Don_Pedro 5 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Ubisift nareszcie zdradzilo date wydania gry Brothers in Arms: Hell's Higway! http://www.kikoo.pl/news/815-1/Ubisoft-szasta-datami/ Tak wiec gry spodziewac sie mozemy juz 21 sierpnia! Coz, w te wakacje line-up PS3 bedzie mialo naprawde miazdzacy ^_^ http://polygamia.pl/trailer-brothers-in-arms-hells-highway-2 - tutaj obejrzec mozecie nowy trailer. Osobiscie nie ukrywam, ze pogral bym sobie w jakis fajny FPS w klimatach II Wojny Światowej. Poki co na PS3 dostepny jest tylko sredni Medal of Honor Airborne, wiec na BiA ostrze sobie zabki Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Zapomniałeś chyba o Call of Duty 3, które co jak co jest naprawde dobre. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2008 Zapomniałeś chyba o Call of Duty 3, które co jak co jest naprawde dobre. Ale stare i brzydkie Przynajmniej wedlug mnie. W koncu to jedna z pierwszych gier na PS3... Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Fakt,brzydkie na maxa,dlatego od razu ją sprzedałem bo grac się nie dało .Swoją drogą jak szybko sie gusta zmieniają,gdy zobaczyłem pierwszą zajawke o BiA nie wierzyłem ż ePS3 to pociągnie,teraz grafa jest jeszcze lepsza a dla mnie to już zadne cudo Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Nowy trailer http://www.ps3site.pl/ubidays-2008-brother...80%99s-highway/ IMO bardzo fajny. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 29 maja 2008 Autor Opublikowano 29 maja 2008 Nowy trailer http://www.ps3site.pl/ubidays-2008-brother...80%99s-highway/ IMO bardzo fajny. Dawno nie bylo tak swietnie zapowiadajacej sie gry wojennej! Imo mogliby tylko ryje poprawic, reszta jest na prawde swietna! Cytuj
yabol69 1 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Boshe... Ręce opadają... Brzydkie to już słabe i wogóle be. Jak coś takiego czytam to czuje się jak na jakimś pececiarskim forum, gdzie wszyscy tylko na grafe patrza... ehhh Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Dopiero teraz zainteresowałem się tą grą i doznałem szoku Wygląda doskonale, a premiera już niedługo bo chyba za miesiąc. Właśnie na taką grę czekałem - intuicyjne dowodzenie drużynami, trochę strategii, sporo strzelania, klimat i kapitalne wykonanie. Świetnie wyglądają te zwolnienia, gdy kogoś ładnie trafimy. GAMEPLAY Cytuj
diolek 43 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 od jakiegos czasu przegladam wszytskie nowe trailery , i powaznie zastanawiam sie nad zakupem tej gierki w dniu premiery, moze nawet edycji kolekcjonerskiej. uwielbiam realia II wojny swiatowej , i ten hype na PSN gdzie co chwile jakies nowe trailerki wrzucali z BIA nakrecily mnie na ta gre, musze to przyznac. Tylko niemialem stycznosci z poprzednimi odslonami no i troche sie wacham... w nadchodzacym zalewie "musiszmieców" ... no nic poczekam do tego 12 wrzesnia i sie zobaczy. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Po obejrzeniu filmów z PSN mam pewne zastrzeżenia do tej gry. Kampania ma przedstawiać emocjonującą historię żołnierzy, a tymczasem emocje wyrażane przez twarze bohaterów (nawet podczas przerywników) są porównywalne do Resident Evil 2, czyli żadne. Bez względu czy żołnierz coś krzyczy, jest zły, smutny itp. zawsze to samo drewno na twarzy i tylko sztucznie rozwierające się usta. Druga sprawa to jakość grafiki, na filmach prezentuje się bardzo przeciętnie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ta seria nigdy mi się nie podobała, nic w niej nie oddawało prawdziwego klimatu bitew, poprzednie części były tak sztuczne, że realistyczniej poczułem się już nawet grając w Killzona na PS2. Jedyną dobrą część jaką pamiętam to edycja na DS-a, była nawet fajna , a tutaj jedyne co jest ciekawe dla oka to rozpruwający się na kawałki naziści, oprawa w sumie dziwna O_O. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 niech mi ktos kto gral w poprzednie czesci wyjasni , na jakich zasadach polega rozgrywka w BIA ? czy tak jak w cod tzn: idziesz do przodu i tylko walisz ,nieprzejmujac sie o partnerow, czy raczej cos ala Ghost recon?. bo patrzac na niektore filmiki z gameplayu to mozna chyba i tak i tak Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Nie wiadomo jak to bedzie do końca w nowej cześci,ale w starych wydawałes rozkazy ludkom i ciagałes ich wszędzie. Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 niech mi ktos kto gral w poprzednie czesci wyjasni , na jakich zasadach polega rozgrywka w BIA ? czy tak jak w cod tzn: idziesz do przodu i tylko walisz ,nieprzejmujac sie o partnerow, czy raczej cos ala Ghost recon?. bo patrzac na niektore filmiki z gameplayu to mozna chyba i tak i tak Dla mnie rozwiązania wprowadzone przez poprzednie odsłony były rewelacyjne. Aby w tej części było jak najmniej zmian w stosunku do nich. Masz dwa dwu-trzy osobowe plutony -jeden szturmowy , drugi stawiający ogień zaporowy - osłaniający szturmanów.Pomiędzy nimi Ty - wspomagający ogniem , szturmujący, lub wydający polecenia -włącznie ze wskazywaniem miejsc gdzie mają się żołnierze przemieszczać i jaki ogień stosować. polecam - ja kupuję w dniun premiery. PS kiedy premiera ? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 premiera 12 wrzesnia , chyba tez ja łykne. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 wiadomo kiedy ma wyjsc demo? czy przed czy po premierze? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Nowy materiał - polecam! Jest KRWAWO http://www.ps3site.pl/bia-hells-highway-tylko-dla-doroslych/ Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 to video jest na ps store w lepszej jakości. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 W końcu!!!Ciała beda sie rozczłonkowywać i to na kilka sposobów,tego mi brakowało a grach wojennych Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Bedzie moze co-op online w tej grze ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Brothers In Arms: Hell's Highway Goes Gold http://ps3.ign.com/articles/910/910187p1.html Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Dziwna reakcja niemców na granat na tym filmie zamiast sp!&$#%lać ustawili się jak do zdjęcia Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Jakieś uproszczenia muszą być żeby była zabawa głowa też sie rozpada,już lubie tą gre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi