diolek 43 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 z ps3 niema takiego problemu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 moze teraz. ~rok temu musiałem aktywowac 2x gierki Cytuj
Duki 105 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 A ja mam pytanie odnośnie zakupu, ponieważ mam problem z wyborem wersji. Czytałem opinię o tym najnowszym modelu e1004 i z tego, co idzie wywnioskować, wychodzi na to, że to dosyć kiepski interes wydać na niego 350-400zł. Dlatego zastanawiam się nad używanym PSP w jakiejś starszej wersji, widziałem na allegro parę fajnych aukcji, tylko teraz z kolei nie wiem jaką wybrać. Czy opłaca się brać ten najstarszy model FAT? bo dużo osób go chwali, że jest masywny, wytrzymały itd. ale trochę lat już ma i pewnie jest ryzyko że niejednokrotnie w takim grzebano, że może się przycinać itp, ale to oczywiście zależy od aukcji i użytkowania. Bo nowy model naprawdę mi nie podchodzi i nie wiem teraz, czy szukać tego Fata gdzieś, czy może te nowsze trochę. Jak ktoś ogarnia te modele to niech łaskawie poleci, który najlepiej wybrać. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 bierz wersje psp 3000, o różnicach poczytaj sobie na wiki Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Lepsza 3000 niż słabo wykonana street m. in. brak wifi chyba, głośniki mono i słabe wykonanie obudowy. Za 300-350 znajdziesz w dobrym stanie psp 3000. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 17 października 2012 Opublikowano 17 października 2012 chce kupic psp. nie ukrywam, ze wazne dla mnie jest odpalanie kopii bezpieczenstwa, gdyz moje oryginaly sa w zlym stanie i szkoda mi napedu. jaki model najlepszy, jaki soft najlepszy itd. poprosze o pomoc. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 października 2012 Opublikowano 17 października 2012 3000, soft jakikolwiek najnowszy - google it. pamietaj, ze za pytania o piraty dostaje sie tu warny itp Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 Siemano, jestem zainteresowany kupnem Psp, na allegro, najwięcej widziałem modeli E3000, 3003 itd rozumiem ze te konsolki maja polączenie z netem? Czy na takiej konsoli odpale sobie np w kafejce Onet, albo forum psx extreme? Do tego soft, co on tak właściwie daje i na co on pozwala (oprocz odpalania pirackich gier, to wiem ale na tym mi nie zalezy) ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2012 Opublikowano 23 października 2012 psp street nie ma wifi wiec nie posiedzisz na tym na necie przegladarka psp jest mega lipna, nie wiem jak z nieoficjalnymi... Soft ogolnie rzecz biorac oficjalny polepsza (w teorii) stabilnosc sytemu, zabezpieczenia, rozne ficzery nikomu nie potrzebne (ale nowsze gry wymagaja nowszego softu) jesli chodzi o custom firmware, to mozesz na nim robic wiele rzeczy, bawic sie w ustawieniach psp, podkrecac procesor, uzywac wielu ciekawych aplikacji (chociazby wiele roznych emulatorow)... cos jeszcze chcesz wiedziec? jesli chcesz miec siec w psp to nie biez modeli "E" bo to tzw psp street ktory ma glosnik mono i nie ma wifi a 3k to "najnowszy" model PSP, lzejszy, lepszy ekran (teoretycznie) dluzej chyba bateria trzyma.. 1 Cytuj
Reaver1551 0 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 (edytowane) Witam! Od prawie miesiąca podchodzę do pewnego problemu związanego z moją już drugą konsolą. Podchodzę i się poddaje. Lecz tym razem postanowiłem napisać na tym (dodam że na innych nikt nie umiał mi pomoc). Otóż problem mój wygląda tak: Mam PSP 1004 z softem 5.50 Gen-D3 (posiadałem i nakładkę prome 2 i 4 lecz ponownie mam czysty D3). Ściągałem mnóstwo popsloaderów do mojego softu lecz żaden nie działa!... Jak sie to objawia? W RM->plugins mam popsloader na enabled, co za tym idzie na karcie w folderze seplugins pops.txt również zakończony cyferką "1" czyli jak wiadomo enabled. Odpalam grę z psx niezależnie jaką i sytuacja wygląda tak samo. Trzymam R ciskam X... Trzymam, trzymam i po pierwszym obrazku czarny ekran(trzymam R nadal) i odpala sie gra sama. Ściągałem dużo popsloaderów jak mówiłem każdy niby był do 5.50Gen-D3 ale żaden nie chce ruszyć się bardziej niż w RM na enabled. Wcześniej miałem PSP 1003 z tym samym softem i wszystko było ok. Ktoś spotkał się z tym problemem? Kartę mam firmy Sony 4gb wczoraj nawet formatowałem z myślą iż może zadziała. Edytowane 27 października 2012 przez Reaver1551 Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 (edytowane) Mam krótkie pytanie: Czy PSP (model 3004) da radę podładować ładowarką od PS VITA (ładowarką podłączaną do gniazdka prądu) ?? Ewentualnie przez kabel usb (wejście mini usb) ?? Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 2 listopada 2012 przez Wyso Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Można przez USB (jeśli włączyłeś to w ustawieniach), ale pod warunkiem, że nie jest calkowicie wyladowane... Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Witam! Od prawie miesiąca podchodzę do pewnego problemu związanego z moją już drugą konsolą. Podchodzę i się poddaje. Lecz tym razem postanowiłem napisać na tym (dodam że na innych nikt nie umiał mi pomoc). Otóż problem mój wygląda tak: Mam PSP 1004 z softem 5.50 Gen-D3 (posiadałem i nakładkę prome 2 i 4 lecz ponownie mam czysty D3). Ściągałem mnóstwo popsloaderów do mojego softu lecz żaden nie działa!... Jak sie to objawia? W RM->plugins mam popsloader na enabled, co za tym idzie na karcie w folderze seplugins pops.txt również zakończony cyferką "1" czyli jak wiadomo enabled. Odpalam grę z psx niezależnie jaką i sytuacja wygląda tak samo. Trzymam R ciskam X... Trzymam, trzymam i po pierwszym obrazku czarny ekran(trzymam R nadal) i odpala sie gra sama. Ściągałem dużo popsloaderów jak mówiłem każdy niby był do 5.50Gen-D3 ale żaden nie chce ruszyć się bardziej niż w RM na enabled. Wcześniej miałem PSP 1003 z tym samym softem i wszystko było ok. Ktoś spotkał się z tym problemem? Kartę mam firmy Sony 4gb wczoraj nawet formatowałem z myślą iż może zadziała. Na tym sofcie mialem podobne problemy. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 cze kupilem uzywke psp od znajomego z przerobka no i nie dzialal przycisk start, rozebralem konsolke, popatrzylem na ta listewke i okazala sie peknieta. Pewnie jakies styki pekly, ale nie o tym. Po zlozeniu konsolki i uruchomieniu jej okazalo sie ze na calym ekranie wystepuja tzw. scanlines. Po rozebraniu i przeczyszczeniu wszystkiego co sie dalo, scanlines wystepuja tylko na ~90 procent wyswietlacza, na samym dole jest maly pasek normalnego obrazu. Jakies protipy? Zyebalem wyswietlacz? co jest nie halo? Zaznaczam ze wszystko jes tdobrze podlaczone jo Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 pewnie konsola po przejściach. przyczyną moze być wszystko, od złączna, po zasilanie. sprawdź konsolę bez baterii na samej ładowarce. jak cos to powinienem miec jeszcze jakies listwy z start/select, tylko napisz jaki model. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 jak zrobic w psp 3004 wersja softu 6.60 aby dalo zablokowac czytanie z umd, chodzi mi oczywiscie o recovery menu. Ponieważ w owym sofcie nie mam takiej opcji chyba:(. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Chciałem sobie kupić PSP Street, głównie dla klasyków z PSone. Warto ? Wiem, że nie ma ona Wifi i stereo, ale mnie to nie przeszkadza, bo gierki zrzucałbym sobie z PS3. Jak z jej awaryjnością i czy warto kupować używane ? Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Awaryjnosc psp ogolnie jest bardzo niska(zwlaszcza jak grasz z karty), jak nie przeszkadza ci brak "stereo" i wifi to kup albo znajdz sobie model 3000 i bedziesz pewnie bardziej zadowolony:) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Mialem kiedys model 1000, ogralem to,co chcialem i sprzedalem. Wtedy jeszcze nie bylo klasykow Psone do odpalenia na PSP. Myslalem nad wersja 3000. Ciezko znalezc nowke w dobrej cenie. Widzial ktos moze taka konsole ostatnio w jakims markecie ? W MediaMarkt i Saturnie sa tylko Street. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 W sklepie? Ostatnio na Święta w zeszłym roku bodajże - tuż przed wprowadzeniem Streeta... Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 No tak te myslalem. Pozostaje Allegro Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Chciałem sobie kupić PSP Street, głównie dla klasyków z PSone. Warto ? Wiem, że nie ma ona Wifi i stereo, ale mnie to nie przeszkadza, bo gierki zrzucałbym sobie z PS3. Jak z jej awaryjnością i czy warto kupować używane ? Warto zakupić. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Można gdzieś w Polsce kupić obudowę zapasową do 3k? Łatwo wymienić? Dobrej jakości w porównaniu do oryginalnej? Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 (edytowane) Jak juz to allegro ale pewnie i tak z DX.com (jakosc watpliwa;). Edytowane 27 listopada 2012 przez LOKI7777 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 oryginalne obudowy dostaniecie tylko z rozbiórek. cała reszta to chińczyki bardzo różnej jakości. faceplate to kwestia kilku śrubek, kompletny tył obudowy wymaga rozebrania całej konsoli (ale nie jest to zbyt skomplikowane) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi