Azarath 2 Opublikowano 28 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2018 Dziękuję za odp, wiesz możliwe że 2h trzyma bo nie naładowane do pełna aż nie zgaśnie pomaranczowa lampka? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 28 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2018 Nie do końca zrozumiałem o co chodzi w Twoim ostatnim poście. Możliwe, że śpiący jestem Jak konsola naładuje się do pełna, to dioda gaśnie. Jeśli 2h trzyma na wysokiej głośności i na maksymalnej jasności ekranu to niestety ale tak to wygląda. Granie na słuchawkach i dostosowywanie jasności ekranu to jedyne co może przedłużyć żywotność. Jak ją wyłączasz to pamiętaj, że przytrzymanie przycisku power przez 3-5s powoduje wyłączenie konsoli. Przesunięcie suwaka i puszczenie to tryb uśpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 (edytowane) co się dziwić to stara konsola,ale klasyk zawsze chciałem ją mieć kiedyś grałem u chłopaka mojej siostry w gta na dysku UMD w tam tych czasach nie było telefonów z androidem,psp był luksusowym multimedialnym centrum rozrywki trochę mi poluzowały przyciski r1 i l1 ale dlatego że uderzyłem w umywalkę,w łazience Edytowane 29 maja 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Jaką po taniości psp kupić (model) żeby łatwo było na nim emu postawić np. Psxa czy gameboya? 1004? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) Polecam PSP 3000. 1004 pewnie nie wyrwiesz po taniosci, chodzi o konsole w ładnym stanie. W sumie to każda można przerobić. Edytowane 8 lipca 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 Streetów jest wysyp na olx i innych ogłoszeniówkach. Mam takiego i w sumie obleci, choć miej na uwadze, że jest wykonany gorzej niż "normalne" PSP i trochę skrzypi. Ciężko też dorwać do niego baterię. Niemniej, zdecydowanie bardziej pasuje mi matowa obudowa w e1004 niż błyszcząca. Głośnik mono olewam, bo i tak odpalam na słuchawkach. Ograłem trochę tytułów z psx i jest galante. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Widzę że jest problem z dostępnością kart Memory Stick PRO Duo w polskim internecie. Czy w takim razie warto zainteresować się adapterami microSD na MSPD? Działa to w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 819 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 Działać działa. Używałem tego kiedyś, a do dziś chyba takie cuś siedzi w PSP mojej kobity. U siebie z kolei mam problem z zamiennikiem MS Pro Duo 4gb, który w niektórych grach ma niby za mało wolnego miejsca, więc i z MS Pro Duo bywa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 W dniu 21.11.2018 o 23:47, Paolo de Vesir napisał: Widzę że jest problem z dostępnością kart Memory Stick PRO Duo w polskim internecie. Czy w takim razie warto zainteresować się adapterami microSD na MSPD? Działa to w ogóle? Działa, bierz śmiało. Mam jakiś taki adapter i randomową kardę micro - nie zauważyłem różnicy w czasie ładowania względem MSPD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 (edytowane) Przypomnijcie mi proszę tytuł gry, która wydana została tylko w Japonii (chyba na koniec życia PSP), która miała patchowane tłumaczenie. Była to strategia/RPG z "knights" w tytule (chyba) z bardzo ładną, rysowaną grafiką. Nvm - znalazłem - Grand Knights History Edytowane 27 maja 2019 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 Swietna gra polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojsonpl 0 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2019 Od jakiegoś czasu na moim PSP widoczna jest taka ramka na ekranie. Środek jest ciemniejszy od boków. Czego to może być przyczyna? trzeba się dobrze przyjrzeć. Ramka ma zaokrąglone rogi i jest równa. Najbardziej widać na ciemnym tle Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2019 Ekran w PSP sie wypalił? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
a_team 3 Opublikowano 8 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2020 Czy ktoś używa Dual Adaptera Memory Stick Pro Duo ? Czy trzeba mieć na obydwóch kartach taki sam układ plików, tylko wrzucamy inne gry ? :) https://allegro.pl/oferta/qba2-adapter-dual-micro-sd-ms-pro-duo-memory-stick-6958768046 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janek500 0 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Witam, zmagam się z pewnym problemem, który wystąpił niedawno w mojej konsoli PSP3003. Po wyczyszczeniu wnętrzności mojego PSP i złożeniu go w całość okazało się, że na wyświetlaczu pojawiły się kolorowe poziome paski i ciemniejsze, pionowe, pojawiające się w różnych miejscach wyświetlacza, w zależności od lokalizacji jasnych elementów, na przykład ikon menu. Dodatkowo, na białym tle widoczne są barwy podstawowe układające się w charakterystyczne poziome pasy. Wyświetlacz migocze, jakby Raczej nie naruszyłem wyświetlacza, choć nigdy nie można być pewnym. Czy naruszyłem w trakcie operacji jakiś układ albo taśmę sygnałową wyświetlacza? Czy ktoś pokusiłby się o diagnozę? Załączam filmik dla podglądu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 @Janek500musiałeś uszkodzić ekran, jego taśme albo coś na płycie, takie rzeczy nie dzieją się od softu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Spuchła mi bateria w 3004 Wie ktoś może, czy są jakieś polecane zamienniki, czy brać po prostu byle co z dużą ilością zamówień na aliexpress? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Wszystkie zamienniki po czasie sa chuja warte, lepiej chyba znaleźc zdezelowaną konsole i kupic na części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rgboy 0 Opublikowano 26 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2022 po połaczeniu sie wifi do psp wyskakuje bląd dns 80410418 probowałem z trzec roznyc internetow i nawet reset psp nic nie poskutkował wersja konsoli 6.61 prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 26 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2022 Po pierwsze PS Store już nie działa z poziomu konsoli. A drugim problemem może być szyfrowanie. Z tego co pamiętam PSP nie obsługuje WPA2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2023 Panowie, kupiłem PSP GO na którym są już zainstalowane cyfrowe wersje gier, konsola nie jest przerobiona. Czy jeśli zaloguje się na niej na swoje konto to stracę dostęp do wcześniej zainstalowanych gier? @Suavek @Plugawy @czapa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 27 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2023 Ni mom pojęcia, niestety. Nigdy nie miałem zainstalowanych oryginalnych gier cyfrowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 27 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2023 Gry są zainstalowane, ale rozumiem, że nie jesteś zalogowany na poprzedniego właściciela? Myślę, że skoro działają, to logowanie na swoim koncie nie usunie dostępu do tych gier. Co nie zmienia faktu, że i tak na Twoim miejscu zainteresowałbym się CFW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 27 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2023 Jak usuniesz samo konto i zalogujesz się na swoje to gier nie usunie, ale i tak nie zagrasz bo nie będziesz miał licencji na nie. Tak jak koledzy piszą, CFW i lecisz. To nie tylko gierki, ale też możesz podkręcić procka przez co wszystko lepiej pracuje, ale bateria też szybciej pada. Nie wiem czy akurat na PSP GO to można robić, piszę na bazie podstawowego PSP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2023 12 minut temu, Suavek napisał: Gry są zainstalowane, ale rozumiem, że nie jesteś zalogowany na poprzedniego właściciela? Myślę, że skoro działają, to logowanie na swoim koncie nie usunie dostępu do tych gier. Co nie zmienia faktu, że i tak na Twoim miejscu zainteresowałbym się CFW. Zalogowałem się na swoim koncie i gierki dalej śmigają A jest tego trochę (Gran Turismo, Assasyn, Secret Agent Clank czy Vice City Stories). Z CFW na pewno będę się bawił, ale na razie chce skończyć Chinatown Wars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi