Sosar 0 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Jaka gra wyścigowa jest warta uwagi na handhelda? Która z części Need for Speed jest warta zakupu? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Osobiście polecam Motorstorm'a i starsze NfS tj, Carbon albo MOst Wanted. w Undercover nie grałem ani shift nei grałem. Cytuj
Sosar 0 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Mam jeszcze pytanie dotyczące Little Big Planet. Czy da się zgrywać poziomy innych graczy na komputer, a następnie wrzucać je na kartę konsoli przez kabel? Na jednej ze stron o PSP doczytałem się, że można ściągać takie paczki lvli i zrzucać je z kompa, jeżeli nie ma się dostępu do internetu z PSP. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 no to jak doczytales to mozna ;] Cytuj
Sosar 0 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Tyle, że to było jedynie rzucone hasło, dlatego też chciałbym się upewnić co do tego, no i przede wszystkim dowiedzieć się w jaki sposób mam to wykonać. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 nie chce mi sie przepisywac/redagowac... pierwszy link z google http://psp-team.pl/forumpsp/index.php?showtopic=30642&st=0&start=0 Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Analog mi nawala, w poniedziałek szykuje się delegacja więc go już nie zdąrze wymienic. W co mogę pograc bez analoga? Locoroco, Patapon i co jeszcze? Parę tytułów bym prosił. Aha - w emulatorze psxa da się wyłączyc całkowicie analoga? Z góry dzięki za odpowiedź ps. Rock Band potrzebuje analoga? No proszę pomóżcie, jak gracz graczowi skazanemu na banicję za chlebem Czas nagli. Edytowane 25 czerwca 2010 przez dawdi17 Cytuj
Sosar 0 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Puzzle Quest: Chalenge of Warlords - nie potrzebuje analoga, dość wciągająca gra Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Rock Band nie potrzebuje analoga, w emu PSX można ustawić dowolną konfigurację. Ogółem to większość gier pozwala na ustawienie zamiennego sterowania analog/krzyżak. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Pytanie, bo dzisiaj przesiadłem się z DSa na psp 3004 i chciałbym sobie kabell kupić, żeby grać na TVku od czasu do czasu. Aby chodziły nie tylko filmy lecz również gry to jakiego kabla potrzeba? czy np takie coś jest ok http://allegro.pl/item1096927885_hdtv_komponent_kabel_dla_sony_psp_slim_s_video_tv.html ? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 ok, taki moze byc. mam podobny [jesli nie ten sam] i wszystko dziala. ewentualnie poszukaj oryginalnego sony;] btw zwykle chinch'e [composite] nie obsluguja gier na tv [chyba, ze masz zmodyfikowany soft i odpowiedni plugin] Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Nie chcę modyfikować bo i tak nie mam czasu grać non stop, a tak to sobie kupię jedna, dwie gry na jakiś czas i styknie Dzięki za odpowiedź. Cytuj
rason 0 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Mam problem z moim PSP od jakiegoś czasu konsola wiesza mi się na logu psp przy odpalaniu czegokolwiek zrobilo mi sie tak na sofcie 6.20 cierpliwie czekałem na update z nadzieja ze wszystko bedzie ok ale przy wgrywaniu update na 6.30 jest to samo konsola wiesza sie na logu psp i wyłacza. Jest jakas inna możliwość wgrania nowego softu. Mam pierwsza grubą wersje konsolki wszystko od początku na orginałach i nie mam zamiaru jej przerabiać, podpowiedzcie co moge zrobic bo nie mam możliwości oddania jej do naprawy jestem chwilowo poza granicami kraju, konsola jest w świetnym stanie nigdy mi nie upadła niewiem co sie stało. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 dzieje sie tak z/bez karty pamieci/umd w slocie/napędzie? skoro grasz na oryginalnym sofcie to pewnie wlasnie on sie skopal ;] ewentualnie plyta gl. padla. jest sporo mozliwosci. ja bym ja potraktowal pandorą i zobaczyl co sie stanie... ale ty chyba nie masz jak tego zrobic ;] Cytuj
rason 0 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Próbowałem bez karty i bez UMD w slocie dzieje sie tak cały czas czasem któraś z gier zaskoczy najczęściej loco roco 2 to wtedy moge grac ale to chyba jedyna gra ktora czasem zaskakuje motorstorm nawet jak zaskoczy to wiesza sie w menu, do playstation store wchodzilem bezproblemu do dzis bo potrzebny jest update. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 sciagnij firmware - nagraj na karte pamieci do x:\\PSP\UPDATE\tutaj plik update. nic inego raczej zrobic nie mozesz... ewentualnie rozkrec i przeczysc styki tasiemek etc. [gdyby tpo byl nds to pewnie taki zabieg by pomogl ;]] Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Mam zamiar kupić używane PSP, wraz z content'em zakupionym na PSS przez poprzedniego właściciela. Czy jest możliwość przełączania się miedzy kontami jak to ma miejsce na PS3? W przyszłości mam zamiar zainwestować w usługę PS+ (myślę o tytułach z PSone), na swoim koncie i zastanawiam się czy dobra które dostałem z konsolą na karcie pamięci nie przepadną : P Edytowane 1 lipca 2010 przez Stinkmeaner Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Przełączyć to się możesz, ale psp może być przypisane do jednego konta w danym momencie, co oznacza, że jak przypiszesz do konta A, to gry z konta B przestaną działać, jak do konta B to z A przestaną działać...itd Cytuj
pierdzacyciufciami 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 nie haszczy mi 'home' a potrzebuje w grach z psx'a zmienic konfiguracje ekranu i ogolnie fajnie by bylo nie wylaczac konsoli za akzdym razem gdy chce zmienic szpile ; ) posiadam plugin madiafire i moge spokojnie pozamieniac przycikski, wszystkie oprocz owego 'home' ; / jest jakas mozliwosc zmiany konfiguracji przez kompa? czy jestem zmuszony do przekladania MS do innego PSPka? i wlasnie czy jesli zamienie to konfiguracja zapisze sie na karcie czy w PSPku? Moze jest jakis inny plugin a'la mediafire w ktorym moglbym zemulowac 'home'? Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 Witam. Planuje zakup PSP i z tego powodu mam kilka pytań. Jako że konsola miała by służyc mi głównie na wyjazdach to chciałbym uniknąc noszenia płytek. Bardzo podoba mi sie opcja odpalania gier z karty pamięci. Z tego co rozumiem oficjalnie tylko psp go ma taką możliwość. Czy da się jednak zrobić tak że orginalną gre na płycie, zgram na karte i odpale na psp go? Bo na zwyklym psp musze miec wgrany odpowiedni framework żeby móc tak grać, prawda? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 kup gry na psn i tez mozesz grac z karty Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 kup gry na psn i tez mozesz grac z karty Ale mi chodzi konkretnie o zgrywanie z płyt. Kolekcjonuję materialne gry, nie wirtualne =]. Nie chodzi o to że jestem stanowczo na nie z PSN, dzielnie robię tam zakupy poprzez PS3, tyle ze cześć gier chcę mięc koniecznie w wersji pudełkowej. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 Witam. Planuje zakup PSP i z tego powodu mam kilka pytań. Jako że konsola miała by służyc mi głównie na wyjazdach to chciałbym uniknąc noszenia płytek. Bardzo podoba mi sie opcja odpalania gier z karty pamięci. Z tego co rozumiem oficjalnie tylko psp go ma taką możliwość. Czy da się jednak zrobić tak że orginalną gre na płycie, zgram na karte i odpale na psp go? Bo na zwyklym psp musze miec wgrany odpowiedni framework żeby móc tak grać, prawda? Z góry dziękuje za odpowiedź. nie da sie tak zrobic na psp go. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Drodzy koledzy szukam namiarów na jakiś serwis w PL lub EU lub nawet u chińczyków czy gdzie tam, który wykonuje customowe stickery na PSP i np futerały, zna ktoś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi