Opublikowano 30 października 201014 l Nie kupuj chociaż najtańszych analogów z HongKongu, wziąłem raz 4 sztuki, zapłaciłem grosze, a z tego i tak żaden nie nadawał się do użytku... Wróciłem na stary (po uprzednim dokładnym czyszczeniu i smarowaniu) - jakoś działał. Jak brać - tylko oryginalne. widzisz... zakupiony analog działa tak, jak i stary. problem zaczyna sie kiedy wcisnę krzyżaka... ekran zaczyna wariować i dziękuje. jakby była, gdzieś zwara. styki nic nie dają - czyściłem.
Opublikowano 1 listopada 201014 l źle poskładałes konsolę i nie styka. ze 3 razy składałem i za każdym jest to samo, a analog działa poprawnie. nie możliwe by nie stykało! z 2 strony może zle odtłuszczone, wiec raz jeszcze potraktuje styki rozpuszczalnikiem i zobaczymy. pomysły sie kończą, albo mam 2 lewe ręce. Edytowane 1 listopada 201014 l przez 4 mE
Opublikowano 5 listopada 201014 l PSP mam od kilku godzin, a wczesniej nie ogarnialem wogole tematu wiec mam male pytanie. Jesli chce pograc w tytuly z PSX na moim PSP (3004) to musze zainstalowac jakis piracki soft? Oczywiscie wiem, ze gierki mozna scagac tez z PSS
Opublikowano 5 listopada 201014 l a wiesz, ze nie popieramy tutaj piractwa? chcesz piracic to sie tym nie chwal i szukaj info samodzielnie w googleach... w 3000 pewnie masz jakis wysoki soft wiec zapomnij ;] przygotuj sie na sciaganie gier z pss.
Opublikowano 5 listopada 201014 l wlasnie nie mam zamiaru piracic dlatego pytam czy ten soft jest konieczny ;}
Opublikowano 6 listopada 201014 l Witam! naszlo mnie ostatnio na przenosne konsolki (powrocily wspomnienia z game boy'a ) no i tak sie zastanawian nad psp slim & lite...Go raczej odpada. Chociaz design badziej mi sie podoba. Ale sciaganie gier zamiast 'plytek' to dla mnie wielki minus Takze moze mi ktos powiedziec jaka jest roznica w jakosci obrazu? Pzdr
Opublikowano 6 listopada 201014 l go ma mniejszy ekran. jakosciowo to to tamo co w 3000. bierz 3000, bo to najlepszy model dla osoby, której nie zależy na kopiach.
Opublikowano 11 listopada 201014 l No własnie ja tez chce znowu zakupic, wypadłem z obiegu zupełnie, jak to jest teraz z przerbkami itp? Jaki model najlepeij kupic?
Opublikowano 11 listopada 201014 l praktycznie wszystkie 3004 w sklepach sa niemozliwe do przerobienia -> za wysokie softy Chyba ze znajdziesz gdzies jakis stary bundle ktory lezy z rok dwa ? ostatnio widzialem gdzies w supermarkecie PSp w zestawie z GOW Chain of olympus czyli 2 lata za szklem wiec powinno miec niski soft chyba nic nie pomylilem
Opublikowano 18 listopada 201014 l Da rade grac na TV na PSP 2k przez kabel cinch ( ten z 3 wyjściami, nie 5 ) ? Potrzebny do tego jakiś plugin ?
Opublikowano 19 listopada 201014 l Da rade grac na TV na PSP 2k przez kabel cinch ( ten z 3 wyjściami, nie 5 ) ? Potrzebny do tego jakiś plugin ? http://foosa.do.am/ Był jeszcze jakiś launcher dający możliwość podpięcia psp przez kabel composite do TV, ale nie pamiętam nazwy :confused: Wymogiem jest konsola mogąca odpalać homebrew (przerobiona).
Opublikowano 25 listopada 201014 l Polskie znaki na PSP nastronach www? Da sie? Juz mam dosc tych kreseczek
Opublikowano 25 listopada 201014 l Nie chciałbym piracić ale zależy mi na zagranie np w FFVIII po polsku z PSX'a na PSP, da się jakoś to pogodzić? Jak wygląda sprawa z graniem w gry z PSX'a wogóle? śmigają normalnie? Czy da się tylko na przerobionym PSP, oprócz ściągania z Plejstejszonstore.
Opublikowano 25 listopada 201014 l grając w grę na psp z psx naciskasz przycisk "home" i tam są możliwe konfiguracje, np. podporządkowanie R2 i L2 pod analoga itp. A gry wyglądają nawet "wporzo"(Dino Crisis 2 przeżywa drugą młodość )
Opublikowano 26 listopada 201014 l Witam! Niedawno kupiłem konsolę PSP (3004, firmware najnowszy). I mam mały problem. Mianowicie podczas gry (tylko z UMD) co jakiś czas napęd zaczyna świrować i co kilka sekund pojawia się ekran jak po wciśnięciu przycisku HOME. Jest to wyjątkowo upierdliwe zwłaszcza podczas gry w Patapony 2 i chcę spytać, czy jest jakiś sposób na to, aby ten ekran non stop nie wyskakiwał bez powodu i w najgorszych momentach. Proszę o jakąkolwiek pomoc, bo przez to granie na PSP przyprowadza więcej złości niż radochy. Pozdrawiam CW
Opublikowano 26 listopada 201014 l W grach na karcie pamięci nie zauważyłem tego problemu, a innych gier na UMD póki co nie posiadam =)
Opublikowano 26 listopada 201014 l wiec moze to byc spowodowane uszkodzeniem plyty z gra badz w gorszym przypadku konsoli. sprawdz czy dzieje sie tak przy innych grach na umd a jesli tak oddaj konsola na gwarancji.
Opublikowano 26 listopada 201014 l Czy warto kupować PSP z Kanady (ponoć ledwo używana za niecałe 400 zł z 3 grami)? Jak wygląda sprawa z grami? Czy ładowarka z polskiej PSP będzie działać z kanadyjską konsolą czy muszę zastosować przejściówkę na wtyczkę? Edytowane 26 listopada 201014 l przez Look4z