Opublikowano 30 maja 201113 l Hey Dostalem wczoraj za darmo od kumpla psp, chaczyk jest taki ze trza najprawdopodobniej naprawic/wymienic analog (w sumie nie ma chyba tylko tego na palec ale nie znam sie =/), czytnik umd(potrzebny w ogole do przerobionej huh?), i przedni panel. Macie jakies serwis do polecenia co by to uczciwie wszystko zrobil? Moze ktos kozystal z takich uslug. Pozdrawiam.
Opublikowano 30 maja 201113 l taniej samemu - psp jest akurat najłatwiejszym, w serwisowaniu, handheldem. jesli sie boisz, to zanies do pierwszego lepszego elektronika (koniecznie sam kup części) to ci to zrobi za 30-50zł. analog 10zł / sama nakładka ~5zł umd - zalezy od modelu ale za 30zł juz kupisz przedni panel - to juz zalezy czy wyrwiesz gdzies oryginalny z uszkodzonej konsoli (50-100zł) czy jakis noname dobrej jakosci ~20-40zł nie chcesz sprzedac tego psp?
Opublikowano 30 maja 201113 l Nie wybacz, nie mialem jeszcze psp wiec teraz chce nadrobic^^ Dzieki za pomoc.
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Witam Chciałbym sobie sprawić PSP. Nigdy nie miałem do czynienia z tym sprzętem stąd moje pytanie, jaką wersję byście mi polecali ? Raczej nie interesuje mnie PSP GO. Czy nowsze wersje tej konsoli różnią się bardzo od starszych ? Np w szybszym działaniu ?
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Witam Chciałbym sobie sprawić PSP. Nigdy nie miałem do czynienia z tym sprzętem stąd moje pytanie, jaką wersję byście mi polecali ? Raczej nie interesuje mnie PSP GO. Czy nowsze wersje tej konsoli różnią się bardzo od starszych ? Np w szybszym działaniu ? Nowsze różnią się tylko ekranem, który nie odbija światła słonecznego oraz gabarytami. Ja bym proponował najnowsze psp czyli 3000. Tylko że jest problem z przerobieniem, ponieważ trzeba mieć starszy soft podobno. Tyle tylko wiem. ;D
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Nie wiem czy dobrze w temat trafiłem, ale orientuje się ktoś czy (a jeżeli tak to jak?) można te dwie darmowe gry na psp w ramach welcome back ściągnąć przez ps3? psp nie obsługuje WPA2 i nie bardzo chce mi się to przestawiać w routerze ażeby ściągnąć gry a w pss z poziomu ps3 jakoś nie mogę się niczego doszukać.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l dla konta pl trzeba przez pss. ale wystarczy, ze dodasz gry do zakupionych i pojawią sie na liscie w PSS. wtedy mozna sciagac na ps3
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Mam konto na UK, wlśnie próbowałem wrzucić te gierki ale dochodzę do momentu z dofinansowaniem portfela czyli tak jak bym je normalnie kupował. Oczywiście aktywowałem wcześniej ten cały WB.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Mam możliwość kupić PSP 2004 używane za 200zl, ewentualnie nowe 3004 za 530zl. Jak myślicie - warto inwestować jeszcze w ta konsolke?
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Czy jeśli ściągnę na PS3 grę na PSP to mogę ją później przesłać na PSP poprzez kabel USB podłączony między obiema konsolami?
Opublikowano 21 czerwca 201113 l szukam nowej karty, najlepiej 8gb. czy karty micro+adapter się nadają? co możecie polecić? oczywiście im taniej, tym lepiej.
Opublikowano 22 czerwca 201113 l znaczy się, że prędkość odczytu jest spoko i gierki z WB nie będą się rżnąć jak te panie co utwardzają pobocze przy naszych drogach? http://allegro.pl/karta-8-gb-sandisk-psp-8gb-psp-ps3-i1680059392.html <-dobre to?
Opublikowano 25 czerwca 201113 l gierki nie beda sie tnąć, ewentualnie wstawki filmowe... myslisz, ze to oryginalna karta?
Opublikowano 25 czerwca 201113 l no właśnie nie wiem. chyba jednak rozpieprzę skarbonkę i kupię porządnego sandiska/sony ms duo a nie jakąś micropopierdółkę. Wy jakich kart używacie?
Opublikowano 26 czerwca 201113 l gdzie zakupiłeś ten 1-szy zestaw? ja już od tygodnia się zabieram za ten zakup. sam nie wiem co myśleć o tych allegrowych okazjach pt."oryginał bez logo" za 40pln.
Opublikowano 26 czerwca 201113 l photofasta na dealextreme jak jeszcze mieli oryginały w ofercie teraz to loteria podobno. zawsze mozesz kupic paczke 100+ sztuk u producenta ;] i sprzedawac potem na allegro (wtedy masz pewność, że oryginał) karte 8gb kupiłem normalnie w sklepie
Opublikowano 19 lipca 201113 l Niechcący usunałem jakiś plik z flash1 z mojego phata, i mam teorie ze przez to nie widzi pluginów w recovery mode. mam 5.50 gen D3 moge gdzies nalezc liste plików w flash1 i wgrac owy plik od nowa ?
Opublikowano 19 lipca 201113 l nie zrobiles kopii? :> w internecie powinny byc jakies kopie od innych ludzi btw, jest duze prawdopodobienstwo ze wysypiesz tak cały soft. wgraj sobie od nowa cały soft.
Opublikowano 19 lipca 201113 l Tzn zanim to zrobilem mialem 5.50 GEN B, po tym zrobilem update do gen D3, czyli taki update nadpisuje pliki w flash1 tak czy siak ? ale nadal w ogole nie pokazuje mi pluginow w recovery mode. ani jednego.
Opublikowano 19 lipca 201113 l niestety nie pomogę za bardzo, bo od chyba juz roku jade na oryginalnym sofcie ;] wgraj moze od nowa poprawke softu
Opublikowano 25 lipca 201113 l Propo softu to na waszym miejscu nie bawił bym się z tym starym D3-gównem gdy można zainstalować nowiutkiego PRO-B 8... najpierw aktualizujecie sofcik do 6.20, 6,35 lub 6.39 a potem śmig go z karty do flasha sam się instaluje w kilku kliknięciach. Zawiera pops-a, iso/cso loader i kilka innych smaczków nie mówiąc już o pokaźnej kolekcji nowych wtyczek... Na allegro można kupić gotowe karty MS z odpowiednio poukładanymi plikami HEN-a i popsloaderem, wtyczkami na życzenie. 4GB - 60zł 8GB - 80zł 16GB 100zł Gdyby się skończyły dajcie znać zrobi się więcej