Zeratul 415 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 wlasnie im wyzszy lewel tym ogrod sie rozrasta Cytuj
milekp 78 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Jak/Kiedy zwiększa się teren ogrodu? Mam już 8lvl a ogród ciągle taki sam ;/ Ogród zwiększa się tylko dwa razy - na 11 i 21 poziomie Cytuj
milekp 78 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 a osiągniecie za 50h nie jest nudnawe (dla mnie) - ja obecnie mam już ok 80h (wszystkie osiagniecia zdobyte ale wszystkich wersji pinat nie zdobyłem) E tam, muszę się pochwalić - nie wiem ile mam godzin ale jestem ogrodnikiem na 101 poziomie. Brakuje mi tylko jakichś 2-3 gatunków pinat i 5-6 odmian (większość motyli). Myślę, że jakieś 2 albo trzy poziomy zrobię i koniec możliwości w tej grze. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 a osiągniecie za 50h nie jest nudnawe (dla mnie) - ja obecnie mam już ok 80h (wszystkie osiagniecia zdobyte ale wszystkich wersji pinat nie zdobyłem) E tam, muszę się pochwalić - nie wiem ile mam godzin ale jestem ogrodnikiem na 101 poziomie. Brakuje mi tylko jakichś 2-3 gatunków pinat i 5-6 odmian (większość motyli). Myślę, że jakieś 2 albo trzy poziomy zrobię i koniec możliwości w tej grze. a napisz ile dni w grze mineło?? (porównam ze swoim) musze cie powiedzieć ze niezle nowe kolory motyli liczą sie jako nowe gatunki (czyli też można zrobić mastera) a jakich gatunków ci brakuje?? u mnie brakuje kreta,papugi,lemura, małpy, lwa, słonia, hipcia (czyli jeszcze troche) Cytuj
milekp 78 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) a napisz ile dni w grze mineło?? (porównam ze swoim) 287 - ale robiłem większość po jeden, dwa gatunki jednocześnie. I trochę się zmordowałem, żeby zwabić lwa, lemura i słonia. musze cie powiedzieć ze niezle Niom - sam się dziwię, że tak mnie wzięło i jeszcze mi się nie znudziło nowe kolory motyli liczą sie jako nowe gatunki (czyli też można zrobić mastera) wiem, wiem. a jakich gatunków ci brakuje?? u mnie brakuje kreta,papugi,lemura, małpy, lwa, słonia, hipcia (czyli jeszcze troche) Małpy są dwie - pawian i ... małpa Brakuje mi tylko kameleona, pawiana (ale już zgorzkniałego oswoiłem) i hipcia. Edytowane 27 września 2008 przez milekp Cytuj
ash77 3 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 to kolega niezły jest ja grałem tak sobie i mam 421 dni 85 poziom ogrodnika Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 (edytowane) to kolega niezły jest Dzięki ale w pewnym momencie już konieczne jest korzystanie z poradnika. Aktualnie, prawie skończyłem na 107 poziomie. Nie mogę tylko znaleźć trzeciej odmiany dla jelenia i gęsi. No i spróbuję doprowadzić smoka do stanu dorosłego. I to już wszystko co można zrobić w tej grze. END Edytowane 30 września 2008 przez milekp Cytuj
ash77 3 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 to kolega niezły jest Dzięki ale w pewnym momencie już konieczne jest korzystanie z poradnika. Aktualnie, prawie skończyłem na 107 poziomie. Nie mogę tylko znaleźć trzeciej odmiany dla jelenia i gęsi. No i spróbuję doprowadzić smoka do stanu dorosłego. I to już wszystko co można zrobić w tej grze. END no własnie z tymi odmianami to nieraz słabo jest robi sie wszystko to co piszą poradniki - zwierzaki jedzą przedmioty ale nic sie nie dzieje - nie zmieniają kolorków czestymi błędami poradników jest mylenie np nasiona z kwiatem poszukuje danych jak zrobić (najlepiej z ksiązeczki w grze) bo poradniki przekłamują Mothdrop - ćma - wersja trzecia Juicygoose - gęś - wersja druga Doenut - jelonek - wersja druga służe pomocą przy wielu innych odmianach kolorystycznych Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 poszukuje danych jak zrobić (najlepiej z ksiązeczki w grze) bo poradniki przekłamują 1. Mothdrop - ćma - wersja trzecia 2. Juicygoose - gęś - wersja druga 3. Doenut - jelonek - wersja druga 1. dynia + kwiat rukii wodnej 2. właśnie tej nie mam 3. i tej też nie mam We wcześniejszym poście napisałem, że brak mi tylko tych odmian ale napisałem trzecich nie jako liczba porządkowa ale jako ostatnich do zrobienia. No i du.pa nadal pozostaję na tym 107 poziomie (brakuje mi 6 płatków na kolejny). Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Miłek to jest jednak prawdziwy masta tej gry Nie myślałem, że aż tak przypadnie Ci do gustu Edytowane 7 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Nie myślałem, że aż tak przypadnie Ci do gustu Widzisz, dzięki Tobie - ale teraz musisz się wziąć i dokończyć hodowlę Ta gra jest naprawdę dobra na uspokojenie. Nie musisz przebierać szybko paluchami po padzie, nie płaczesz, że ktoś miał szybszy refleks od ciebie i ci łeb odstrzelił. Taka "odstresowanka" dla dzieci i starych pryków jak ja. Edytowane 8 października 2008 przez milekp Cytuj
konan129 0 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Jak sprawić,żeby orzech, chili i owoc agrestu szybko zgniły(potrzebne do romansowania Rashberrego). Kupiłem wszystko w sklepie myslalem ze samo zgnije, ale nic sie nie dzieje :< Cytuj
ash77 3 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 <_< Jak sprawić,żeby orzech, chili i owoc agrestu szybko zgniły(potrzebne do romansowania Rashberrego). Kupiłem wszystko w sklepie myslalem ze samo zgnije, ale nic sie nie dzieje :< napewno zgnije samo (za 2-3 dni) aby zgniło natychmiast klepiesz lekko łopatą - i od razu masz zgniłka Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 50h - ile to dni w grze, bo chyba sie nie da sprawdzić w żaden sposób? Mam koło 190 dni. Cytuj
Maciek9 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Bardzo bym prosił o krokodyla. gt: Maciek9 Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Iw ktoś czemu nie pojawiają mi się Chuligani? od 4 godzin ich wyczekuje bo chcę zrobić achieva i nic tak samo Qackberry w ogóle nie pojawia się w ogrodzie Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Chuligani i pinaty pojawiają sie w ogrodzie w momencie kiedy spełni się określone wymagania lub ma się jakiś odpowiedni level,nie pamiętam teraz dokładnie ale gdzieś w tym temacie jest to opisane konkretniej:) Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Dzięki, ale akurat zaraz po tym jak napisałem posta pojawił się zarówno Qackberry jak i Chuligani, do calaka jeszcze tylko achiev z 50 godzinami gry Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 lezalo to na polce nie wiem ile, dzisiaj z nudow odpalilem i 5h z zycia poszlo sie kochac... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Ja sobię tę grę muszę niedługo sprawić. Urok ma niesamowity, pomysł z ogródkiem i hodowaniem pinat też super + gra chodzi za psie pieniądze. Jedna z niewielu tak oryginalnych gier na Xboxa 360. Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Widzę, że inni też dopiero teraz odkryli ten tytuł. Dlatego może skorzystam na tym - ma ktoś podesłać kaczkę (Quackbery)? Bo czekam na tę mendę już parę godzin i nie przychodzi. Będę wdzięczny i sam poratuję inną jeśli posiadam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi