Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

Hey

Dostalem wczoraj za darmo od kumpla psp, chaczyk jest taki ze trza najprawdopodobniej naprawic/wymienic analog (w sumie nie ma chyba tylko tego na palec ale nie znam sie =/), czytnik umd(potrzebny w ogole do przerobionej huh?), i przedni panel.

Macie jakies serwis do polecenia co by to uczciwie wszystko zrobil? Moze ktos kozystal z takich uslug. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 344,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

taniej samemu - psp jest akurat najłatwiejszym, w serwisowaniu, handheldem.

jesli sie boisz, to zanies do pierwszego lepszego elektronika (koniecznie sam kup części) to ci to zrobi za 30-50zł.

analog 10zł / sama nakładka ~5zł

umd - zalezy od modelu ale za 30zł juz kupisz

przedni panel - to juz zalezy czy wyrwiesz gdzies oryginalny z uszkodzonej konsoli (50-100zł) czy jakis noname dobrej jakosci ~20-40zł

nie chcesz sprzedac tego psp?

Opublikowano

Nie wybacz, nie mialem jeszcze psp wiec teraz chce nadrobic^^

Dzieki za pomoc.

Opublikowano

Witam

Chciałbym sobie sprawić PSP. Nigdy nie miałem do czynienia z tym sprzętem stąd moje pytanie, jaką wersję byście mi polecali ? Raczej nie interesuje mnie PSP GO.

Czy nowsze wersje tej konsoli różnią się bardzo od starszych ? Np w szybszym działaniu ?

Opublikowano

Witam

Chciałbym sobie sprawić PSP. Nigdy nie miałem do czynienia z tym sprzętem stąd moje pytanie, jaką wersję byście mi polecali ? Raczej nie interesuje mnie PSP GO.

Czy nowsze wersje tej konsoli różnią się bardzo od starszych ? Np w szybszym działaniu ?

Nowsze różnią się tylko ekranem, który nie odbija światła słonecznego oraz gabarytami. Ja bym proponował najnowsze psp czyli 3000. Tylko że jest problem z przerobieniem, ponieważ trzeba mieć starszy soft podobno.

Tyle tylko wiem. ;D

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze w temat trafiłem, ale orientuje się ktoś czy (a jeżeli tak to jak?) można te dwie darmowe gry na psp w ramach welcome back ściągnąć przez ps3? psp nie obsługuje WPA2 i nie bardzo chce mi się to przestawiać w routerze ażeby ściągnąć gry a w pss z poziomu ps3 jakoś nie mogę się niczego doszukać.

Opublikowano

dla konta pl trzeba przez pss. ale wystarczy, ze dodasz gry do zakupionych i pojawią sie na liscie w PSS. wtedy mozna sciagac na ps3

Opublikowano

Mam konto na UK, wlśnie próbowałem wrzucić te gierki ale dochodzę do momentu z dofinansowaniem portfela czyli tak jak bym je normalnie kupował. Oczywiście aktywowałem wcześniej ten cały WB.

Opublikowano

Mam możliwość kupić PSP 2004 używane za 200zl, ewentualnie nowe 3004 za 530zl. Jak myślicie - warto inwestować jeszcze w ta konsolke?

Opublikowano

Czy jeśli ściągnę na PS3 grę na PSP to mogę ją później przesłać na PSP poprzez kabel USB podłączony między obiema konsolami?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam nowej karty, najlepiej 8gb. czy karty micro+adapter się nadają? co możecie polecić? oczywiście im taniej, tym lepiej.

Opublikowano

gierki nie beda sie tnąć, ewentualnie wstawki filmowe...

myslisz, ze to oryginalna karta?

Opublikowano

no właśnie nie wiem. chyba jednak rozpieprzę skarbonkę i kupię porządnego sandiska/sony ms duo a nie jakąś micropopierdółkę.

Wy jakich kart używacie?

Opublikowano

gdzie zakupiłeś ten 1-szy zestaw? ja już od tygodnia się zabieram za ten zakup. sam nie wiem co myśleć o tych allegrowych okazjach pt."oryginał bez logo" za 40pln.

Opublikowano

photofasta na dealextreme jak jeszcze mieli oryginały w ofercie :) teraz to loteria podobno.

zawsze mozesz kupic paczke 100+ sztuk u producenta ;] i sprzedawac potem na allegro (wtedy masz pewność, że oryginał)

karte 8gb kupiłem normalnie w sklepie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niechcący usunałem jakiś plik z flash1 z mojego phata, i mam teorie ze przez to nie widzi pluginów w recovery mode. mam 5.50 gen D3

moge gdzies nalezc liste plików w flash1 i wgrac owy plik od nowa ?

Opublikowano

nie zrobiles kopii? :>

w internecie powinny byc jakies kopie od innych ludzi :) btw, jest duze prawdopodobienstwo ze wysypiesz tak cały soft.

wgraj sobie od nowa cały soft.

Opublikowano

Tzn zanim to zrobilem mialem 5.50 GEN B, po tym zrobilem update do gen D3, czyli taki update nadpisuje pliki w flash1 tak czy siak ?

ale nadal w ogole nie pokazuje mi pluginow w recovery mode. ani jednego.

Opublikowano

niestety nie pomogę za bardzo, bo od chyba juz roku jade na oryginalnym sofcie ;]

wgraj moze od nowa poprawke softu

Opublikowano

Propo softu to na waszym miejscu nie bawił bym się z tym starym D3-gównem gdy można zainstalować nowiutkiego PRO-B 8... najpierw aktualizujecie sofcik do 6.20, 6,35 lub 6.39 a potem śmig go z karty do flasha sam się instaluje w kilku kliknięciach. Zawiera pops-a, iso/cso loader i kilka innych smaczków nie mówiąc już o pokaźnej kolekcji nowych wtyczek...

Na allegro można kupić gotowe karty MS z odpowiednio poukładanymi plikami HEN-a i popsloaderem, wtyczkami na życzenie.

4GB - 60zł

8GB - 80zł

16GB 100zł

Gdyby się skończyły dajcie znać zrobi się więcej ;)