garam 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) co nie zmienia faktu, ze na paragonie zwykle jest numer seryjny produktu + pieczatka, Numer seryjny i pieczątka to przypadkiem nie w karcie gwarancyjnej właśnie ? Jakby któryś z was natknął się na jakąś okazję z psp 3004 (na gwarancji) to proszę o info, bo ten koleś od "drogiego zestawu" wystawił mnie do wiatru (przychodzę do niego do sklepu a on mi mówi że już nie ma, a umawialiśmy się dzień wcześniej :wkurzony: ) Edytowane 24 lipca 2009 przez CoATI tak, masz racje ;] tak to jest jak sie robi na raz 3 rzeczy i pisze posta na forum ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Czy można na nieprzerobionej PSP-3000 wgrać ściągnięte ebooty? (chodzi mi o gry te co są na PS Store, ktoś kupi, wrzuci kopie, my ściągamy i wrzucamy do katalogu?) Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Tak, musisz tylko wgrać POPSloader dla Twojego FW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 A konkretnie co i jak trzeba zrobić? Mam soft 5.51 i szukam tam po necie i nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 winner ty go źle rozumiesz jemu chyba chodzi o dzielenie slotow na 5 konsol. ktos pisal, ze sie da inni pisali, ze trzeba czekac 24h zeby zagrac itp. potwierdzonych informacji nie ma, bo 80% kradnie gry z internetu, a reszta woli wersje pudelkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) No nie wiem, czy mając 5.51 da się cokolwiek z tym zrobić. AAaaa. Próbowałem zgrać sobie od kumpla FF VII, którego legalnie zakupił na PSStore. Na CFW działa, lecz na OFW po skopiowaniu z PS3 daje mi komunikat, że na tym koncie nie zagram. Edytowane 25 lipca 2009 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 Ja też próbowałem na swoim PS3 i faktycznie się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 chodzi o to, ze konto psn moze byc przypisane 5 roznym konsola.. psp dodatkowo nie ma mozliwosci zakaladania dodatkowych kont uzytkownikow. czyli psp moze byc przypisane tylko do jednego konta psn... chyba, ze zmienimy mac psp [tak mi sie wydaje ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 Mi zmiana mac'u nie pomaga, chyba, że zależy to od gry? Whatever... Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 to zależy od tego które psp zgramy z ps3, po prostu chlebak wie wtedy które psp jest od danego konta, może jest możliwość taka że można dodać więcej psp do danego konta tak zgrywając np. do tych 5 psp jak te 5 możliwych kont na ps3 ale nie próbowałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 Krzyżak z dnia na dzień zepsuł się w moim PSP (FAT) W menu konsoli bardzo słabo działa kierunek dolny i prawy (na dodatek lekko skrzypią), a np. w Tekkenie żaden Naprawa tego samemu jest trudna? (mam małe doświadczenie w rozkręcaniu sprzętu). Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) Hej, da się jakoś sprawdzić jak długo używana była konsola ? Na tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=695632736 koleś napisał, że psp jest nowe, ale pudełko nie jest ofoliowane i wygląda na otworzone. Mam zamiar odebrać osobiście więc będę mógł to posprawdzać. Jako że jest to bundle będę miał jakąś kartę pamięci ? Co myślicie o tej karcie http://www.neo24.pl/karta-pamieci-sandisk-...04g-e11%29.html ? Edytowane 25 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 do bundli juz nie daja nawet 32mb memorek. tak, ten sandisk bedzie dobry, ba najlepszy ;] jesli chodzi o wersje. poszukaj 8gb w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) http://www.neo24.pl/karta-pamieci-sandisk-...4896182%29.html http://www.neo24.pl/karta-pamieci-sandisk-...192-e11%29.html ? To co, wie ktoś jak sprawdzić czy konsola jest na pewno nowa ? Gra powinna być zafoliowana ? Edytowane 25 lipca 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 Niebieskich Sandisków nie polecam, ale Gaming'a czy Ultra II można brać w ciemno. Gry w bundlach powinny być zafoliowane (chyba, że są to zestawy tematyczne i kolekcjonerskie jak z FF czy GoW). Konsola raczej świeża nie jest zważając na jej soft, chyba, że kupił ja gdzieś w hipermarkecie na promocji(ja bym poprosił o skan z paragonu). Pudełka od PSP nie są ofoliowane, ale są zaklejone przeźroczystą taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinu 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 Da radę wgrać CF na PSP 2004 z oznakowaniem pod baterią 8C i z najnowszym softem 5.51? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 wszystkie do 8C sa przerabialne. ale warto jeszcze sprawdzic wersje softu ;] musi byc ponizej 4.01 winner gamingi i zwykle niebieskie sandiski to te same karty z inna obudowa. ale fakt... kupujac 'niebieską' ma sie jakis tam procent szans, ze kupi sie podrabiana karte. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Nie spotkałem się wcześniej z podrobionym Gamingiem, a o niebieskich właśnie słyszałem, że zdarzają się podróbki. Tak czy siak, jak weźmie SanDiska to ma najmniejsze z wszystkich dostępnych kart MSPD na naszym rynku szanse na to, że karta będzie podrobiona. Polecam Ultra II (nawet używane, kupisz 8GB za grosze) sam mam 2 takie karty i sprawują się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Konsolę kupiłem - jak coś to kolo jest z mojego miasta więc wynajmę Ukraińców i zrobią mu wjazd na chatę ;D . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Czy do zakupów na np. amerykańskim PS Store trzeba mieć specjalną karte, czy po prostu przy transakcji nam przeliczy na dolary i pobierze odpowiednią kwote? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) bateria w slimie trzyma dluzej niz w fat ? i czy granie na pspku podlaczonym do telewizora lcd jest na tyle wygodne i przydatne ze warto dolozyc kase i kupic slima dla tej opcji ? Edytowane 26 lipca 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 ogolnie warto kupić slima inaczej mowią tylko zatwardziali uzytkownicy fata nie wiem jak z tv, mi sie nie udalo pograc bo nie mam lcd ;p ale chetnie bym pogral gdybym mial taka opcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 taka odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje, moze ktos odpowiedziec na moje wczesniejsze pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Siwy z tego co widzę grasz na xboxie więc raczej zadowolony z jakości obrazu z PSP nie będziesz. Bateria w FAT'ach jak jest nowa potrafi wytrzymać dłużej od tej w Slimie, ale gdzie teraz nową oryginalną baterie znajdziesz.... Osobiście gram na Facie, ponieważ jak kupowałem swoje PSP ceny Slimów były jeszcze za wysokie, lecz dzisiaj chętnie przesiadłbym się na Slima gdybym miał taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Ale po co grac na handheldzie na TV z platajacym sie z przodu kablem? Bezsens. Raz jeden jedyny mialem okazje zobaczyc jak to faktycznie wyglada i jakosc obrazu byla hmm... dziwna . Samego slima warto kupic dla lepszego krzyzaka, bo gabaryty samej konsoli az tak bardzo roznicy nie robia, a w "trzymaniu" sprzetu w rekach nawet bardziej podobal mi sie fat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi