Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Drozdoo
Opublikowano

Witam, jako że jestem kompletnie zielony w sprawie psp, mam pytanko. czy mając nieprzerobioną konsolkę moge grać w gry z psx na psp. kupując je z pss, bo mam ps3 w domu. próbowalem zasiegnac info w necie ale tam prawie kazdy ma wgrany jakis soft. dzięki i pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, wyszła - Yakuza: Black Panther będąca spin-offem serii. Niestety póki co odsłona ta wyszła tylko w Japonii. Łudzę się, że wyjdzie i u nas :)

Ponadto, całkiem niedawno wyszła druga część Black Panther również tylko w Japonii. Gdzieś w sieci można dorwać japońskie demo jedynki.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomoże ktoś? Zainstalowałem Media Go! Pobrałem kilka plików z PSNa, podpiąłem PSP do PC, Windows XP wykrywa konsolę jako MemoryStick, natomiast MediaGo już nie widzi tego urządzenia. Ktoś coś zaradzi?

Opublikowano

Konwertuje filmiki programem Pazera Free PSP Converter, wrzucam na PSP i wyświetla mi się komunikat Unsupported Data. Co jest nie tak?

Zmien firmware. Jedyna sluszna opcja. Mozna przeciez dalej uzywac oryginalnych gier a filmiki z pewnoscia masz legalne wiec w czym problem?

Opublikowano

pytanie: za kazdym razem kiedy konczy mi sie abonament w plusie,i nastepuje automatyczne przedluzenie, gry z plusa ktore mam na psp traca waznosc,nawet podlaczenie psp do ps3 i wlaczenie opcji aktywuj system nie pomaga. trrzeba recznie wejsc w liste download i dawac jescze raz,co jest strasznie meczace. jakas pomoc?