Opublikowano 5 lipca 200915 l hmm ok pobawie sie tym poźniej w takim razie, dzięki : ) A to loco roco i killzone wgralem jeszcze raz na karte i narazie jest niby ok ale w sumie nie wiem czy nie dojde w pewnym momencie do momentu w ktorym mi sie zatnie : |
Opublikowano 5 lipca 200915 l W XBM pod selectem ustaw M33 NO-UMD driver, to samo w RM. Taktowanie zmień na wyższe, możliwe, że CPU ogranicza(chociaż wątpię), albo szyna jakaś dziwna ustawiona. Edytowane 5 lipca 200915 l przez winner
Opublikowano 13 lipca 200915 l Jest jakis soft zeby latwo zgrac muzyke z plytki CD i wrzucic na PSP przez kompa ?
Opublikowano 13 lipca 200915 l Nie rozumiem oO, żeby zgrać jakiekolwiek pliki na kartę pamięci potrzebne jest podpięcie go do kompa przez USB, albo połączenie WiFi...
Opublikowano 13 lipca 200915 l Tego to sie domyslilem, pytam czy jest jakis soft ktory by szybko zrippowal plytke audio cd i zuploadowal do podlaczonej psp.
Opublikowano 13 lipca 200915 l no to jakikolwiek konwerter z mozliwoscia wskazania folderu docelowego.... cdex przykladowo
Opublikowano 14 lipca 200915 l Nie ma HENa dla 5.50, więc bodajże 5.03 CFE i 5.03 GEN-B. Czytałem coś o jakimś śmiesznym exploicie na 5.50 z wykorzystaniem Medal of Honor Heroes wersja US, ale czy ktoś to wykorzystał już nie wiem.
Opublikowano 15 lipca 200915 l Pytanka cztery: 1. czy każdą PSP można przerobić (brat coś mi ściemniał, że 300x się nie da) ? 2. by pograć sobie na TV trzeba mieć 5-czinczowy kabel AV, działa więc to tylko na nowszych telewizorach, a jak jest z oglądaniem filmów ? 3. jak to jest z tymi paskami na ekranie w 300x ? 4. czy crystal case logitecha pasuje do każdego psp czy może nowsze się w nim telepią ? Edytowane 15 lipca 200915 l przez garam
Opublikowano 15 lipca 200915 l AD: 1. Da się przerobić wszystkie modele PSP, lecz wersje z najnowszymi płytami głównymi tylko chwilowo/częściowo. 2. Można spokojnie grac też na CRT, są takie kable. 3. Widoczne bardzo mało, albo w ogóle, nie przeszkadza to podczas gry. 4. Są 2 modele: 1 do FAT'ów, a 2 do Slimów.
Opublikowano 15 lipca 200915 l Autor 2. Można spokojnie grac też na CRT, są takie kable. chyba nie jest az tak różowo z tego co wiem wersja 2000 potrafi na ctr odpalac tylko menu/filmy/fotki (kabel z 3 koncowkami), a zeby pograc potrzbny jest kabel z 5 koncowkami i nowszy telewizor ktory ma taką wtyczke dopiero wersja 3000 potrafi odpalac gry przez ten slabszy kabel + dochodzi do tego opcja programiku na CF w wersji 2000 ktory podobno pozwala grać na słabszym kablu, ale jak ostanio widzialem info o tym to animacja pozostawiala wiele do zyczenia jesli moje informacje są nieaktualne to bardzo prosze mnie poprawić, bo sam od dawna chcialem pograc na tv, ale mam tylko 3 wtyczki
Opublikowano 15 lipca 200915 l plugin pozwalajacy odpalac cokolwiek na ctr calkiem dobrze sobie radzi... nie jest tak źle
Opublikowano 16 lipca 200915 l PSP 3000 da się przerobić, sam taką mam. Po prostu przeróbka jest nietrwała (ale PEŁNA, identyczna do tych z przerabialnych PSP), czyli wyłącza się razem z wyłączeniem konsoli i znowu musimy odpalać ChickHENa a potem CFE albo GEN by grać w kopie zapasowe. O ChickHENie możesz sobie w temacie z poradnikami poczytać.
