Gość szpic Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 ok to ja sie poddaje To chyba nie bede robil skladek bo nic z tego nie rozumiem jakies aktywacje deaktywacje. Kurde kiedys bylo tak pieknie ;/ Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 bo z psp jest ten problem, ze nie da sie na nim utworzyc kilku kont użytkowników. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) No przecież to jest łatwe... masz na PS3 dwa konta np. konto XXX gdzie masz kupione gry YYY i ZZZ konto AAA gdzie masz kupione gry LLL i SSS Jak chcesz aby na psp działały dwie pierwszy to podłączasz psp do ps3, odpalasz usb mode, logujesz się na ps3 do konta XXX i kopiujesz obie gry a na pytania o aktywacji itp itd to już wiesz jak odpowiadać.... Jak chcesz aby na psp działały dwie ostatnie gry to robisz to samo co wyżej, ale logujesz się na konto AAA na swojej ps3... I musi działać.... PS taka ciekawostka: Są dema, które nie powodują dezaktywowania ostatnio używanego konta na psp, np z JP store jest parę takich pozycji, które można wgrać na psp mając inne konto aktywowane. Edytowane 2 września 2010 przez sakiu Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 to samo tyczy sie dem które zostaly ściągnięte normalnie z internetu [nie psn]. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 A jak mam CF i wgram te pluginy(jakie ?) to grając i słuchając swojej muzy jednocześnie będę mógł zostawić wszystkie efekty dźwiękowe i wyłączyćmuzykę zastępując swoją ? Mogę mógł zagrać w demo Yakuzy na sofcie 5.50Gen-d( wymaga 6.5) ??? demo nie jest chyba z PS store. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 A jak mam CF i wgram te pluginy(jakie ?)qj.net i wiesz wszystko ;] to grając i słuchając swojej muzy jednocześnie będę mógł zostawić wszystkie efekty dźwiękowe i wyłączyćmuzykę zastępując swoją ?tak Mogę mógł zagrać w demo Yakuzy na sofcie 5.50Gen-d( wymaga 6.5) ??? demo nie jest chyba z PS store. demo jest na PSN-JP, nie odpalisz go na na tym sofcie, ale prometeusz powinien sobie poradzić. btw. podałem linka do dema w temacie do gry. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 dzieki Stretch. poprawiłem Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Podobna ta nakładka rozwiązuje większość problemów ale słyszałem że są później kłopoty z sejwami ??? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 a save'ami nie, ale moje psp padlo [soft sie wysypał] przez to a nie mam teraz pandory do odratowania, bo to zazwyczaj tym jednym psp ratowałem inne ;/ na szczęście mam jeszcze psp 3000 :> Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Czy gry z PSX które są dostępne w PS Store działają tylko jak PSP jest "w okolicy" PS3 czyli przez sieć lokalną czy jak to jest tam rozwiązane czy można te gry zabrać ze sobą na PSP ? (Na karcie pamięci ?) PS Jeszcze PSP nie mam, ale już wkrótce Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 strone wczesniej sam o to pytalem podlaczasz psp do ps3 przez usb psp ustawiasz w tryb lacznosci na ps3 dajesz /\ i kopiuj i sie beda gry kopiowac na psp na karte pamieci Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 (edytowane) A to świetnie , no przyznam, że nie chciało mi się szukać Jeszcze mi się przypomniało, mogę skopiować na więcej niż jedno PSP, konkretnie chodzi mi o 2 ? Edytowane 6 września 2010 przez fazzeer Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 co sądzicie o tych naklejkach? Ktos robil? Warto? Wyglądają zachecajaco szkoda żę wzoru z Tekkena ktory mnie interesuje nie ma na stanie ;/ ew. polecicie cos w tym stylu z innych stron? http://allegro.pl/naklejki-na-sony-psp-duzy-wybor-wzorow-f-i1206119747.html Cytuj
xbor 54 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 (edytowane) te na tył nawet przyjemne ale te na przód kijowe bo muszą się komponować z tapeta, bez tapety by wyglądały słabo bo wszystko byłoby poucinane. Poza tym drogie, na ebayu nawet widzialem taniej. Edytowane 8 września 2010 przez xbor Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 to fajnie wyglada na foto... ale jak zaczyna sie odklejac lub odbarwiac pod wpływem potu to juz nie jest fajnie. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 gosc pisze że to tworzywo winylowe i sie nie odkleja pod wplywem potu. Ile w tym prawdy kij wie. Jak bede mial za duzo kasy to moze kupie, moje psp jest juz troche poobcierane Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 te obtarcia to jak blizny wojenne! jedyne "winyle" z jakimi mialem styczność to takie zwykłe naklejki z laminatem. laminat prędzej czy później zacznie odpadac... to pewne ;] moze faktycznie koles ma jakies lepsze ;] ale imo takie naklejki nie sa ładne. to juz lepiej zainwestowac w nową obudowe z chin Cytuj
PeSoN 3 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 witam, dopiero co zakupiłem niedawno psp go. mam wgrany najnowszy soft, i mam takie pytanie: czy można jakoś już odpalać kopie zapasowe gier? (że to tak łagodnie nazwe) Druga sprawa, co do tej akcji sony, że wystarczyło ściągnąć motyw i dostawało sie kod do PSN dzieki któremu można było ściągnąć 10 gier. Tez tak zrobiłem, tyle tylko, że konto miałem założone na maila z orange.pl którego prawie w ogole nie używałem i gdy chcialem sie zalogowac do skrzynki okazalo sie, że to konto zostało usunięte. Jest jakiś inny sposób aby otrzymać ten kod? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 witam, dopiero co zakupiłem niedawno psp go. mam wgrany najnowszy soft, i mam takie pytanie: czy można jakoś już odpalać kopie zapasowe gier? (że to tak łagodnie nazwe) nigdy wiecej nie pytaj o piraty. Druga sprawa, co do tej akcji sony, że wystarczyło ściągnąć motyw i dostawało sie kod do PSN dzieki któremu można było ściągnąć 10 gier. Tez tak zrobiłem, tyle tylko, że konto miałem założone na maila z orange.pl którego prawie w ogole nie używałem i gdy chcialem sie zalogowac do skrzynki okazalo sie, że to konto zostało usunięte. Jest jakiś inny sposób aby otrzymać ten kod? juz go otrzymałes na to konto orange ;] 2 nie dostaniesz. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. 10 gier w piz,du poszlo :DDDD. A no, PSP Go! jest w pełni zabezpieczone przed takimi typami jak Ty, możesz zapomnieć o odpalaniu ISO z karty. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 sprzedaj psp go i odkladaj kase na psp2. A za częśc kasy ze sprzedazy kup se psp jakies wczesniejsze tylko moze byc problem bo nie kazdy bedzie chcial kupic psp go bez tych 10gier Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) Jaki model PSP kupić? Jestem totalnie zielony w temacie PSP (wiem, że istnieje - ha ha) mam zamiar kupić a nie wiem, który model (stare PSP, Slim&Lite czy może PSP GO) Help!!! Edytowane 22 września 2010 przez a_di1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi