Zeratul 415 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 wlasnie im wyzszy lewel tym ogrod sie rozrasta Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jak/Kiedy zwiększa się teren ogrodu? Mam już 8lvl a ogród ciągle taki sam ;/ Ogród zwiększa się tylko dwa razy - na 11 i 21 poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Okej, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 a osiągniecie za 50h nie jest nudnawe (dla mnie) - ja obecnie mam już ok 80h (wszystkie osiagniecia zdobyte ale wszystkich wersji pinat nie zdobyłem) E tam, muszę się pochwalić - nie wiem ile mam godzin ale jestem ogrodnikiem na 101 poziomie. Brakuje mi tylko jakichś 2-3 gatunków pinat i 5-6 odmian (większość motyli). Myślę, że jakieś 2 albo trzy poziomy zrobię i koniec możliwości w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 a osiągniecie za 50h nie jest nudnawe (dla mnie) - ja obecnie mam już ok 80h (wszystkie osiagniecia zdobyte ale wszystkich wersji pinat nie zdobyłem) E tam, muszę się pochwalić - nie wiem ile mam godzin ale jestem ogrodnikiem na 101 poziomie. Brakuje mi tylko jakichś 2-3 gatunków pinat i 5-6 odmian (większość motyli). Myślę, że jakieś 2 albo trzy poziomy zrobię i koniec możliwości w tej grze. a napisz ile dni w grze mineło?? (porównam ze swoim) musze cie powiedzieć ze niezle nowe kolory motyli liczą sie jako nowe gatunki (czyli też można zrobić mastera) a jakich gatunków ci brakuje?? u mnie brakuje kreta,papugi,lemura, małpy, lwa, słonia, hipcia (czyli jeszcze troche) Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) a napisz ile dni w grze mineło?? (porównam ze swoim) 287 - ale robiłem większość po jeden, dwa gatunki jednocześnie. I trochę się zmordowałem, żeby zwabić lwa, lemura i słonia. musze cie powiedzieć ze niezle Niom - sam się dziwię, że tak mnie wzięło i jeszcze mi się nie znudziło nowe kolory motyli liczą sie jako nowe gatunki (czyli też można zrobić mastera) wiem, wiem. a jakich gatunków ci brakuje?? u mnie brakuje kreta,papugi,lemura, małpy, lwa, słonia, hipcia (czyli jeszcze troche) Małpy są dwie - pawian i ... małpa Brakuje mi tylko kameleona, pawiana (ale już zgorzkniałego oswoiłem) i hipcia. Edytowane 27 Września 2008 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 to kolega niezły jest ja grałem tak sobie i mam 421 dni 85 poziom ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) to kolega niezły jest Dzięki ale w pewnym momencie już konieczne jest korzystanie z poradnika. Aktualnie, prawie skończyłem na 107 poziomie. Nie mogę tylko znaleźć trzeciej odmiany dla jelenia i gęsi. No i spróbuję doprowadzić smoka do stanu dorosłego. I to już wszystko co można zrobić w tej grze. END Edytowane 30 Września 2008 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 to kolega niezły jest Dzięki ale w pewnym momencie już konieczne jest korzystanie z poradnika. Aktualnie, prawie skończyłem na 107 poziomie. Nie mogę tylko znaleźć trzeciej odmiany dla jelenia i gęsi. No i spróbuję doprowadzić smoka do stanu dorosłego. I to już wszystko co można zrobić w tej grze. END no własnie z tymi odmianami to nieraz słabo jest robi sie wszystko to co piszą poradniki - zwierzaki jedzą przedmioty ale nic sie nie dzieje - nie zmieniają kolorków czestymi błędami poradników jest mylenie np nasiona z kwiatem poszukuje danych jak zrobić (najlepiej z ksiązeczki w grze) bo poradniki przekłamują Mothdrop - ćma - wersja trzecia Juicygoose - gęś - wersja druga Doenut - jelonek - wersja druga służe pomocą przy wielu innych odmianach kolorystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 poszukuje danych jak zrobić (najlepiej z ksiązeczki w grze) bo poradniki przekłamują 1. Mothdrop - ćma - wersja trzecia 2. Juicygoose - gęś - wersja druga 3. Doenut - jelonek - wersja druga 1. dynia + kwiat rukii wodnej 2. właśnie tej nie mam 3. i tej też nie mam We wcześniejszym poście napisałem, że brak mi tylko tych odmian ale napisałem trzecich nie jako liczba porządkowa ale jako ostatnich do zrobienia. No i du.pa nadal pozostaję na tym 107 poziomie (brakuje mi 6 płatków na kolejny). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Miłek to jest jednak prawdziwy masta tej gry Nie myślałem, że aż tak przypadnie Ci do gustu Edytowane 7 Października 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Nie myślałem, że aż tak przypadnie Ci do gustu Widzisz, dzięki Tobie - ale teraz musisz się wziąć i dokończyć hodowlę Ta gra jest naprawdę dobra na uspokojenie. Nie musisz przebierać szybko paluchami po padzie, nie płaczesz, że ktoś miał szybszy refleks od ciebie i ci łeb odstrzelił. Taka "odstresowanka" dla dzieci i starych pryków jak ja. Edytowane 8 Października 2008 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jak sprawić,żeby orzech, chili i owoc agrestu szybko zgniły(potrzebne do romansowania Rashberrego). Kupiłem wszystko w sklepie myslalem ze samo zgnije, ale nic sie nie dzieje :< Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 <_< Jak sprawić,żeby orzech, chili i owoc agrestu szybko zgniły(potrzebne do romansowania Rashberrego). Kupiłem wszystko w sklepie myslalem ze samo zgnije, ale nic sie nie dzieje :< napewno zgnije samo (za 2-3 dni) aby zgniło natychmiast klepiesz lekko łopatą - i od razu masz zgniłka Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 50h - ile to dni w grze, bo chyba sie nie da sprawdzić w żaden sposób? Mam koło 190 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 jeszcze 60 i acziv Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciek9 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Bardzo bym prosił o krokodyla. gt: Maciek9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Iw ktoś czemu nie pojawiają mi się Chuligani? od 4 godzin ich wyczekuje bo chcę zrobić achieva i nic tak samo Qackberry w ogóle nie pojawia się w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
sebaxfan 0 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chuligani i pinaty pojawiają sie w ogrodzie w momencie kiedy spełni się określone wymagania lub ma się jakiś odpowiedni level,nie pamiętam teraz dokładnie ale gdzieś w tym temacie jest to opisane konkretniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Dzięki, ale akurat zaraz po tym jak napisałem posta pojawił się zarówno Qackberry jak i Chuligani, do calaka jeszcze tylko achiev z 50 godzinami gry Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Sama przyjemność :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 lezalo to na polce nie wiem ile, dzisiaj z nudow odpalilem i 5h z zycia poszlo sie kochac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Taki urok Pinatek Też tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja sobię tę grę muszę niedługo sprawić. Urok ma niesamowity, pomysł z ogródkiem i hodowaniem pinat też super + gra chodzi za psie pieniądze. Jedna z niewielu tak oryginalnych gier na Xboxa 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
escobarek 37 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Widzę, że inni też dopiero teraz odkryli ten tytuł. Dlatego może skorzystam na tym - ma ktoś podesłać kaczkę (Quackbery)? Bo czekam na tę mendę już parę godzin i nie przychodzi. Będę wdzięczny i sam poratuję inną jeśli posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi