Ale np. w Tekkenie mogłem sprawdzić ranking, chyba że to nie zależy.

Opublikowano

Z godzinę próbowałem coś ustawić, wpisałem jakiś DNS, w konfiguracji Liveboxa dodawałem porty (odblokowane),

sprawdzałem adres MAC, wciskałem przy połączeniu ten przycisk REG. Niestety nic nie pomogło, wszystko działa oprócz killzone`a po multi :/

Może to po prostu serwery killzone`a są wyłączone już?

User NoVy na forum psp-team napisał mi: "Od tygodnia jest "awaria" serwerów KL EU - brak oficjalnego stanowiska do tej pory. "

:/

+ Dodał MODERATOR
EDYTUJ POSTY...
Opublikowano

jestem zielony (jak w temacie) wiec pytam

1. w psp mam soft 5.02 posiadam też fife 10 na umd z softem 5.55 - jaki moge najwiekszy soft wgrac w konsole by w przyszłosci grac z karty pamieci?

2. czy da sie wgrywać soft nizszy od tego który jest obecnie w psp?

3. czy soft zapisuje sie w pamieci wewnętrznej konsoli czy na karcie ?

4. jaką karte pamieci polecacie do psp (rozmiar i firma)?

• Minusik 1
Opublikowano

1. w psp mam soft 5.02 posiadam też fife 10 na umd z softem 5.55 - jaki moge najwiekszy soft wgrac w konsole by w przyszłosci grac z karty pamieci?

1. nie wiem jakie masz psp [model]

2. j.w

3. j.w [zapisuje sie w flashu konsoli jak w wszystkich elektronicznych urzadzeniach...]

4. sandisk pojemnosc +4gb

Opublikowano

1. nie wiem jakie masz psp [model]

2. j.w

3. j.w [zapisuje sie w flashu konsoli jak w wszystkich elektronicznych urzadzeniach...]

4. sandisk pojemnosc +4gb

psp model 3004 PB

Opublikowano

to masz ten sam model co mój więc już Ci odpowiadam

1. 5.03 powyżej tego juz nigdy nie zagrasz w gry na kopiach zapasowych

2. na tym modelu nie da się

3. przeróbka jest nietrwała,każde wyłączenie konsoli = instalowanie gena na nowo więc zostaje tylko jej slipowanie.

Opublikowano

Gdzieś kiedyś wyczytałem że w przypadku ChickHen?a pewne znaczenie ma szybkość karty. Doskonale wiem że Exploit jest niestabilny, stwarza problemy itd. Wiedziałem o tym kupując psp 3000 a zależało mi właśnie na tym modelu. Nie służy mi to do uruchamiana kopii zapasowych, wolę oryginały o czym nie raz już dawałem świadectwo ale każdy wie że ChickHen może się przydać także do innych ciekawych rzeczy. Jeśli więc kupno SanDisk?a 8bg Ultra 2 mogło by nieco ułatwić życie to wspaniale. Aktualnie posiadam Sandisk?a w wersji gaming (kolor zielony, 8gb i tylko taka pojemność mnie interesuje), wiem że w przypadku ewentualnej zamiany na ultra 2 nie daje to gwarancji perfekcyjnego odpalania chickhena ale jeśli chociaż w zauważalny sposób ma przyspieszyć jego uruchamianie to prosiłbym o potwierdzenie tego posiadaczy tej karty o pojemności 8gb i osoby zorientowane.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj dostałem PSP 2004 i tak się zastanawiam czy ją przerobić czy nie, jeżeli ją przerobię to nie będę mieć dostępu do PSS i Remote Control w PS3 w sumie póki co teraz też nie mam bo potrzebny update mam póki co soft 5.01. I co polecacie ?

Już nie ważne mam soft 5.51 więc po ptokach

Edytowane przez dexter
Opublikowano (edytowane)

hmmm moze musza byc sformatowane do odpowiedniej rozdzialki zawsze formatowalem i zawsze dzialalo :)

czyli jak sformatowac do odpowiedniej rozdziałki? - jakies oprogramowanie?

mam filmiki z gametrailers w formacie mp4

konsola je widzi tylko nie moze odtworzyc

Edytowane przez ash77
Opublikowano

Czy wyswietlacz w PSP 3k smuzy tak samo jak we wczesniejszych modelach ?