Krupier 1 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Czy to normalne, że w wyłączonym PSP leżącym sobie bez używania kilka dni/tygodni rozładowuje się bateria? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 opisz jak wylaczasz psp. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 mam pytanie dotyczace patapon 2, ale nie ma tematu. Lepiej zostawiać wszystkie białe patapony i np. 2 rarepony w oddziale, czy wszystke ulepszać do rareponów? Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Normalnie, wyłączam, nie bój się nie mam konsoli od wczoraj. ;P Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Przeciagasz suwak i puszczasz czy przeciagasz- czekasz, az diody zgasna? Nie powinno sie tak rozladowywac Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Czekam az zgasna. Dlatego napisalem, ze konsole wylaczam, a nie sleepuje. No dziwne to jest, wczoraj wzialem konsole, ktora z tydzien spokojnie lezala nie ruszana i dupa, w ogole sie nie wlaczala. A nie przypominam sobie bym ja rozladowal az do samoistnego wylaczenia. Coz, naladowalem niech polezy, zobaczymy czy znow to sie powtorzy (pewnie tak bo kiedys tez cos z tym mialem). Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 W rzeczy samej, bateria podczas dłuższego nieużywania konsoli rozładowuje się. Sam kiedyś miałem taką sytuację. Z początku lekko się wystrachałem, że coś się z konsolą stało, ale szybko załapałem co jest. Nawet w instrukcji obsługi napisane jest, by wyciągać baterie z konsoli w razie dłuższego nieużywania. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 dłuzszego... tydzien to nie dłuższy okres Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 chłopaki analog mi padł w moim Facie tzn. ucieka mi ekran w lewa stronę i wyśrodkowanie nic nie pomaga. nawet go całkiem wymontowałem, ale w tedy to dopiero psp'ek zaczyna wariować nie wiadomo z jakich przyczyn? jedynie, co mi sie nasuwa, co zauważyłem to strasznie poniszczona sprężynka środkująca analog, którą pewnie należy wymienić, bądź cały analog. co proponujecie? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Proponujemy kupno nowego analoga, jakies pare zlotych zaplacisz. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 wymontowac, przeczyscic styki + prostokątna gumkę łączącą analog z płytą gł. jesli nie zadziała to kupic nowy. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 W rzeczy samej, bateria podczas dłuższego nieużywania konsoli rozładowuje się. Sam kiedyś miałem taką sytuację. Z początku lekko się wystrachałem, że coś się z konsolą stało, ale szybko załapałem co jest. Nawet w instrukcji obsługi napisane jest, by wyciągać baterie z konsoli w razie dłuższego nieużywania. To samo zauważyłem na dwóch różnych psp, brata i moim. Byłem troszkę zdziwiony bo NDS tak nie robił, ale da się przyzwyczaić! Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 W rzeczy samej, bateria podczas dłuższego nieużywania konsoli rozładowuje się. Sam kiedyś miałem taką sytuację. Z początku lekko się wystrachałem, że coś się z konsolą stało, ale szybko załapałem co jest. Nawet w instrukcji obsługi napisane jest, by wyciągać baterie z konsoli w razie dłuższego nieużywania. 20go ładowałem na maxa, teraz tak spojrzałem i już jest 96% zużycia, a włączałem wcześniej tylko na chwilę by sprawdzić czy coś zeszło. Więc w ciągu 5 dni rozładowała się o 4%. Instrukcji po polsku nie mam (nawet po angielsku :S) więc nie wiem czy w niej o tym wspominają. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Przy niektórych grach pojawia mi sie komunikat 800201A8, czy może być to wina przejściówki z micro sd na ProDuo? mam taka do której 2 karty mSD można włożyć. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 chłopaki analog mi padł w moim Facie tzn. ucieka mi ekran w lewa stronę i wyśrodkowanie nic nie pomaga. nawet go całkiem wymontowałem, ale w tedy to dopiero psp'ek zaczyna wariować nie wiadomo z jakich przyczyn? jedynie, co mi sie nasuwa, co zauważyłem to strasznie poniszczona sprężynka środkująca analog, którą pewnie należy wymienić, bądź cały analog. co proponujecie? Nie kupuj chociaż najtańszych analogów z HongKongu, wziąłem raz 4 sztuki, zapłaciłem grosze, a z tego i tak żaden nie nadawał się do użytku... Wróciłem na stary (po uprzednim dokładnym czyszczeniu i smarowaniu) - jakoś działał. Jak brać - tylko oryginalne. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 z tym, ze nigdzie nie kupisz oryginalnych analogów ;] chyba, ze z rozbiórki uszkodzonego psp. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 A o tym nie wiedziałem... Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Popytaj na forum pspoland, powinien się ktoś z częściami znaleźć bo często się ogłaszają chociaż wiadomo - FAT'y to już przeżytek i mało ludzi z nich korzysta. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Tyś jest przeżytek, nie zamieniłbym mojego fata na żaden inny młodszy model. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Tyś jest przeżytek, nie zamieniłbym mojego fata na żaden inny młodszy model. Wpis, Faty są niezastąpione. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) chłopaki analog mi padł w moim Facie tzn. ucieka mi ekran w lewa stronę i wyśrodkowanie nic nie pomaga. nawet go całkiem wymontowałem, ale w tedy to dopiero psp'ek zaczyna wariować nie wiadomo z jakich przyczyn? jedynie, co mi sie nasuwa, co zauważyłem to strasznie poniszczona sprężynka środkująca analog, którą pewnie należy wymienić, bądź cały analog. co proponujecie? Nie kupuj chociaż najtańszych analogów z HongKongu, wziąłem raz 4 sztuki, zapłaciłem grosze, a z tego i tak żaden nie nadawał się do użytku... Wróciłem na stary (po uprzednim dokładnym czyszczeniu i smarowaniu) - jakoś działał. Jak brać - tylko oryginalne. juz kupiłem, z tym, ze ja mam zamiar rozebrać go i wymienić sama sprężynkę - która była ponaciągana. Tyś jest przeżytek, nie zamieniłbym mojego fata na żaden inny młodszy model. podpisuje sie pod tym. wręcz niezniszczalny, świetnie funkcjonujący wciąż bez najmniejszych "ale" - nie wliczając tego analoga, o którym zapewne niedługo zapomnę. FAT'y to już przeżytek i mało ludzi z nich korzysta. bynajmniej.. Edytowane 26 października 2010 przez 4 mE Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Chcialbym sobie kupic nowe psp, bo stary fat został zagrany i nie wiem czy wybrac 3k czy go.Co poleca mi tutejsi eksperci i jak wyglada sprawa z grami do go? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Nie bierz Go!. Nawet, jeśli nie jesteś piratem, to z oryginalnymi grami też jest kiepsko. Jedyne źródło pozyskania gier to PSS, a nie dość, że większość gier dużo za droga (w porównaniu choćby do sklepów, nie mówię już o Internecie), to jeszcze duuużo jest tylko na UMD, w PSS są pustki po prostu. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Mam pytanie. Da radę przerobić demo żeby chodziło na 5.03 gen-c? Chodzi o demo GoW: Ghost of Sparta które wymaga FW 6.31. Jeśli da radę to jest jakiś poradnik albo program który moglibyście mi tu wrzucić? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 wgraj sobie prometeusza dla tego softu i bedzie działac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi