Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

myslisz ze by powiedzial "w sumie to podorba i sie po tygodniu sypie" ? z takim podejsciem nic nigdy by nie sprzedał

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 344,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

przetestuj jej szybkosc jakims programem ;]

linki do hb dla cfw byl podawany w temacie o memorkach.

Opublikowano

Wiesz to jest sklep, jak coś to do niego pójdę. Nie martw się mam blisko ;-)

Opublikowano

Roztrzaskałem sobie ekran. Wszystko śmiga tylko ekran działa tragicznie. Gdzieś w warszawie można wymienić ekran? W sumie sam bym rozkręcił i zamówił na allegro LCD tylko coś mój śrubokręt nie łapie tych śrubeczek :/

http://www.allegro.pl/item646575613_sharp_...0_3001_itp.html

http://www.allegro.pl/item654299201_lcd_sh...lodz_sklep.html

Oba pasują do 3004?

Edytowane przez ArturNOW

Opublikowano

Jutro pojadę do serwisu SONY zobaczę za ile zrobią. Podobno taniej niż sam ekranik.

Opublikowano
Jutro pojadę do serwisu SONY zobaczę za ile zrobią. Podobno taniej niż sam ekranik.

Na to bym nie liczył, ale możesz spróbować ^^

Opublikowano

Dziś dzwoniłem i mi krzyknęli około 350zł więc sobie darowałem :-) Dzięki CoATI za linka już zamówiłem. Kurde najgorsze jest to, że ja w te sobotę kupiłem PSP i głupie mi upadło z niecałego metra chyba ekranem na hantle. Życie :) Zero śladów uderzenia, włączam i zonk.

Fajne rzeczy w tym sklepie. Możecie polecić jakiś stand do Slima z głośniczkami? A może po prostu lepiej podłączyć do typowych głośników komputerowych i wybrać zwykły stand?

Edytowane przez ArturNOW

Opublikowano

Może mi ktoś dokładnie objaśnić jak słuchać tej nieszczęsnej muzyki na PSP podczas grania?

Mam pliki music_conf i music.prx od winnera. Opisał mi w sumie tak ogólnie co zrobić ale nie bardzo nadal wiem ocb :P

Wyjaśni mi to ktoś tak łopatologicznie? :P

Opublikowano

oba pliczki pakujesz do seplugins na ms0:/ następnie otwierasz plik conf. i tam patrzysz co musisz zrobić aby używać funkcji (jest to przypisane kombosom w stylu select+x itp. co zawsze można zmienić). Poza tym komendę ms0:/seplugins/music.prx musisz dodać do plików tekstowych vsh, game, game150, pops (zależnie gdzie chcesz tego słuchać). Potem odpalasz RM - po włączeniu konsoli trzymasz cały czas R (tzn podczas włączania przed ekranem startowym) no i tam zakładka plugins i dajesz music.prx na enabled i zatwierdzasz. Ano i tam sterownik w VSH najlepiej ustawić na M33 No-UMD, a taktowanie CPU w settings RM najlepiej nie ograniczać czyli 333 na szynie 133MHz).

Ojej - może składnie to to nie jest ale dla niezbyt bystrych powinno wystarczyć, to jest naprawdę proste - może z 15 minut roboty dla niewprawnego użytkownika.

btw. dopiero co wróciłem z ogniska i nie za bardzo kontaktuję. Gdyby co pisz jutro po 21. mogę to bezpośrednio na gg czy coś wytłumaczyć. Bye

Opublikowano

Wiesz. Wszystko by było ok ale po prostu w RM/plugins nie mam w ogóle nic oprócz POPSloader.

Niby wklejam wszystko tam gdzie mi tłumaczysz ale nic nie działa :/

Opublikowano

musisz napisac osobne pliczki txt dla vsh, game i co tam jeszcze potrzebujesz. w tych pliczkach tekstowych [osobnych] wpisujesz sciezke dostepu do plugina... i ustawiasz potem enable w rm.

Opublikowano
musisz napisac osobne pliczki txt dla vsh, game i co tam jeszcze potrzebujesz. w tych pliczkach tekstowych [osobnych] wpisujesz sciezke dostepu do plugina... i ustawiasz potem enable w rm.

ou... dla mnie to było oczywiste bo myślałem że ma już jakieś pluginy ^^ następnym razem będę pytał nawet o takie błahe sprawy jak coś pójdzie nie tak (btw. pewien user na tym forum już miał z tym niedawno problem)

Opublikowano

ok udało się:P

Trochę samozaparcia i wszystko gra :)

Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano
  • Autor

kurde a mi znowu sie gała psuje ;/

sama ciągnie w dól... kiedys tak robila ale teraz nawet jak ja ciagne do gory to postac nie biegnie normalnie tylko tak jak by czasem dostawala komende w dól (przystaje) ... grrrrrrrrrrrrr ;/

probowalem tej niby kalibracji w xmb w system info

Opublikowano
  • Autor

ceny sie wachaja od 20 do 60 zł;p nie jest to fortuna , ale bardziej mnie powstrzymuje mysl o rozkrecaniu konsoli i ogolnie pieprzniu sie z tym.. :P

ale chyba nie bede mial wyboru

ale co ciekawe odkąd wyjąłem UMD z napędu to ani razu nie wcisną mi sie samoczynnie HOME xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

czasem hard reset analoga pomaga... przynajmniej w 2 psp jakie mialem z takim problemem; wlasnie to pomoglo. wystarczy wykrecic srubki i lekko uchylic front panel. po takim zabiegu analog na chwile odlacza sie od reszty ukladow. dobrze tez jest przeczyscic te 4 styki laczace analoga[od tego trzeba juz calkowicie zdjac front panel ;]].

Opublikowano

Jak PSPek radzi sobie jako odtwarzacz plikow mp3? Ofkoz na dobrych dousznych sluchawkach. I jak to jest, zalozmy ze kupie 3004 to bede mogl sam w domu tak zrobic, zebym odpalal szpile z MC? Trace gwarancje wtedy?

Opublikowano

mp3 odpalsz normalnie z karty i nie trzeba do tego przerabiac konsoli ;]

btw... psp imo nie nadaje sie do sluchania muzyki. uklad odpowiedzialny za generowanie dzwieku jest gorszy niz w odtwarzaczach creative'a. niestety.

aha im lepsze sluchawki dokupisz do zestawu tym bardziej bedziesz niezadowolony. [chyba, ze jestes jedna z tych osob, ktore nie slysza roznicy pomiedzy mp3 w 128kbit, a flac ;]]

Opublikowano

Kurde szkoda, ze tak slabo. Niefajnie jest nosic pspka, telefon i odtwarzacz poupychhane w kieszeniach ;/ CoATI a reszta moich pytan?

Opublikowano
  • Autor

mp3 sa tak male ze nie robia problemu w kieszeni ;p

a psp tak jak mowi cotai ma slaby dzwiek a po drugie po co zjadać baterie w psp mp3kami skoro mozna dluzej pograc ;p

Opublikowano

Waham sie jakie handhelda kupic, ale poczekam raczej do premiery PSP Go, mimo ceny ma swietny design i wreszcie brak umd i innych bzdetow, wszystko w pamieci flash.

Opublikowano

jak chcesz grac na piratach imo to psp 3k i myślę że n1k (GO!) odpada w tej kwestii.

Opublikowano
  • Autor
czasem hard reset analoga pomaga... przynajmniej w 2 psp jakie mialem z takim problemem; wlasnie to pomoglo. wystarczy wykrecic srubki i lekko uchylic front panel. po takim zabiegu analog na chwile odlacza sie od reszty ukladow. dobrze tez jest przeczyscic te 4 styki laczace analoga[od tego trzeba juz calkowicie zdjac front panel ;]].

kurde w koncu sie zdecydowalem rozkręcic psp bo juz mnie to wkurza ;p (a nie jestem skory do grzebanai w sprzecie)

ale dupa - okazalo sie ze nie mam odpowiedniego śrubokrętu :P