Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

Czego używacie do czyszczenie ekranu psp?(Płytu,ściereczki)

Gość mate5
Opublikowano

Kupuję używanego slim`a. Co musi być w pudełku (jakie kable)? Jak sprawdzić hot i dead pixele? I na co jeszcze trzeba zwrócic uwagę?

Gość Zaqair
Opublikowano

A płynem do okularów z antyrefleksem można być czy nie bardzo?

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem ale chyba tak ja pryskam Plyn do szyb czyszcze taka gabka do monitorow LCD i git :) EDIT: Wspomniane przeze mnie PSP, lapie zwieszki w GO! Messengerze, i w innych grach, rowniez oryginalach, co radzicie? Jak zresetowac flash0? Bo zmienilem czcionke a chce normalna, mam soft 3.90 m33-3

Edytowane przez wisza
Opublikowano (edytowane)

mam pytanie z innej beczki. Troche laikiem zajedzie al enie wiem czy kupywac tę kartę i czy będzie dobra do PSP: <a href="http://allegro.pl/item361361461_sandisk_ms_pro_duo_ultra_ii_4gb_oryginal_faktura.html" target="_blank">http://allegro.pl/item361361461_sandisk_ms...al_faktura.html</a>

masz przypiety temat o memorkach... znaj moje dobre serce nei dostaniesz % i tak, bedzie dobra - Coati

Edytowane przez Coati
Opublikowano (edytowane)

Mysle ze tak poniewaz Psp mam z Allegro, i bylo juz z memorka :( Myslisz ze na Oryginalnej bedzie OK.? Jak tak to kuzynce z Cyber-Shota zwine :) Jak nic to nie pomoze to sam juz nie wiem :( Pozdro EDIT: Jak sformatowac( przywrocic do stanu 'przed grzebaniem') flash0?

Edytowane przez wisza
Gość Zaqair
Opublikowano
Nie wiem ale chyba tak ja pryskam Plyn do szyb czyszcze taka gabka do monitorow LCD i git :)

Czy ktoś robi tak jak kolega? czy jakieś innych płynów używacie?

Opublikowano

wilgotna szmateczka z mikrofibry, a jak cos nie chce zejsc to pumeks lub szczotka druciana.

pierwsze primo to naklej folie bo ekranik przy czyszczeniu roznymi wynalazkami znanymi z reklam tv lubi sobie zmatowiec.

kolejne primo: reklamy tv klamia

Opublikowano (edytowane)
Nie wiem jak wy, ale ja właśnie za to kocham swoje PSP ;]

CZEK DIS AŁT

Za co? Przeciez to tak slamazarnie chodzi, ze kur.wicy mozna dostac. Jest cala masa gier, ktore elegancko dzialaja na tym emulatorze, ale niestety Fallout sie do nich nie zalicza.

Edytowane przez RoL
Opublikowano

Jaki jest optymalny czas ładowania baterii? Tzn chodzi mi o to, aby ani nie przeładować, ani za krótko i tak żeby bateria była najbardziej wydajna. Ładować na włączonej czy wyłączonej i czy granie podczas ładowania baterii psuje baterie?

Opublikowano

optymalny czas jest taki, że wyłaczasz ładowarke jak zgasnie czerwona lampka ;] baterii do psp nie trzeba w zaden sposób formatowac, zeby uzyskac najlepszą wydajnosc - to nie są czasy baterii kadmowych

przeładowywanie baterii oraz granie podczas ładowania moze wpływać negatywnie na jej żywotnosc