ghost. 60 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 nom, z tego co słyszałem to tak Wiekszość z tych Hori na allegro ma np chińskie napisy na pudełku, a ja mam w pełni po angielsku wszystko, włacznie z instrukcją. Tak wygląda opakowanie oryginału: http://ecx.images-amazon.com/images/I/414S...ETL._SS500_.jpg Cytuj
WhiteBoy 0 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 mam problem, jak podłączam psp do kompa przez usb to mi konsoli nie widzi? co zrobic? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 a właczyłes w konsoli USB Mode? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 marca 2008 Autor Opublikowano 22 marca 2008 A np. takie etui - http://allegro.pl/item332195565_pokrowiec_...ronny_sony.html? mam cos w tym stylu (innej firmy ale zalozenia takei same czyli dosyc masywny, i sztywny i gruby, z karabinczykiem) i sprawdza sie dobrze co prawda i tak nie rzucam konsolą ale mysle ze nawet wytrzymała by upadek w takim etui jedyna wada to ze przez swoja masywną budowe jest dosyc spory:p (w porownaniu z samą konsolą) no ale inaczej sie nie da Cytuj
WhiteBoy 0 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 a właczyłes w konsoli USB Mode? już działa, jedno wejście USB mam zepsute Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Witam! Posiadam wolną kartę pamięci (podróbkę) - pliki z komputera długo kopiują się ma PSP i tu moje pytanie: czy będzie to miało wpływa na granie z karty (jakieś zwolnienia, zwiechy itp.) czy tylko w kopiowaniu plików z kompa na konsolkę ? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 tu akurat nie ma zadnych problemow, jedynie zeby po wgraniu na memorke konsola widziala gre. moja 8 gigowa tez do demonow predkosci nie nalezy, dla mnie liczyla sie pojemnosc a podczas grania spisuje sie idealnie. inni graja na mniejszych ale dwa razy szybszych a jak mialem sandiska 4 gb i to bardzo szybkiego to jakosc specialnie roznic podczas gry nie usiadczylem jedynie wlasnie ze wolno sie wgrywa pliki ale co tam gry chodza i to szybko, save szybki load tez szybki. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Jesli chodzi o podróbki to tak naprawde zależy od gry, ale generalnie, w wiekszosci przypadków, bedzie miało wpływ (zwłaszcza widoczny przy filmikach czy doładowywaniu danych) Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Jest jakiś plugin do nagrywania w dobrej jakości (z dzwiekiem) tego co sie akurat dzieje na ekranie naszeg psp? (np fragmentu gry) Cytuj
nWo 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 potrzebujesz remotejoy, granie na ekranie pc, jest tam opcja nagrywania obrazu frapsem. sam sie bawilem ale mam inny soft niz potrzebny do normalnego dzialania, u mnie obrazu nie bylo wiec nie wiem czy da sie tak nagrac ale to najblizszy sposob, skoro jest tam opcja fraps to powinno dac sie nagrac jakis filmik, wydaje mi sie ze czesciowo po to powstal remotejoy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 scepr [plugin] ma chyba opcje nagrywania tego co jest na ekranie w formie gifa Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 OK, widzę, że 2 inne opinie Zrobię tak: jeśli będzie mi przeszkadzało to w grze to po po prostu zainwestuje w Sandiska i po problemie. Dzięki za szybką odpowiedź ! PS: Kartę mam taką - KLIK znaczy kupowałem od innego allegrowicza, ale mam taką samą. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Miałem styczność z tą kartą, gry działają dobrze, jednak nie wiem jak to jest z tytułami, które ważą więcej. Wg. mnie tutaj waga gry ma znaczenie. Dlaczego? Już tłumaczę. Przy graniu w mniejsze tytuły na PSP zrzucone z UMD nie miałem żadnych kłopotów. Jednak mój Tekken, który na UMD działa wyśmienicie, na memorce tnie się okrutnie. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 OK, widzę, że 2 inne opinie Zrobię tak: jeśli będzie mi przeszkadzało to w grze to po po prostu zainwestuje w Sandiska i po problemie.Dzięki za szybką odpowiedź ! PS: Kartę mam taką - KLIK znaczy kupowałem od innego allegrowicza, ale mam taką samą. No tak, są dwie inne opinie, tylko że nWo jest rozgarniety jak mrowisko kijem i nie zrozumiał pytania, co mu sie zresztą bardzo czesto zdarza ;] Karty podróbki są wolniejsze niż oryginały, szybciej sie zużywają. W niektórych grach możesz mieć problem ze zbyt wolno doczytującymi się (w efekcie czego, skaczącymi) flmami czy tez długimi loadingami. Już nawet nie mówie, że ryzyko przycinania jest podwyższone w przypadku grania na .cso. Rysykujesz dodatkowo, że pewnego pieknego dnia okaże sie ze wszystkie sejwy poszły sie kochać, bo zaoszczedziłeś na karcie pamieci... (oczywiście, nie życze, ale różnie moze być). Rozwiązanie: olej Sony, kup SanDisk'a, bardzo trudno trafić na allegro na podróbki. Za 4 GB Sandiska zapłacisz ok 160 zl, ale zdecydowanie warto zainwestować. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 (edytowane) Jesli chodzi o podróbki to tak naprawde zależy od gry, ale generalnie, w wiekszosci przypadków, bedzie miało wpływ (zwłaszcza widoczny przy filmikach czy doładowywaniu danych)true, true.... sa lepsze i gorsze podrobki... na jednych wszystko dziala na innych nie. ot taka loteria. ********* fajnie zidentyfikowalem kolejnego 'kapitana siemke' ktory do mnie pisze na gg... wolek92 pisales do mnie tak? xD jeszcze 6os i bedzie git xD ludzie przedstawiajcie sie to wam odpisze [teoretycznie] Edytowane 22 marca 2008 przez Coati Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 (edytowane) Pisałem do Ciebie wcześniej i się przedstawiłem, więc jeśli pisałem drugi raz to myślałem, że już nie muszę. Sorrki Coati. Nie przedstawiles sie : "siema, pisze z forum psx extreme, mysle ze dostajesz sporo takich wiadmosci, ale moze mi pomozesz - mianowicie..." to byla twoja pierwsza wiadomosc do mnie. - Coati Wracając do tematu - najpierw zobaczę jak to idzie na podróbce, ale tak prędzej czy później kupie oryginał (raczej prędzej ). Jak kupowałem PSP już mi floty nie starczyło na oryginalną kartę i zdecydowałem się na podróbę (był to świadomy wybór ) Edit: Cuś takiego ? - KLIK tak cuś takiego - Coati Edytowane 22 marca 2008 przez Coati Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ikony save'ów z gier na PSX-a mi zniknęły, zamiast nich każdy save posiada identyczną ikonę z jakimś rysunkowym siwym dziadem. Co się stało? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ikony save'ów z gier na PSX-a mi zniknęły, zamiast nich każdy save posiada identyczną ikonę z jakimś rysunkowym siwym dziadem. Co się stało? o... a myslalem, ze tylko mi sie takie cos stało... stare save'y z psx'owych gier mam ok, ale te nowe własnie zawieraja ikonke 'siwego dziada' chyba z castlevanii. to chyba wina softu i tego, ze obsluguje przegladanie MC [obrazu] z psx'a. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Pisałem do Ciebie wcześniej i się przedstawiłem, więc jeśli pisałem drugi raz to myślałem, że już nie muszę. Sorrki Coati. Nie przedstawiles sie : "siema, pisze z forum psx extreme, mysle ze dostajesz sporo takich wiadmosci, ale moze mi pomozesz - mianowicie..." to byla twoja pierwsza wiadomosc do mnie. - Coati Wracając do tematu - najpierw zobaczę jak to idzie na podróbce, ale tak prędzej czy później kupie oryginał (raczej prędzej ). Jak kupowałem PSP już mi floty nie starczyło na oryginalną kartę i zdecydowałem się na podróbę (był to świadomy wybór ) Edit: Cuś takiego ? - <a href="http://allegro.pl/item328712742_sandisk_memory_stick_pro_duo_4gb_krakow_.html" target="_blank">KLIK tak cuś takiego - Coati </a> Rzeczywiście, nie przedstawiłem się. Sorry Coati, zwykle nie leży to w moim zwyczaju (nie przedstawianie się). Dobra, ale wracając do tematu: dzisiaj wybiorę się do 'komputerowego' w moim mieście i zakupie kartę - to chyba najlepsze rozwiązanie. Cytuj
Soban 4 090 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 gdzie wrzucać plik z dodatkami do gier?Bo ściągnąłem dodatkowe minigry do hot pixel. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) teoretycznie do GAME lub savedata.. readme nie ma? Edytowane 25 marca 2008 przez Coati Cytuj
BartX 9 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) Minigry z Hot PXL się do Savedata wrzucało. Jest napisane w grze i w readme. Edytowane 25 marca 2008 przez BartX Cytuj
Wafrzo 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Czy jest jakaś opcja, abym na oryginalnym firmware odpalił gry z PSX, jesli mam je oryginalne? Zrippowanie i normalne odpalenie bez cfw? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Tak jeśli są na psp store i je kupisz innej opcji nie znam Cytuj
Gość Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 czy moze mi ktos pomóc znaleźć filmik gdzie szef czy ktos zarzadzajacy sony prezentował funkcje nowego psp slima czyli na tv itp. najlepiej na youtube albo cos podobnego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi