Opublikowano 28 czerwca 200915 l Ok Tak pobieżnie i nie znalazłem, może daj link lub napisz, w końcu wiesz gdzie szukać. Sam sobie poradziłem. Czy tak aktywować i deaktywować można bezkarnie, bo tam było coś o ograniczeniu i ciekaw jestem ocb. Edytowane 28 czerwca 200915 l przez ArturNOW
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Autor kurna od dawna mam problemy z przegryaniem rzeczy z kompa na psp, jesli plik jest wiekszy niz 300 mb to bardzo czesto trace polaczenie w polowie i nie daje sie przegrac, wyskakuje error ze nie widac pliku itp to nie wina psp bo z laptopa siotry przegrywa sie zawsze bez problemu co moge z tym zrobic? mam huba usb i on moze byc problemem , bo czasem traci łącznosc, tylko ze jak podlaczam psp do przedluzacza bezposrednio bez huba to wcale nie chce przegrywac, niby widzi karte ale nic z nia nie robi wtf? bardzo prosze o jakas pomoc bo mam tak juz od dawna i szlag mnie trafia powolii.. edit: udalo mi sie rpzegrac podlaczajac psp bezposrednio do innej wtyczki usb, ale mimo wszystko gdyby ktos mial jakas rade co do zwalonego huba (jakis strownik moze ? ) to nadal bedzie wdzieczny Edytowane 30 czerwca 200915 l przez Yano
Opublikowano 1 lipca 200915 l http://dl.qj.net/Popsloader-5.50GEN-PSP-Ho...27247/catid/151 to cos związane z przerobieniem psp 3004 z softem 5.50??
Opublikowano 1 lipca 200915 l to mi wytlumaczyles.... ej mozna jakos samemu psp przerobic?? jai mozna miec najwyzszy soft aby moc przerobic??
Opublikowano 1 lipca 200915 l Autor Masz SP na windzie? Sterowniki do płyty głównej najnowsze? mam sp2, z tego co wiem to jest juz sp3 ale go nie instalowalem stery do plyty glownej mam chyba sprzed kilku lat
Opublikowano 1 lipca 200915 l drogie bravo,mam problem z mym psp. w sensie,podłączam go przez USB,a winda ani ubuntu go nie wykrywa(dodatkowo w windzie wyskakuje komunikat,o uszkodzonym sprzęcie itd) Konsola jest sprawna,działa wszystko poza tym,sformatowanie memorki nic nie pomogło.jakieś pomysły? BRAVO pomóż!
Opublikowano 1 lipca 200915 l Wybrałeś USB Connect? Formatowałeś kartę przez PC (adapter) czy PSP? Edytowane 1 lipca 200915 l przez Di
Opublikowano 1 lipca 200915 l Wybrałeś USB Connect? Formatowałeś kartę przez PC (adapter) czy PSP? PS: Jeżeli masz CFW to wejdź w RM i tam wybierz opcję połączenia przez USB. Ewentualnie zmień port USB, zainstaluj sterowniki, SP2? (Co wy ostatnio tak jęczycie z tymi portami USB...) PS: Jakie bravo o_O?
Opublikowano 1 lipca 200915 l czy ktoś z was oddawał psp do serwisu sony tylko z ważnym paragonem a np bez karty gwarancyjnej?
Opublikowano 2 lipca 200915 l Wybrałeś USB Connect? Formatowałeś kartę przez PC (adapter) czy PSP? usb connect.format był z poziomu PSP,adaptera nie posiadam niestety. co najlepsze do tej pory wszystko było ok,jedynie raz mi nie widziało gier na karcie.porty usb zmieniałem,nie dało rady.
Opublikowano 2 lipca 200915 l ALFA zglos sie! zmien kabel usb... mozliwe, ze masz uszkodzona wtyczke [lub wejscie usb w pc]... sam to kiedys przerabialem
Opublikowano 2 lipca 200915 l wietek to na bank popsute psp. do niczego juz ci sie nie przyda wiec moze kupisz soebie ode mnie jedno?? ja bym sobie kupil gdybym mial popsute ;]
Opublikowano 2 lipca 200915 l xDDDDDDDD a ja moge odkupic to uszkodzone, tylko jaki to model i kolor?
Opublikowano 3 lipca 200915 l wietek to na bank popsute psp. do niczego juz ci sie nie przyda wiec moze kupisz soebie ode mnie jedno?? ja bym sobie kupil gdybym mial popsute ;] ale wtedy ty stracisz na fajności,nie chce tego ci odbierać. dobra,pokombinuje z kablem,lol
Opublikowano 3 lipca 200915 l joł znacie jakis program do ogladania PDF'ów? Tak, wiem, ze Bookr sobie z nimi radzi ale nie do konca. Mozna sobie czytac ebooki etc ale juz z bardziej zaawansowana grafika sobie nie radzi, przynajmniej u mnie... po prostu: Chce poczytac CMK, a nie moge ;]
Opublikowano 4 lipca 200915 l Mam problem i nie mogę znaleźć rozwiązania. Mam 5.03 CFE i jak na niego wgrywać pluginy? Chce mieć możliwość robienia screenów ale tutaj nie ma stricte recovery menu, tylko odpala się ten program (Custom Firmware Enabler) i przez niego niby uruchamia sie pluginy, ale jak zrobię wszystko po staremu (plugin do folderu seplugins i dodatkowe pliki txt) to wyskakuje error (plugins not found). Czy na CFE jakoś inaczej się te pluginy odpala?
Opublikowano 4 lipca 200915 l mam psp pierwszy model I pytanie: który soft teraz najlepiej zainstalowac? I potrzebuje jakąś stronke co by Was nie zamęczać głupimi pytaniami z tutorialami, emulatorami psxa, gba itp
Opublikowano 5 lipca 200915 l mam ściągnięty ten soft ale nie wiem jak to wgrać. W read me jest napisane żeby to wrzucić do folderu z grami (?) i potem uruchomić bezpośrednio na konsoli ale jak wrzucam do folderu z grami to mi potem go w ogole nie wykrywa : | I wgralem sobie killzone i loco roco tylko zawsze wieszają mi sie w tych samych momentach. Jaka moze byc tego przyczyna i jak temu zaradzić? Tylko nie piszcie żeby sobie kupić na UMD bo tyle to sam jeszcze ogarniam : F
Opublikowano 5 lipca 200915 l mam ściągnięty ten soft ale nie wiem jak to wgrać. W read me jest napisane żeby to wrzucić do folderu z grami (?) i potem uruchomić bezpośrednio na konsoli ale jak wrzucam do folderu z grami to mi potem go w ogole nie wykrywa : | skorzystaj z routera twego bądź sąsiada i daj network update.ściągnie ci to do folderu z grami i bez problemu odpali a co do mojego problemu to jak zwykle zabawy z kablem dały radę,lol