ArturNOW 7 Opublikowano 28 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) Ok Tak pobieżnie i nie znalazłem, może daj link lub napisz, w końcu wiesz gdzie szukać. Sam sobie poradziłem. Czy tak aktywować i deaktywować można bezkarnie, bo tam było coś o ograniczeniu i ciekaw jestem ocb. Edytowane 28 czerwca 2009 przez ArturNOW Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) kurna od dawna mam problemy z przegryaniem rzeczy z kompa na psp, jesli plik jest wiekszy niz 300 mb to bardzo czesto trace polaczenie w polowie i nie daje sie przegrac, wyskakuje error ze nie widac pliku itp to nie wina psp bo z laptopa siotry przegrywa sie zawsze bez problemu co moge z tym zrobic? mam huba usb i on moze byc problemem , bo czasem traci łącznosc, tylko ze jak podlaczam psp do przedluzacza bezposrednio bez huba to wcale nie chce przegrywac, niby widzi karte ale nic z nia nie robi wtf? bardzo prosze o jakas pomoc bo mam tak juz od dawna i szlag mnie trafia powolii.. edit: udalo mi sie rpzegrac podlaczajac psp bezposrednio do innej wtyczki usb, ale mimo wszystko gdyby ktos mial jakas rade co do zwalonego huba (jakis strownik moze ? ) to nadal bedzie wdzieczny Edytowane 30 czerwca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Masz SP na windzie? Sterowniki do płyty głównej najnowsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 http://dl.qj.net/Popsloader-5.50GEN-PSP-Ho...27247/catid/151 to cos związane z przerobieniem psp 3004 z softem 5.50?? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Jest to paczka POPS'ów do CF 5.50 GEN'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 to mi wytlumaczyles.... ej mozna jakos samemu psp przerobic?? jai mozna miec najwyzszy soft aby moc przerobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Masz SP na windzie? Sterowniki do płyty głównej najnowsze? mam sp2, z tego co wiem to jest juz sp3 ale go nie instalowalem stery do plyty glownej mam chyba sprzed kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Każden jeden pandorą (PSP 1k oraz 2k do TA88v3), oraz CFE dla 3k Cytuj Odnośnik do komentarza
wietnam 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 drogie bravo,mam problem z mym psp. w sensie,podłączam go przez USB,a winda ani ubuntu go nie wykrywa(dodatkowo w windzie wyskakuje komunikat,o uszkodzonym sprzęcie itd) Konsola jest sprawna,działa wszystko poza tym,sformatowanie memorki nic nie pomogło.jakieś pomysły? BRAVO pomóż! Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Wybrałeś USB Connect? Formatowałeś kartę przez PC (adapter) czy PSP? Edytowane 1 lipca 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Wybrałeś USB Connect? Formatowałeś kartę przez PC (adapter) czy PSP? PS: Jeżeli masz CFW to wejdź w RM i tam wybierz opcję połączenia przez USB. Ewentualnie zmień port USB, zainstaluj sterowniki, SP2? (Co wy ostatnio tak jęczycie z tymi portami USB...) PS: Jakie bravo o_O? Cytuj Odnośnik do komentarza
Onikage. 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 czy ktoś z was oddawał psp do serwisu sony tylko z ważnym paragonem a np bez karty gwarancyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza
wietnam 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 Wybrałeś USB Connect? Formatowałeś kartę przez PC (adapter) czy PSP? usb connect.format był z poziomu PSP,adaptera nie posiadam niestety. co najlepsze do tej pory wszystko było ok,jedynie raz mi nie widziało gier na karcie.porty usb zmieniałem,nie dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 ALFA zglos sie! zmien kabel usb... mozliwe, ze masz uszkodzona wtyczke [lub wejscie usb w pc]... sam to kiedys przerabialem Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 wietek to na bank popsute psp. do niczego juz ci sie nie przyda wiec moze kupisz soebie ode mnie jedno?? ja bym sobie kupil gdybym mial popsute ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 xDDDDDDDD a ja moge odkupic to uszkodzone, tylko jaki to model i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza
wietnam 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2009 wietek to na bank popsute psp. do niczego juz ci sie nie przyda wiec moze kupisz soebie ode mnie jedno?? ja bym sobie kupil gdybym mial popsute ;] ale wtedy ty stracisz na fajności,nie chce tego ci odbierać. dobra,pokombinuje z kablem,lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 3 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2009 joł znacie jakis program do ogladania PDF'ów? Tak, wiem, ze Bookr sobie z nimi radzi ale nie do konca. Mozna sobie czytac ebooki etc ale juz z bardziej zaawansowana grafika sobie nie radzi, przynajmniej u mnie... po prostu: Chce poczytac CMK, a nie moge ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2009 psp ma za malo ramu na takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 4 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2009 uu, to nie dobrze. thnx Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2009 Mam problem i nie mogę znaleźć rozwiązania. Mam 5.03 CFE i jak na niego wgrywać pluginy? Chce mieć możliwość robienia screenów ale tutaj nie ma stricte recovery menu, tylko odpala się ten program (Custom Firmware Enabler) i przez niego niby uruchamia sie pluginy, ale jak zrobię wszystko po staremu (plugin do folderu seplugins i dodatkowe pliki txt) to wyskakuje error (plugins not found). Czy na CFE jakoś inaczej się te pluginy odpala? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 4 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2009 mam psp pierwszy model I pytanie: który soft teraz najlepiej zainstalowac? I potrzebuje jakąś stronke co by Was nie zamęczać głupimi pytaniami z tutorialami, emulatorami psxa, gba itp Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2009 5.00 m33 z łatą 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 mam ściągnięty ten soft ale nie wiem jak to wgrać. W read me jest napisane żeby to wrzucić do folderu z grami (?) i potem uruchomić bezpośrednio na konsoli ale jak wrzucam do folderu z grami to mi potem go w ogole nie wykrywa : | I wgralem sobie killzone i loco roco tylko zawsze wieszają mi sie w tych samych momentach. Jaka moze byc tego przyczyna i jak temu zaradzić? Tylko nie piszcie żeby sobie kupić na UMD bo tyle to sam jeszcze ogarniam : F Cytuj Odnośnik do komentarza
wietnam 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 mam ściągnięty ten soft ale nie wiem jak to wgrać. W read me jest napisane żeby to wrzucić do folderu z grami (?) i potem uruchomić bezpośrednio na konsoli ale jak wrzucam do folderu z grami to mi potem go w ogole nie wykrywa : | skorzystaj z routera twego bądź sąsiada i daj network update.ściągnie ci to do folderu z grami i bez problemu odpali a co do mojego problemu to jak zwykle zabawy z kablem dały radę,lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi