pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Identycznie miałem z PSP 2004 jak Plugawy. Gry kupowałem cyfrowo i naped nie był uzywany. Na UMD ograłem Tekkena5, KZ Liberation, GoWy i potem zaraz po kupnie MGS PW naped od tak przestał działac. Grałem z duzymi przerwami miedzy kolejnymi grami na UMD. Wszystkie płytki w stanie idealnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 hmm no dobra, faktycznie, klasyczne PSP też to posiada xd coś mi się uroiło w takim razie. A jak ogólnie wygląda wygoda grania na PSP w gry z PSX? Odświeżyłem bez problemów takie sztosy jak Syphon Filter 1,2,3. Tomb Raidery 1,2,3. Grałem w Residenta 3. I przyjemnie było w nocy w łóżku poczuć klimacik starych gierek. Kilka przeszedłem zupełnie od nowa min. Tenchu 1 i 2. Miałem przerobioną PSP więc były pluginy to zmiany przycisków. Marzy mi się taka sama emulacja na PSVicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Też mam przerobione PSP, ale żeby zmieniać konfigurację przycisków w emulatorze nie potrzebowałem żadnych pluginów. Po prostu w settings można to dowolnie konfigurować. Ja skończyłem Residenta jedynkę i MGSa (tutaj sterowanie domyślne było upierdliwe, ale po zmianie już git). Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) RE3 zawiesza sie jesli sie poszlo gdzies za szybko, nie pamietam o ktore jedno miejsce chodzilo. Freez byl lapany przy otwieraniu drzwi niedaleko hydrantu, ale nie jestem pewien. Musialbym poszukac w necie o co kaman. Edytowane 31 sierpnia 2016 przez Plugawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Miałem ten problem i czytalem o rozwiązaniu gdzies i poradzilem z poradnikiem. Ale dawno to bylo i juz nie pamietam. Anyway teraz tez szukam psp slim 2004 bo taka mialem. Nawet Pandore znalazlem w starej szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 U mnie w lombardzie jest 2004 w stanie praktycznie idealnym, ale 199zł to jednak trochę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Kiedyś stwierdziłem, że wezmę taką z lombardu. Po pierwszym dniu musiałem oddać. Niby wszystko było ok, chociaż zależało mi na komplecie z pudełkiem a pudło było strasznie dojechane i bez papierów. Okazało się, że bateria jest totalnie skopcona. Te z lombardów, to często patole oddają a sam lombard albo udaje, albo nie ma zupełnie pojęcia na temat sprzętu którym handluje, przez co często są tam wady o których nie wspominają. Po tym dałem sobie spokój z lombardami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 W 2004 wiadomo, że będzie skopcona podobnie pewnie z 3000. Dobrej baterii to w streetach pewnie trzeba szukać. Ogólnie to oglądałem tą konsolę i wygląda/działa znakomicie. Może się skuszę kiedyś bo leży i leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Na serwisach aukcyjnych wiszą po 200 zł modele 2004. Całkiem niedawno z sprzed nosa dosłownie mi uciekła przerobiona na FW 6.60 Ale poluje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) Jakby byla jakas fajna okazja to bym w koncu wymienil moja. Po upadku dziwne plamy sie w rogu ekranu pokazaly jakby ktos paluchem mocno ekran przyciskal, wiec pewnie sie zaczal rozwarstwiac. Da spokojnie grac, ale drazni mnie kazda usterka. Analoga tez bym musial wymienic w calosci, nie mowiac o padnietym napedzie. No i moja bateria prawie 3h trzyma przy najmniejszej jasnosci ekranu. Uzywki chodza u mnie na olx w wysokich cenach. Same janusze wystawiaja co sprzet kupili dzieciakowi jak 600zl kosztowal i od 250-400zl sprzedaja a gry do niej po 30-40zl XD Edytowane 6 września 2016 przez Plugawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) Czy jest jakiś programik do remapowania przycisków pod psp? mam chytry plan zagrac w locoroco/locoroco 2 na psp go gdy jest zsuniety, wiec chcialbym sobie remapnac O od rozwalania/scalania gluta pod jakis inny przycisk. Z gory dzieki misiaczki za odp EDIT dobra, chyba mam - macrofire, zaraz przetestuje i dam znac EDIT 2 Działa Edytowane 11 września 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 chce kupic sobie psp bo jest dosc tanie a czeka mnie troche latania samolotem i jezdzenia pociagiem. interesuje mnie mozliwosc odpalania kopii zapasowych oraz pewnie emulacja psxa. - jaka wersja najlepsza? - na co zwrocic uwage? - co musi byc zeby dzialaly "zapasowki"? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 (edytowane) PSP 3000 żeby przyciski działały psp jest złamane wzdłuż i wszerz, więc nie ma różnicy jaki model i jaka wersja softu Edytowane 3 grudnia 2016 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 a jak z emulacja gierek z psxa? dziala to dobrze? mowie o jakis fajnalach i innych takich. