jaszczoor 42 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 hmm ok pobawie sie tym poźniej w takim razie, dzięki : ) A to loco roco i killzone wgralem jeszcze raz na karte i narazie jest niby ok ale w sumie nie wiem czy nie dojde w pewnym momencie do momentu w ktorym mi sie zatnie : | Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) W XBM pod selectem ustaw M33 NO-UMD driver, to samo w RM. Taktowanie zmień na wyższe, możliwe, że CPU ogranicza(chociaż wątpię), albo szyna jakaś dziwna ustawiona. Edytowane 5 lipca 2009 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Michaelius 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Jest jakis soft zeby latwo zgrac muzyke z plytki CD i wrzucic na PSP przez kompa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Nie rozumiem oO, żeby zgrać jakiekolwiek pliki na kartę pamięci potrzebne jest podpięcie go do kompa przez USB, albo połączenie WiFi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Michaelius 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Tego to sie domyslilem, pytam czy jest jakis soft ktory by szybko zrippowal plytke audio cd i zuploadowal do podlaczonej psp. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 no to jakikolwiek konwerter z mozliwoscia wskazania folderu docelowego.... cdex przykladowo Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 14 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2009 jaki jest obecnie najnowszy cfw dla psp3000? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2009 Nie ma HENa dla 5.50, więc bodajże 5.03 CFE i 5.03 GEN-B. Czytałem coś o jakimś śmiesznym exploicie na 5.50 z wykorzystaniem Medal of Honor Heroes wersja US, ale czy ktoś to wykorzystał już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) Pytanka cztery: 1. czy każdą PSP można przerobić (brat coś mi ściemniał, że 300x się nie da) ? 2. by pograć sobie na TV trzeba mieć 5-czinczowy kabel AV, działa więc to tylko na nowszych telewizorach, a jak jest z oglądaniem filmów ? 3. jak to jest z tymi paskami na ekranie w 300x ? 4. czy crystal case logitecha pasuje do każdego psp czy może nowsze się w nim telepią ? Edytowane 15 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 AD: 1. Da się przerobić wszystkie modele PSP, lecz wersje z najnowszymi płytami głównymi tylko chwilowo/częściowo. 2. Można spokojnie grac też na CRT, są takie kable. 3. Widoczne bardzo mało, albo w ogóle, nie przeszkadza to podczas gry. 4. Są 2 modele: 1 do FAT'ów, a 2 do Slimów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 2. Można spokojnie grac też na CRT, są takie kable. chyba nie jest az tak różowo z tego co wiem wersja 2000 potrafi na ctr odpalac tylko menu/filmy/fotki (kabel z 3 koncowkami), a zeby pograc potrzbny jest kabel z 5 koncowkami i nowszy telewizor ktory ma taką wtyczke dopiero wersja 3000 potrafi odpalac gry przez ten slabszy kabel + dochodzi do tego opcja programiku na CF w wersji 2000 ktory podobno pozwala grać na słabszym kablu, ale jak ostanio widzialem info o tym to animacja pozostawiala wiele do zyczenia jesli moje informacje są nieaktualne to bardzo prosze mnie poprawić, bo sam od dawna chcialem pograc na tv, ale mam tylko 3 wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2009 plugin pozwalajacy odpalac cokolwiek na ctr calkiem dobrze sobie radzi... nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 PSP 3000 da się przerobić, sam taką mam. Po prostu przeróbka jest nietrwała (ale PEŁNA, identyczna do tych z przerabialnych PSP), czyli wyłącza się razem z wyłączeniem konsoli i znowu musimy odpalać ChickHENa a potem CFE albo GEN by grać w kopie zapasowe. O ChickHENie możesz sobie w temacie z poradnikami poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Dzięki temu że przeróbka jest nietrwała to wciąż ma się gwarancję ? http://www.allegro.pl/item688297689_grip_u...bialy_cena.html Ktoś korzystał z takiego cuda ? Jakoś podejrzana wydaje mi się bateria za niecałe 30zł (uchwyt też w końcu kosztuje). Podnosi to jakoś komfort grania ? Miałem takie cudo do GBA SP i było tragicznie wyprofilowane i jeszcze pogarszało sprawę. Będzie współpracowało z crystal case logitecha ? Edytowane 16 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 Dzięki temu że przeróbka jest nietrwała to wciąż ma się gwarancję ? gwarancji i tak nie tracisz bo przerobka nie polega na grzebaniu w konsoli tylko na zmainie softu Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 Żadną przeróbka nie tracisz gwarancji, podobno nawet byli tacy, co z custom firmware wysyłali konsole do serwisu i nic się nie stało. Gdy masz nietrwałą, wyłączasz konsolę. Gdy masz trwałą - robisz update'a oryginalnym programem SONY i już . Ale trzeba uważać, bo jak za wysoki update zrobisz to stracisz możliwość ponownego przerobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 @up Nic się nie działo ponieważ oni zaraz po otrzymaniu konsoli wgrywają najnowszy firmware nie patrząc nawet na to co jest zainstalowane Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 Już jestem na "prawie 100%" pewny, że kupię sobie ten zestawik: http://allegro.pl/item685492000_nowe_konso...3004_2_gry.html "Słabszy" kabel do telewizora na którym i tak sobie pogram i pooglądam filmy to 3-czinczowy czy "euro" ? Ma jakieś znaczenie jakiej firmy kupię i czy końcówki są pozłacane (to mnie zawsze ciekawiło ) Żeby nie bulić za kartę ponad 100zł kupiłbym przejściówkę z Memory Stick Pro Duo na Micro SD, pytanie - czy prędkości odczytu/zapisu wystarczą na komfortowe granie po ewentualnej przeróbce i oglądanie filmów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 Tak, nie będzie problemów. Kabel 3 chinchowy czy tam Euro to to samo, możesz nawet kupić przejściówkę. PS: Zestaw bardzo drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Zacząłem szukać aukcji z poza Wrocławia i rzeczywiście jest taniej <_< Jeśli jest jeszcze na gwarancji to chyba skuszę się na tą: http://allegro.pl/item689934939_najnowsza_...ite_okazja.html Edytowane 17 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 @up Nic się nie działo ponieważ oni zaraz po otrzymaniu konsoli wgrywają najnowszy firmware nie patrząc nawet na to co jest zainstalowane Wiem wiem ;]. I po przeróbce . Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) No i zwinął mi ktoś okazję :\ chyba kupię jednak ten drogi zestaw (jednak co gwarancja to gwarancja, no i ta radość z rozpakowywania nowej konsoli) Jeśli koleś coś spuści to lecę do sklepu gdy tylko dojdzie do mnie przelew. Proszę was dobrzy ludzie o odpowiedzi na moje poprzednie pytania: (kabel AV) Ma jakieś znaczenie jakiej firmy kupię i czy końcówki są pozłacane (to mnie zawsze ciekawiło biggrin.gif ) Żeby nie bulić za kartę ponad 100zł kupiłbym przejściówkę z Memory Stick Pro Duo na Micro SD, pytanie - czy prędkości odczytu/zapisu wystarczą na komfortowe granie po ewentualnej przeróbce i oglądanie filmów ? http://www.allegro.pl/item688297689_grip_u...bialy_cena.html Ktoś korzystał z takiego cuda ? Jakoś podejrzana wydaje mi się bateria za niecałe 30zł (uchwyt też w końcu kosztuje). Podnosi to jakoś komfort grania ? Miałem takie cudo do GBA SP i było tragicznie wyprofilowane i jeszcze pogarszało sprawę. Będzie współpracowało z crystal case logitecha ? Jeszcze jedno pytanie - czy w nowym zestawie jest jakaś karta pamięci ? Kiedyś do fatów dodawali chyba 64mb, do tych nowych też ? Edytowane 17 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Tylko do Bundle Pack'ów Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Mam problem z moim PSP. Stan baterii 0%, konsola jest podłączona do ładowania, ładowarka po kilku chwilach ciepła, ale stan baterii się nie zmienia. Wydaje mi się, że jest to wina baterii. Ktoś spotkał się z podobną sytuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Próbowałeś zaczekać trochę dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi