KiNiO_64 18 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Niestety jeśli chodzi o obudowy zastępcze to nie polecam, nikt ich już nie produkuje nawet w Chinach (do 1,2,3k ma się rozumieć) to co jest na DX Focalu albo innych sklepach internetowych to same resztki albo zwroty... Tak są ludzie którzy do Chin odsylaja obudowe za 5usd płacąc przy tym 20usd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Kupiłem sobie po taniości PSP GO. Ogólnie bardzo fajny sprzęcik, ale mam jedno pytanie: Jak kiedyś miałem PSP (3 lata temu), to pamiętam, że emulacja SNES'a zawsze była taka sobie. A to coś przycinało, a to pojawiały się błędy w grafice, a to dźwięk przymulał. Czy teraz jest tak samo? Ściągnąłem wczoraj SNES9x i po odpaleniu FFVI miałem dziwne błędy w grafice . Cytuj
garam 0 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Tak, wciąż jest tak samo, ffVI wyszedł też na PSOne więc spróbuj tej wersji. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Dzięki za odpowiedź. Wersja na PSX ma tragiczne loadingi, ale już sobie poradziłem. Gram w wersję na GBA . Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Chciałem sobie kupić PSP Street, głównie dla klasyków z PSone. Warto ? Wiem, że nie ma ona Wifi i stereo, ale mnie to nie przeszkadza, bo gierki zrzucałbym sobie z PS3. Jak z jej awaryjnością i czy warto kupować używane ? Jak ktos ma telefon z androidem (a coraz wiecej takich osobnikow) niech sie emu psxa zainteresuje. Ostatnio kumplowi pokazalem do czego moze sluzyc telefon oprocz dzwonienia i smsow + netu i szczeka mu opadla, hehehe. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Granie na smartphonie to dla mnie udręka. Ograniczam się tylko do uproszczonych gierek pokroju Angry Birds Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Rowniez nie przepadam za sterowaniem dotykowym, paruje telefon z padem od ps3 i wtedy czuje sie jak w domu. Aczkolwiek psp mozna dostac teraz w tak przystepnej cenie, ze warto dla biblioteki gier psp no i psxa. Wspomnien czar. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 (edytowane) PSP GO z Wlk. Brytanii będzie normalnie odpalać polskiego PSN i wszystko będzie normalnie, prawda? Tak swoją drogą, nigdy tego nie miałem w ręku. Wygodnie się na tym gra ? Jeszcze mam pytanie o PSP street, jak jest z jej awaryjnością ? Edytowane 12 stycznia 2013 przez krupek1 Cytuj
garam 0 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 (edytowane) ragus, pamiętaj, że PSP odpala gry z karty pamięci co diametralnie przyspiesza loadingi. Edytowane 13 stycznia 2013 przez garam Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) PSP GO z Wlk. Brytanii będzie normalnie odpalać polskiego PSN i wszystko będzie normalnie, prawda? Tak swoją drogą, nigdy tego nie miałem w ręku. Wygodnie się na tym gra ? Jeszcze mam pytanie o PSP street, jak jest z jej awaryjnością ? Jeśli chodzi o streeta to bym się zastanowił nad kupnem ze względu na jakość wykonania i nieco gorsze parametry techniczne od slima czy fata. Na PSP go gra się wygodnie, bynajmniej jak dla mnie, Edytowane 15 stycznia 2013 przez kasuro 1 Cytuj
Gość trenth Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Hej, czy nie mając obecnie dostępu do PS3 będę mógł jakoś instalować gry na kartę PSP Street, która nie ma Wifi z poziomu PC? Pytam bo nigdy nie miałem PSP więc nie wiem dokońca jak to się odbywa. EDIT: Chodzi oczywiście o grę którą zakupiłem na PS Store, FF VII Edytowane 22 lutego 2013 przez trenth Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Powinno się dać przy pomocy oficjalnego programu od sony "Media Go" + kabel usb. Cytuj
Gość trenth Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Powinno się dać przy pomocy oficjalnego programu od sony "Media Go" + kabel usb. Tak da się, ściągnąłem już FFVII przez to całe mediaGO generalnie jestem mile zaskoczony cenami gier na psp Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 Pytanie o dzwiek w PSP 1000. Czy ten glosniczek mono to jest faktycznie duza strata w jakosc dzwieku w stosunku do modelu 3000? Planuje kupic glownie pod stare PS classics (i kilka "nowosci") wiec nie wiem czy to stereo zrobi jakas roznice. I drugie pytanie - czy do psp 1000 mozna podpiac sluchawki i czy wtedy dzwiek tez jest mono? Cytuj
Gość niezdecydowany Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Dzwiek mono ma wersja e1000, nie 1000. O strate jakosci sie nie martw, przy glosniczkach wielkosci najmniejszego paznokcia nie robi to praktycznie zadej roznicy. Po podlaczeniu sluchawek masz dzwiek w stereo, i jest to jedyna opcja by uzyskac dobry dzwiek w PSP, czy to w modelu 3000 czy e1000. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 siema ile kosztuje mniej wiecej nowy ekranik do psp i czy bardzo trudno jest go samemu zamontować? moj jest dosc porysowany i przy mocnym dziennym świetle (pipi) widać Cytuj
Gość niezdecydowany Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wyswietlacz+psp Czy trudno wymienic to nie wiem, poczytaj poradniki w necie/YT i sam ocen. Ale raczej nie, od wyswietlacza wychodzi jedna tasma i jeden kabelek, westia rozkrecenia i zlozenia wszystkiego z powrotem. Moj znajomy mial niedawno ten sam problem, znalazl goscia ktory sprzedawal wyswietlacze i ten od razu mu go wymienil, zaplacil 150zl. Edytowane 4 marca 2013 przez niezdecydowany Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 150 al to jednak troche za duzo jak na psp warte 350 ;p Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Ech...koles w robocie prosil mnie abym mu ustawil jezyk w psp na angielski, bo mu syn na japonski przestawil. Dawno nie mialem w lapach Psp, ale jakos ustawilem. Faktycznie ekran tegoz, a Vity to niemala przepasc. Ale do rzeczy: gosc mial soft. 6.30. na tym sofcie piraty by mu dzialaly ale bardziej chcial jezyk polski i youtube wiec zainstalowalem najnowszy soft 6.6 bodajze. no i ... ani nie ma polskiego ani youtube. i nie moze miec piratow. szit, myslalem ze sony wprowadzilo jezyk polski do psp. no i co z tym youtube? bedzie na sklepiku? jest tam duzo dem? jutro mu konto zaloze. ps. sorry za male litery ale pisze z fona. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Udało mi się zakupić nowy zestaw do nawigacji psp go explore. Pytanie jak wygląda sprawa z mapami polski i jak wgrać na kartę? Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Nie wiem czy wiecie, ale wciąż można ściągnąć Super Stardust Portable na PSP (i na PSV) za free, jeżeli jednak posiadamy konto PlayStation Plus.Co z tym Youtubem? Na oryginalnym sofcie, da się? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Jak to jest z PSP Street? Całe homebrew dostępne na 3000 tutaj też będzie śmigać, tak? Cytuj
xtik 261 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Tak, niczym się w sumie nie różni, soft 6.60. Wszystko działa jak trzeba. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Supcio . To teraz jeszcze jedno pytanko: da się przenieść save z PSX-a na PSP? Mam wszystko, co potrzebne, by zrzucić zawartość karty pamięci do pliku .mcr i odczytać go na komputerze, ale zastanawiam się co dalej. Nawet nie chodzi mi o to jak, bo to sobie ogarnę, tylko czy w ogóle się da później taką kartę pamięci na PSP wrzucić. Podejrzewam, że do tego samego ISO, co na konsolce teraz gram to jakoś się da, ale co z grami z PSN? Mam FFT kupione z PSN i do niego da się jakoś wsadzić save'a z PS1? Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 Coś takiego na szybko znalazłem: wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=3931 Wygląda na to, że jest z tym trochę pier.dolenia, nie zapisuje wtedy do sejwa na karcie, tylko trzeba najpierw zapisać do pamięci (jak normalnie), a potem to zapisać do pliku sejwa przez przez CwCheat... (ale jak już mówiłem, nie szukałem jakoś specjalnie - możliwe, że gdzieś na forum będzie lepszy sposób) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi