Opublikowano 29 lipca 200915 l Oby trójka nie okazała się rozczarowaniem, bo póki co nie wygląda to na fenomen.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Śledzę w miare na bieżąco wieści o GOW III i już teraz żałuje że nie mam ps3 z możliwością grania w gry z ps2.
Opublikowano 29 lipca 200915 l No i niektóre filmiki na silniku gry wyglądają tragicznie w dwójce. Np. ten z Perseuszem, lub po zabiciu tłumacza. Wygląda to znacznie gorzej niż sama gra, w pierwszej części nie było takich "atrakcji". WTF? Ja zapamiętałem, że w jedynce filmiki na silniku wyglądały paskudnie, a w 2 już znacznie lepiej. No cóż... widać występuje jakaś różnorodność pomiędzy kopiami.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Mam mały problem. Wiem że w pewnym miejscu z drzewa można dostać sporą porcję czerwonych dusz i jakiś sekretny napis. Niestety nie mogę tego aktywować. Sprawdzałem już na Youtube robię tak samo.Zatrzymuję się przy każdym miejscy z białym krzyżykiem jednak sekret się nie aktywuje. Czy w tych miejscach trzeba coś wciskać albo jest jakaś ważna zależność? Wersja gry amerykańska
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Zdobyłem dziś wszystko co jest do zdobycia w GoWII. Arena of the Fates to taka popierdółka, ale aranżowanie starć ma swój urok. Pora wziąć się za inne gry...
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Autor Szkoda, że nie mozna ustawiać walk z bossami. Poza tym w bonus play jest głupi błąd. Nie można grać w specjalnych strojach bez napakowanych broni. W pierwszej części taka opcja była, ale tam nie można było grać na poziomie God z alternatywnym kostiumem.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Mam pewien problem: NIe mogę użyć Gniewu Bogów. Gra oryginalna, pady 2s prawne bo w tekennie działa wszystko. Oglądałem Walkthrough i tam gościu używa tego od razu jak dostał. A u mnie nic, wciskam możliwe kombinacje L3 i R i za nic nie chce działać? Możecie pomóc.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Autor Wciskasz obie gałki i musi działać, albo masz Rage Of The Titans nienapełnione na maksa.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Wciskasz obie gałki i musi działać, albo masz Rage Of The Titans nienapełnione na maksa. Rage of the Titans nie musi być napełnione na maksa, można odpalać co chwile ale to się mija z celem.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Autor Chyba trzeba napełnić przynajmniej do połowy. W jedynce z tego co pamiętam, trzeba było na maksa.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Tak w jedynce było potrzebne pełne aby odpalić Gniew Bogów, w dwójce ulepszyli to rozwiazanie. Wskażnik napełnia się szybciej i można w dowolnym momencie go wyłączyć. Z tego co pamiętam to wystarczy mieć napełnione tyle żeby starczyło na aktywacje, która troche zabiera (dobrze widoczne podczas spowolnienia czasu).
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Autor Ale znacznie bardziej efektywny był Gniew Bogów z pierwszej części. Rage Of The Titans sprawdza się dobrze tylko w kombinacji z młotem i atakiem :triangle: :triangle:.
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Czy ja wiem czy tylko z młotem. Powiem tak młotu nie używałem praktycznie przez całą gre, może dlatego nie wiem, ale RotT jest też przydatny z Blade of Chaos i cały czas :triangle: np. na ostatniego bossa (3 faza) nawet nas nie dotknie na Tytanie, zresztą jak i na większość przciwników. Wracając do Gniewu Bogów to tak był bardziej efektywny i efektowny, ale z uwagi że długo się napełniał używało sie go bardzo mało (osobiście to chyba 4 razy w ciagu gry).
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Rage of Titans przypomina mi czasem devil bringera z DMC. Zgadzam się, gdyby porównać go do podobnego patentu z "jedynki", to "gniew tytanów" jest bardziej praktyczny, szybciej się odnawia i ma też dłuższy czas trwania.
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Nie wiem dlaczego wszyscy mylą Blades of Chaos z Blades of Athena... RotT z Hammerem, niszczy wszystko szybciej niż BoA, power jest wyczuwalny .
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Kończe GOD 1 na hardzie. Zabiłem Aresa teraz chronie rodzinę przez kratosami. Da się ten fragment w ogóle przejść? Trzeba tam coś zrobić konkretnego bo Kratosy wyskakują non stop a save jest dopiero przed Aresem. Wkurzający fragment na maksa.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Nie no k$@#$#@$ mać!!!! Przesadzili!!!!! Czemu nie ma sejwa po pokonaniu Aresa????????/ Nie ma bata GOW 1 jest ZNACZNIE trudniejsza niż GOD 2 (oby dwie na hardzie)
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Pierwszy GoW na hardzie to jeszcze nic specjalnie wymagającego, trochę gorzej jest na poziomie God, miałem problemy już przed wejściem do świątyni Pandora'y.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Po(pipi)ana ta koncówka GOW1. Po pierwsze brak sejwow, siedze nad ta gra już 6 godzin. Ares, Kratosy i znowu Ares, czemu nie ma sejwów? Do tego gra mi sie juz drugi raz zawiesiła i muszę zaczynać od nowa.\ Mam jej (pipi) dość, dwójka jest ZDECYDOWANIE lepiej dopracowana.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l @kufir Jesli do walki z klonami podchodzisz z mniejsza niz 3/4 iloscia many to od razu wgraj sobie sejwa sprzed Aresa.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l YT cię wspomoże. Jest jeden kolo bijący klony na poziomie God...bez upgrade'ów. Looknij na jego metodę. Długa droga by się przez nich przebić, ale za to efektywna. Jest jedno miejsce z lewej strony gdzie można sobie poradzić z falami w dość (jak na God Mode) łatwy sposób.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Prawie mu sie udalo przejsc ,ale tak jak myslalem przed wlaczeniem tego filmiku , jednak niemozliwe. Co jak co ,ale Shinobier to naprawde kozacko pogrywa w NGsy czy chociazby wlasie w GOWa. Chyba jedynie w DMCki odpuszcza ,ale raczej z Kailem by nie mial szans ( offttop ). Edytowane 30 sierpnia 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Autor Ja polecam stosować atak :square: , :square: i trzymać :square: . Jest to bardzo dobre combo i często wyrzuca klony z tek skarpy.
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l W sprawie klonów; zauważ, że Rage of Gods łąduje się (i to szybko), kiedy obejmujesz rodzinę . Powinieneś mieć skilla, dzięki któremu w trybie RoG nie spalasz many. Słuszna taktyka to: naładować i odpalić RoG, odpalić Army of Hades i kopać prądem ile wlezie (Poseidon Fury?), nawalając w kółko aż do wyczerpania RoG i many. Oczywiście zakładam, że masz te wszystkie skille na maksa rozbudowane. Tych panopków na dryfujących w przestrzeni skałkach warto czasem powystrzelać piorunami Zeusa. Pandora'y Jez'u Chryst'e Pani'e. Edytowane 30 sierpnia 200915 l przez Sonotori