Opublikowano 16 lipca 200915 l Dzięki temu że przeróbka jest nietrwała to wciąż ma się gwarancję ? http://www.allegro.pl/item688297689_grip_u...bialy_cena.html Ktoś korzystał z takiego cuda ? Jakoś podejrzana wydaje mi się bateria za niecałe 30zł (uchwyt też w końcu kosztuje). Podnosi to jakoś komfort grania ? Miałem takie cudo do GBA SP i było tragicznie wyprofilowane i jeszcze pogarszało sprawę. Będzie współpracowało z crystal case logitecha ? Edytowane 16 lipca 200915 l przez garam
Opublikowano 16 lipca 200915 l Autor Dzięki temu że przeróbka jest nietrwała to wciąż ma się gwarancję ? gwarancji i tak nie tracisz bo przerobka nie polega na grzebaniu w konsoli tylko na zmainie softu
Opublikowano 16 lipca 200915 l Żadną przeróbka nie tracisz gwarancji, podobno nawet byli tacy, co z custom firmware wysyłali konsole do serwisu i nic się nie stało. Gdy masz nietrwałą, wyłączasz konsolę. Gdy masz trwałą - robisz update'a oryginalnym programem SONY i już . Ale trzeba uważać, bo jak za wysoki update zrobisz to stracisz możliwość ponownego przerobienia.
Opublikowano 16 lipca 200915 l @up Nic się nie działo ponieważ oni zaraz po otrzymaniu konsoli wgrywają najnowszy firmware nie patrząc nawet na to co jest zainstalowane
Opublikowano 16 lipca 200915 l Już jestem na "prawie 100%" pewny, że kupię sobie ten zestawik: http://allegro.pl/item685492000_nowe_konso...3004_2_gry.html "Słabszy" kabel do telewizora na którym i tak sobie pogram i pooglądam filmy to 3-czinczowy czy "euro" ? Ma jakieś znaczenie jakiej firmy kupię i czy końcówki są pozłacane (to mnie zawsze ciekawiło ) Żeby nie bulić za kartę ponad 100zł kupiłbym przejściówkę z Memory Stick Pro Duo na Micro SD, pytanie - czy prędkości odczytu/zapisu wystarczą na komfortowe granie po ewentualnej przeróbce i oglądanie filmów ?
Opublikowano 16 lipca 200915 l Tak, nie będzie problemów. Kabel 3 chinchowy czy tam Euro to to samo, możesz nawet kupić przejściówkę. PS: Zestaw bardzo drogi...
Opublikowano 16 lipca 200915 l Zacząłem szukać aukcji z poza Wrocławia i rzeczywiście jest taniej <_< Jeśli jest jeszcze na gwarancji to chyba skuszę się na tą: http://allegro.pl/item689934939_najnowsza_...ite_okazja.html Edytowane 17 lipca 200915 l przez garam
Opublikowano 17 lipca 200915 l @up Nic się nie działo ponieważ oni zaraz po otrzymaniu konsoli wgrywają najnowszy firmware nie patrząc nawet na to co jest zainstalowane Wiem wiem ;]. I po przeróbce .
Opublikowano 17 lipca 200915 l No i zwinął mi ktoś okazję :\ chyba kupię jednak ten drogi zestaw (jednak co gwarancja to gwarancja, no i ta radość z rozpakowywania nowej konsoli) Jeśli koleś coś spuści to lecę do sklepu gdy tylko dojdzie do mnie przelew. Proszę was dobrzy ludzie o odpowiedzi na moje poprzednie pytania: (kabel AV) Ma jakieś znaczenie jakiej firmy kupię i czy końcówki są pozłacane (to mnie zawsze ciekawiło biggrin.gif ) Żeby nie bulić za kartę ponad 100zł kupiłbym przejściówkę z Memory Stick Pro Duo na Micro SD, pytanie - czy prędkości odczytu/zapisu wystarczą na komfortowe granie po ewentualnej przeróbce i oglądanie filmów ? http://www.allegro.pl/item688297689_grip_u...bialy_cena.html Ktoś korzystał z takiego cuda ? Jakoś podejrzana wydaje mi się bateria za niecałe 30zł (uchwyt też w końcu kosztuje). Podnosi to jakoś komfort grania ? Miałem takie cudo do GBA SP i było tragicznie wyprofilowane i jeszcze pogarszało sprawę. Będzie współpracowało z crystal case logitecha ? Jeszcze jedno pytanie - czy w nowym zestawie jest jakaś karta pamięci ? Kiedyś do fatów dodawali chyba 64mb, do tych nowych też ? Edytowane 17 lipca 200915 l przez garam
Opublikowano 20 lipca 200915 l Mam problem z moim PSP. Stan baterii 0%, konsola jest podłączona do ładowania, ładowarka po kilku chwilach ciepła, ale stan baterii się nie zmienia. Wydaje mi się, że jest to wina baterii. Ktoś spotkał się z podobną sytuacją?