Opublikowano 10 stycznia 200817 l Mam kłopoty ze zdobyciem pewnych skillów. Otóż : -jak zrobić Bulss-Eye Trap ?? -jak ułożyć 15 zwłok Chimer w jednym miejscu?? -One eye dog-mam ze snajperki ustrzelić tego biegającego jakby dzika czy trafić mu w oko?? Wie ktos może ??
Opublikowano 10 stycznia 200817 l Mam kłopoty ze zdobyciem pewnych skillów.Otóż : -jak zrobić Bulss-Eye Trap ?? -jak ułożyć 15 zwłok Chimer w jednym miejscu?? -One eye dog-mam ze snajperki ustrzelić tego biegającego jakby dzika czy trafić mu w oko?? Wie ktos może ?? nie skladasz 15 zwlok chimer tylko albo musiszesz przeskoczyc 15 razy zwloki albo je uderzyc z kolby. Psa musisz popstu zabic , nie musisz celowac w oko. Bull-eye trap tu chodzi o to ze jak zrobisz sbejalny atak bullem nie w potwora tylko np zwloku i zaczniesz strzelac to wokol tych zwlok zaczna sie gromadzic pociski tworzac tak zwana pulapke i pozniej celujesz we wroga i poraz drui uzywasz specjalnego ataku , wtedy te wszystkie pociski uderza w niego na raz , za co dostaniesz skilla. anyway : www.gamefaqs.com <-tutan znajdziesz wszystko
Opublikowano 11 stycznia 200817 l ze skillami polecam także wpisać nazwę skilla na Youtube (np. skill Resistance) - znajdzie filmik z pokzaem jak to zrobic
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Tytul wybitnie mi "nie podchodzi", przeszedlem pare misji i sądze ze na tym koniec...moze, ale to moze, kiedys tam w akcie desperacji dam jej druga szanse... i owy akt desperacji nadszedl ... z tradycyjnego braku laku, bądź też okrojonej tygodniowki postanowilem przejsc ta gierke i "mieć z głowy" ... poziom trudnosci..hmm... nie powinno byc tak ze grasz grasz, dalej grasz, lekko sie meczysz, czasem bardziej, dochodzisz do ostatniego bossa i wtedy masz p...(pipi)ane? ... a w R:FOM przynajmniej bylo tak: pierwsze misje-zero wczutki, non stop smierc, pozniej looz...robie co chce...dalej, lekko sie sprezylem w paru miejscach...a ostatnia misja to nie wiedzialem czy sie smiac czy co...joke? musze przyznac ze pozycja z lekka wciagajaca po ilus tam pierwszych misjach, troche męcząca (długa?) i kiedy wkoncu zobaczylem napisy koncowe, odetchnalem z ulga i powiedzialem "wkoncu k..wa" ... odszczekuje co wczesniej wypisywalem-nie jest to badziew roku, ale tez rewolty nie robi na rynku...przyzwoity tytul. nic wiecej...
Opublikowano 28 stycznia 200817 l Resistance 1 used just 10 - 20% of SPUs http://www.n4g.com/ps3/News-104722.aspx
Opublikowano 29 stycznia 200817 l W to akurat jestem w stanie uwierzyć,bo ta gra była robiona na prędce
Opublikowano 11 lutego 200817 l Mi sie osobiscie gra bardzo podoba...dluga,nie konczy sie jej szybko,miejscami dosc trudna nawet na niskim poziomie trudnosci,wiele roznych przeciwnikow z rozna bronia(nie tak jak w innych grach co sie walczy przeciw armii klonow ;P),zroznicowane mapy,skill pointy i intelligence reports ktore mozna dostac lub znalesc,mozliwosc ukonczenia kampanii na dwoch graczy(co w bardzo nielicznych grach jest mozliwe) no i ONLINE(njabardziej podoba mi sie mapa <<Hangar>>....dostane sie do mojego ulubionego miejsca i zaczne wszystkich zdejmowac ze snajpery;P ;D).Ja gre ukonczylem na normalu i teraz chce na trudnym ale glownie gram przez internet.Chetnych serdecznie zapraszam do gry-ID:KillerPL.Pozdro
Opublikowano 14 marca 200817 l Warto kupowac te dodatki za 17 zl... wiem ze jedne zawiera dwie mapy ale drugi juz nie.. i wogole jesli ktos jeszcze gra w resistanca on-line niech mnie doda do listy , chetnie poszpilam... id:styku I jeszcze jedno pytanie do milosnikow tej gry, odnalazlem notatke dajaca do myslenia... NIe jakie Clove'ny otoczyly jaka jednostke i suzkalem co to te cloveny i nie mam w opisach ... Kolejna notatka to gdy odbijmy dowodzenie a dokladnie samoloty z bazy znajdujemy notake o tym jak amerykance jak sie nei myle przylautja z zajkims ladunkiem i z iwelka ochrona tego ladnku i nikt tak doklandie nie wie o co chodzi.... ma ktos jakie spomysly ?? Edytowane 24 marca 200817 l przez Styku
Opublikowano 24 marca 200817 l Dziwisz sie? Resistance byl swietny i nadal poniekad jest, ale od pierwszego shootera na PS3 minelo sporo czasu. Zdarzyly wyjsc takie strzelawki jak Warhawk, Call of Duty 4 czy Unreal Toutnemant III. Tobie tez miast ogolnych zdziwien sugeruje poszarpac w cos nowego;).
Opublikowano 24 marca 200817 l mam warhawka , call 4 i Unreala III juz mialem i sprzedalem ... a do resistanca wrocilem po paru miesiacach bo ma swoj klmiat , wyjatkowy jak na gry ps3 .. dlatego tak mi sie podoba...
Opublikowano 24 marca 200817 l widze ze juz malo ludzi interesuje sie ta gra... Doszedłem do wniosku, ze i tak nie zdobędę wszystkich medale, więc dałem sobie spokój z tą grą. Może kiedyś wrócę jak wyjdzie jakaś darmowa mapa.
Opublikowano 24 marca 200817 l Mnie skutecznie od Resika odciągnął dopiero CoD4. Chyba miałem już dosyć klimatów Sci-Fi i poszedłem w stronę szeroko pojętego realizmu. Poza tym wybór klasy naszego wojaka i możliwości ustawień przebijają tylko dwie rasy z R:FoM. Chociaż Res jest niedościgniony jak dla mnie pod względem stabilności rozgrywki i płynności.
Opublikowano 24 marca 200817 l Takie małe pytanko, czym różnią się między sobą poziomy trudności? Przedwczoraj przeszedłem gre, chciałem ot tak popatrzeć sobie, ile było lokacji, i okazało się, że całą grę, oprócz pierwszego poziomu, zaliczoną mam na easy -_- Nie mam pojęcia, jak to się stało, jestem pewien, że zawsze kiedy musiałem, wybierałem medium... W każdym razie chcę sie dowiedzieć, czy dużo zabawy straciłem. Będe wdzięczny za odpowiedź
Opublikowano 24 marca 200817 l Od kilku dni mam Playstation 3 i zaczynam grac w pierwsze tytulu by nadrobic zalegly czas. Akurat padlo na Resistance i jak dla mnie,mimo ze gra jest juz troszke ,,starawa'' to i tak swietnie sie przy niej bawie.
Opublikowano 24 marca 200817 l Ja rok temu śmigałem w Resistance ,ukończyłem i pykałem po sieci , teraz odświeżam znów , więc jak ktoś chce popykać to niech mnie doda do kontaktów. BTW. Wy też macie częste problemy z siecią podczas grania w Resa online?
Opublikowano 24 marca 200817 l BTW. Wy też macie częste problemy z siecią podczas grania w Resa online? Zagrałem dzis dwa mecze i wyskoczył mi jakiś error i po grze online Dawno nie grałem w Resistance, ale cos takiego spotkało mnie pierwszy raz. Edytowane 24 marca 200817 l przez YETI
Opublikowano 24 marca 200817 l BTW. Wy też macie częste problemy z siecią podczas grania w Resa online? Zagrałem dzis dwa mecze i wyskoczył mi jakiś error i po grze online Dawno nie grałem w Resistance, ale cos takiego spotkało mnie pierwszy raz. No to tak jak ja ,wcześniej też takich błędów nie miałem ,ale wczoraj to samo było...
Opublikowano 25 marca 200817 l Ponawiam swoje pytaniemoze ktos odpiwie, co to sa Ci Cloven...?? spotkalem sie z nimi w jednej notatce i nie wiem o co chodzilo... Wogole ktos mi poweidzial ze prawdopodobnie to sili alianckie maczaly palce w stworzeniu Chimery.. moze mi ktos ta czesc fabularna wyjasnic, bo mnie to troche meczy , jelsi nie na forum to na privie???
Opublikowano 25 marca 200817 l Takie małe pytanko, czym różnią się między sobą poziomy trudności? Tak w uproszczeniu, to mają więcej HP i mają większą siłę rażenia. Ponawiam swoje pytaniemoze ktos odpiwie, co to sa Ci Cloven...?? spotkalem sie z nimi w jednej notatce i nie wiem o co chodzilo... Wogole ktos mi poweidzial ze prawdopodobnie to sili alianckie maczaly palce w stworzeniu Chimery.. To są jakieś jednostki specjalne ludzi. Co do Chimery, to obejrzyj sobie intro; wszystkiemu są winni ruscy, jak zwykle. Niedługo wyjdzie cz. 2, to się wszystkiego dowiesz.
Opublikowano 25 marca 200817 l tak cloven widocznie to sa ci dziwni komandosi ktorych czasem mozna znalesc ciala na levelach i ci co pojmali n akoncu Hala.. ale jedna notatka zwyklego wojaka mowi " jestesmy otoczeni przez cloven, slyszmy ich glosy, jest ich coraz wiecej , jeden z naszych poszedl po cos tam i nie wrocil" ni edo konca zacytowane no ale... gra ma potencjal, szczegolnei fabularny, mozliwe choc nie znam tej gry bedzie to na miare Halo z xboxa gdzie fabula byla mocna strona gry , przynajmniej tak wnioskuje z wypoweidzi ...