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Działa elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Teoretycznie psp3000 powinno byc w lepszej kondycji niz 2004, ale to zalezy jak sie trafi. Niby ma tez lepszy ekran, ale wydaje mi sie, ze daje za bardzo po oczach i ten w 2004 lepiej mi podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 moje psp 3004 ostatnie parę lat spędziła w szafie. Wyjąłem je. Bateria trochę spuchła i wypchnęła klapkę Chciałem odpalić na samym zasilaczu, bez włożonej baterii ( nie mam ani jednej pod ręką). Niestety tez nie daje znaków życia. Co to może być? Zasilacz padł od leżenia? ( nie mam innego takiego pod ręka) czy tez bez baterii psp nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) moje psp 3004 ostatnie parę lat spędziła w szafie. Wyjąłem je. Bateria trochę spuchła i wypchnęła klapkę Chciałem odpalić na samym zasilaczu, bez włożonej baterii ( nie mam ani jednej pod ręką). Niestety tez nie daje znaków życia. Co to może być? Zasilacz padł od leżenia? ( nie mam innego takiego pod ręka) czy tez bez baterii psp nie dziala? Podpisuję się pod pytaniem bo mam identyczną sytuację :) A akurat w ręcę wpadło pudełko FF Tactics... No i gdzie i jaką baterię warto zakupić ? Edytowane 3 kwietnia 2017 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
DJTOMEKK 0 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2017 Witam mam pytanie mam psp 1001 chciałem zrobic update do 6.20 z karty memory stick duo ale przy probie update pisze ze nie mozna odczytac karty a normalnie w ustawieniach jest mozna na nia wejsc.Co mozna z tym zrobic???Karta oryginalna memory stick duo Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 moje psp 3004 ostatnie parę lat spędziła w szafie. Wyjąłem je. Bateria trochę spuchła i wypchnęła klapkę Chciałem odpalić na samym zasilaczu, bez włożonej baterii ( nie mam ani jednej pod ręką). Niestety tez nie daje znaków życia. Co to może być? Zasilacz padł od leżenia? ( nie mam innego takiego pod ręka) czy tez bez baterii psp nie dziala? Podpisuję się pod pytaniem bo mam identyczną sytuację :) A akurat w ręcę wpadło pudełko FF Tactics... No i gdzie i jaką baterię warto zakupić ? PSP bez baterii na zasilaczu nie będzie działać, z tego względu, że prąd przechodzi po baterii do reszty urządzenia. Wkurzające ale tak jest. Możesz spróbować podpiąć ładowarkę USB, ale chyba też nie będzie ładowało. Chińskie baterie to dziadostw. Oryginał ciężko złapać. Generalnie lepiej kupić oryginalną używkę. Kiedyś chińska wytrzymała mi dwa ładowania i zdechła kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Jeśli konsola nie była długo odpalana to bez baterii chyba nie ruszy. Właśnie próbowałem odpalić swoją bez baterii po leżeniu rok czasu na półce i zaświeciła tylko zielona dioda a konsola nie odpaliła. Włozyłem baterie podładowałem 5 minut, odpaliłem konsolę, wyłączyłem, odłączyłem ładowarkę, wyjąłem baterię, potem podpiąłem pod ładowarkę i konsola działa bez baterii. Może pożycz od kogoś baterię jak masz możliwość i zrób jak napisałem i pewnie będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2017 Jeśli konsola nie była długo odpalana to bez baterii chyba nie ruszy. Właśnie próbowałem odpalić swoją bez baterii po leżeniu rok czasu na półce i zaświeciła tylko zielona dioda a konsola nie odpaliła. Włozyłem baterie podładowałem 5 minut, odpaliłem konsolę, wyłączyłem, odłączyłem ładowarkę, wyjąłem baterię, potem podpiąłem pod ładowarkę i konsola działa bez baterii. Może pożycz od kogoś baterię jak masz możliwość i zrób jak napisałem i pewnie będzie działać. kupiłem na allegro nową baterię i sie uruchomila. Wiec przynajmniej moja bez baterii nie chce wspolpracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2017 Jeśli konsola nie była długo odpalana to bez baterii chyba nie ruszy. Właśnie próbowałem odpalić swoją bez baterii po leżeniu rok czasu na półce i zaświeciła tylko zielona dioda a konsola nie odpaliła. Włozyłem baterie podładowałem 5 minut, odpaliłem konsolę, wyłączyłem, odłączyłem ładowarkę, wyjąłem baterię, potem podpiąłem pod ładowarkę i konsola działa bez baterii. Może pożycz od kogoś baterię jak masz możliwość i zrób jak napisałem i pewnie będzie działać. kupiłem na allegro nową baterię i sie uruchomila. Wiec przynajmniej moja bez baterii nie chce wspolpracowac... Moja działa bez baterii ale mimo wszystko przyda się opcja bez kabla. Daj namiar na sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Do PSP Go pasuję jakakolwiek karta M2 czy Sony wypuściło jakieś specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Do PSP Go pasuję jakakolwiek karta M2 czy Sony wypuściło jakieś specjalne? Jakakolwiek M2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi