Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

Przykro mi - już nieaktualne. Poszło za 480, ale i tak dzięki CoATI za poradę. Miałem jakiś punkt odniesienia. :thumbsup:

Edytowane przez Sobies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 344,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

Jak to jest z bateriami nieoryginalnymi to wiadomo. A jak z ładowarkami? W mojej coś się stało i przestała mi ładować w ogóle PSP (wcześniej musiała odpowiednio leżeć, pewnie kabel przerwany), czas kupić nową. Jest jakaś różnica między oryginalną a taką za 10 zł z allegro? Czymś innym niż kablem USB bym wolał ładować, ale przepłacać też mi się nie uśmiecha. Nie spali mi to domu, nie zdegraduje baterii?

Opublikowano

kiedys mialem ladowarke z gamestop'a i byla lepsza niz oryginalna [szybciej ladowala]

bateria, jest w pelni funkcjonalna po dzis dzien.

jesli nie chcesz przeplacac to kupuj na dealextreme.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lepiej ekonto w mbanku czy paypal? tylko do psn store bym używał.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

paypal dziala troche inaczej.

imo do transakcji internetowych najlepsze inteligo [0%, ale masz darmowe prowadzenie konta/karte/itp]

Opublikowano

Pewnie było to pytanie zadawane już setki razy więc nie bijcie za nie ale nie jestem w stanie przebić sie przez 128 stron .Czy można pobierać z pss dodatki ,gry, dema i inne pierdoły jak sie ma przerobioną konsole czy odrazu ban itp ?

Opublikowano

mozna oszukac FW konsoli jesli chodzi o numerek softu.

ogolnie do polaczenia z psn potrzebujesz najnowszego softu, a z odpalaniem gier/dodatkow/etc to juz inna bajka ;]

Opublikowano

to co musze zrobic zeby sie z polaczyc z psn z mojej 3000 5.03?

Edytowane przez STRETCH

Opublikowano

W jaki sposób jednocześnie grać na PSP i słuchać własnej muzy z tegóż?

Opublikowano

W jaki sposób jednocześnie grać na PSP i słuchać własnej muzy z tegóż?

Chyba się nie da, możesz co najwyżej przeglądać zdjęcia i słuchać muzy.

Opublikowano

jak nie jak tak ;]

warunek: posiadanie CFW i odpowiedniego plugina.

Opublikowano

jak nie jak tak ;]

warunek: posiadanie CFW i odpowiedniego plugina.

Dzięki za info. No to niestety nic nie wyjdzie z mego genialnego planu...

Opublikowano

Jest gdzieś rozpiska ile zajmują na karcie gry z PSNstore? W opisie niektórych gier nie ma, a nie chcę kupować jeśli nie mam pewności że nie będe musiał czegoś innego usuwać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

no to skopiuj gry na hdd. uprawnienia do uruchamiania gry sa zapisane w flash1 jesli dobrze pamietam.

co do wielkosci gier to mozesz sugerowac sie wielkoscia torrentów ;]

Opublikowano

Co to znaczy, jak podczas ładowania na sleepie miga mi dosyć szybko pomarańczowa dioda? Jeśli podłączę do ładowania na włączonej konsoli dioda normalnie świeci bez przerwy i konsola się ładuje.

Opublikowano

kiedys mi tak psp mrugało ale nie moge sobie przypomniec z jakiego to bylo powodu...

podlaczylem teraz slima do ladowania na sleepie i laduje normalnie.

sprawdz czy bateria dobrze siedzi w obudowie.

Opublikowano

Zna ktoś jakiś sposób, żeby powyciągać z gry dane? Głównie chodzi mi o wyciągnięcie dźwięków z Persony 3.

Opublikowano

nie prosciej google: persona 3 portable gamerip ost [lub cos w ten deseń?]

znając życie muzyka i dzwieki beda w jakims dziwnym formacie ukryte nie wiadomo gdzie ;]

google: umd iso extractor

Opublikowano

moze ktos wskazac mi gdzie znajde informacje jak skopiowac z ps3 na psp kupione w sklepiku psone classics?

Opublikowano

na ps3 klikasz trójkąt na ikonce gry którą chcesz przenieść w XMB, wybierasz kupiuj i kopiujesz to na psp(oczywiście musisz go mieć podpięte :P). Koniec filozofii :P

Opublikowano

a jak jest z dzielonymi grami?

bo mam np crasha3 na pleyu ale nie mgoe skopiowac bo pisze ze nie mam uprawnien.

a na tamte konto moge wejsc ale nie zaloguje sie do psn bo wlasciciel haslo zmienil.

Opublikowano

wejdz na konto z ktorego masz crasha i z niego przekopiuj.

prawdopodobnie bedziesz musiał deaktywować konsole na swoim koncie ;]

Opublikowano

bylem na tym koncie.

ale nadal twierdzilo ze nie moge skopiowac.