winner 183 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Wyjmij i włóż baterię, przeczyść styki, sprawdź wejście do ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 skoro psp odpala to wejscie ladowarki bedzie ok. problem bedzie robic pewnie bateria. przeczysc tak jak koledzy napisali - podlacz ladowarke do psp - uruchom konsole - wsadz baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Hej jaka jest różnica pomiędzy kartami magic gate supported a nie supported (kocham ponglisz ) ? Chcę sobie kupić jakąś tanią przejściówkę micro sd -> memory stick pro duo i nie wiem jak sprawdzić czy jest supported czy nie (zakładając że nie chcę brać ze sobą psp na giełdę gdzie więcej jest kieszonkowców niż kupujących i sprzedających )? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Karty na przejściówkach nigdy nie obsługiwały i nie będą obsługiwać MagicGate. Czy jakaś różnica? To zależy tylko i wyłącznie od jakości (oryginalności) danej karty pamięci, najlepiej kupować SanDiski bo one są podrabiane w najmniejszym stopniu, a oszczędzając te parę złotych wiele tracisz (m.in dane, prędkość odczytu/zapisu i możesz mieć później z nią problemy). jeśli chodzi o PSP to nie polecam jakichkolwiek przejściówek, ponieważ PSP potrafi robić problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 e tam bulczysz... ja mam adapter photofasta na 2xmicrosd i dziala bardzo dobrze. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16489 Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Myślałem raczej o takiej zwykłej na 1 microSD http://www.allegro.pl/item690743362_adapte...o_d_robson.html Chociaż pewnie i tak kupię to, co dostanę na giełdzie. Ale co to właściwie jest to magic gate ? Jakieś karty specjalnie dla psp ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 http://tinyurl.com/ncdtzq Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 (edytowane) Ok, coś z zabezpieczaniem plików Czy to prawda że PSP gryzie się z tymi bez magic gate ? Edytowane 21 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 tak to prawda, ze psp gryzie sie i nie lubi podrabianych kart "sony" dostepnych na allegro za grosze... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 Wg mnie nie ma co kupować podróbek, nawet jeżeli zachęcają ceną(patrz Sony). Obędzie się potem bez psioczenia userów, że im coś w PSP nie trybi.... Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 mam tez ten adapter co coati - photofast i srednio jestem z niego zadowolony. co prawda wyszlo mi wszystko ok 50% taniej, transfery sa lepsze niz na nawet oryginalnych ms, ale np u mnie czasami musze kilka razy wyjmowac i wkladac karte aby konsola ja widziala, gdy upie psp to pozniej lubi sie zawiesic itp. ogolnie uzywam jej tylko jako jako zapasowej karty z grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinu 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 (edytowane) To może ja zapytam bo nie wiem czy jest sens abym szukała. Czy znajdę gdzieś jakieś demo na PSP PES albo FIFY ewentualnie inne dema niż te które są w Store? I jeszcze jedno pytanko. Czy jak kupię grę na PSXa to mogę tylko raz ją pobrać czy jak to jest? Mam tylko Tekkena i Killzone aktualnie i nudą wieje w pracy a nocki mam po 12h i bym w coś pograła Edytowane 22 lipca 2009 przez shinu Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 Poszukaj na pspdemocenter.com i google. Ja mam inne pytanie, jaką metodą na PSP-2000 z przerabialną płytą główną z softem 3.60 zainstalować CFW? HEN i potem instalka M33 czy co? Pierwszy raz widzę na oczy taki stary soft, ale to chyba nic mi nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 przerabialna plyta = pandora Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 mam 3.90 m33 kupiłem Monster Hunter Umite który wymaga 5.03 czy da rade pograć bez update? jakieś homebrew które by oszukało gre? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 Zrób update do 5.00M33 inaczej nie pograsz w nowe gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziuter 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Hej a ja właśnie zamierzam przejść z 3.9 m33 na 5.00 m33 i czy lepiej to zrobić pandorą czy normalnie zrobić update tak jak to jest rozpisane w poradniku na stronie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 rob jak ci wygodniej... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Jeśli masz już soft M33 to update jest prosty jak normalny, wystarczy ściągnąć oryginalny soft 5.00 i do niego instaler M33, odpowiednio umieścić i pozmieniać nazwy plików, potem w konsoli odpalić instaler M33 który zrobi całą robotę i po sprawie. Jak się instaluje soft M33 masz w poradnikach, zmienia się tylko nazwa pliku (w Twoim przypadku to 500.EBP). Pamiętaj, by mieć naładowaną baterię i podłączaną konsolę do ładowarki. przerabialna plyta = pandora A czytałem coś o ChickHENie i Recovery Flasherze, to chyba lepsze niż bawienie się lutownicą. mam 3.90 m33 kupiłem Monster Hunter Umite który wymaga 5.03 czy da rade pograć bez update? jakieś homebrew które by oszukało gre? Dlaczego boisz się update'u ? Dziś już nikt się nie bawi w emulowanie nowych softów, no chyba, że jeszcze do niedawna by oszukać dema i PSStore. Śmiało jedź do góry . Chociaż możesz jeszcze spróbować myku z podmianą pliku version.txt we flashu na ten z 5.50, dzięki czemu konsola będzie myślała, że masz 5.50. Nawet w System Information będziesz tak miał . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Jest jakiś program co by się pozbyć hot pixela?? Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Hej gwarancja jest na podstawie paragonu/faktury czy coś w sklepie wpisują do karty gwarancyjnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Ja kupowałem w Saturnie i musiałem iść, żeby mi wpisali coś w karcie i pieczątkę przyłożyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 ZAWSZE rachunek jest podstawa gwarancji... bez tego ani rusz. oczywiscie karta gwarancyjna tez jest wazna... Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Czyli paragon + karta gwarancyjna ? Ta druga jest konieczna ? Interesuje mnie to, bo jeden ze sprzedawców z allegro napisał mi, że nie ma gwarancji bo zgubił kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 jak masz paragon to jeszcze cos powalczysz w sklepie. co nie zmienia faktu, ze na paragonie zwykle jest numer seryjny produktu + pieczatka, co daje sprzedawcy wewnosc, ze nie chce reklamowac sprzetu kupionego w innym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi