Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Zauważyłem, że w obu Ratchet'ach u góry i dołu ekranu mam 5mm czarne paski. Znajomy ma tak samo wiec to chyba norma, ale ciekawi mnie czy w innych grach Insomniac też tak jest. Mógłby ktoś sprawdzić u siebie.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Hej Quest for Booty jest super tak jakby udoskonalony Ratchet, od rana dzis sobie gram, lecz mam pewien problem i prosze o pomoc: Mianowicie:Uruchomilem turbiny w ilosci 5 sztuk zaliczylem i na mapce pojawia sie jakas czerowna gwiazdka, dochodze tam, ale nie moge wskoczyc, mostek wyciagam jakis u gory, ale za cholere nie moge tam wejsc... Prosze, pomozcie.... Pozdrawiam!
Opublikowano 11 czerwca 200915 l z tego co pamiętam obok mostku jest ten handlarz, podejdź do niego i zagadaj, potem akcja już się potoczy. pozdro
Opublikowano 11 czerwca 200915 l gadam z tym Beacon Operator, ale bez skutku, nic to nie daje, mogę tylko troszke u góry wyciagnac mostek, ale co dalej ?
Opublikowano 11 czerwca 200915 l no ot może mi się pomyliło ale wydawało mi się, że od niego coś tam kupujesz, tylko musisz mieć określoną liczbę śrubek
Opublikowano 11 czerwca 200915 l trafiłem, zasugerowałem się Twoja podpowiedzia i pochodzilem z kazdym na planszy gadalem i trzeba bylo sie cofnac do plazy do Smuglerra i od niego kupic cos za 10.000tys srubek, wrocic i zadzialalo Dziekowka! wlasnie przeszedlem ta gre. polecam kazdemu, w dodatku mozna ja bardzo tanio kupic na plytce obecnie. wydaje mi sie, ze jest to bardziej dopracowana w szczegolach od poprzedniego ratcheta... ciekawa propozycja dla kazdego kto lubi tego typu gry, dla mnie ratchet na ps3 to must have oczywiscie pozdrawiam!
Opublikowano 15 czerwca 200915 l quest for booty jest bardzo krótkie... ;/ to ostatnio zmora gier grywalnośc jest grafika bardzo ładna ale czas gry nędzny.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l moim zdaniem czas gry ja na dodatek sprzedawany na PSS nie jest taki zły. Trzeba pamiętać, że nie jest to pełnoprawny tytuł, a raczej mision pack.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l i kosztuje tyle co jedna czwarta ceny gry, czyli jak wezmiemy go razy 4 wychodzi ladnie
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Mam pytanie. Nigdy nie grałem w żadnego Racheta i chciałbym spróbować. Od której części zacząć ? Mam ps3 , ps2 i psp a gier z serii rachet jest bardzo dużo.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Imo od pierwszej na ps2 ma w sobie najwięcej platformera, w kolejnych częściach ten aspekt zanikał, a ratchet stopniowo stawał się strzelanką. Wer. na psp i ps3 troszkę wróciły do korzeni ale to i tak bardziej strzelanki niż platformery.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Ale wciąż piekielnie grywalne, trudno się od nich oderwać. Sprawdzona formuła zmierza we właściwą stronę.
Opublikowano 18 lipca 200915 l witam ma m problem na planecie mukow. nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Zebrala 5 pozostalych a tej jednej za cholere nie moze Jest to "cos" na lewo od tej bramy wejsciowej na takim podescie i nie moge tam wskoczyc , helikotperek tez nie pomaga, jak tam wejsc...? bo dziewyczna grajac ma to nieodkryte i przechodzac kolejne plansze, ta planeta mukuv dalej jej miga na tej liscie planet, nie wiem czemu....
Opublikowano 18 lipca 200915 l Nie mam obecnie gry, ale aby zdobyć tą figurkę, to trzeba przykucnąć(L2 to chyba było o ile się nie mylę, albo R2) i jak tak kuca to wcisnąć X, wtedy Ratchet wyskakuje wyżej niż zawsze. Edytowane 18 lipca 200915 l przez Mantis
Opublikowano 19 lipca 200915 l witam ma m problem na planecie mukow. nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Zebrala 5 pozostalych a tej jednej za cholere nie moze Jest to "cos" na lewo od tej bramy wejsciowej na takim podescie i nie moge tam wskoczyc , helikotperek tez nie pomaga, jak tam wejsc...? bo dziewyczna grajac ma to nieodkryte i przechodzac kolejne plansze, ta planeta mukuv dalej jej miga na tej liscie planet, nie wiem czemu.... Miga, bo później po przejściu kilku planet trzeba tam wrócić i wejść na arenę jeszcze raz.
Opublikowano 29 listopada 200915 l Mam problemik w takim jakby tańcu piratów, nie wiem jak wychylić się do przodu podczas tańca
Opublikowano 29 listopada 200915 l Ja osobiście nie pamiętam już tego momentu, wiem jedynie, że nie miałem większych problemów i machałem włąśnie sixasisem. Jeżeli dalej będziesz miał z tym problem to polecam po prostu w opcjach wyłączyć obsługę sixasisa, powinno pomóc.
Opublikowano 29 listopada 200915 l O ile dobrze kojarzę, to tam jest lewo, góra, prawo i machanie padem właśnie. (?)
Opublikowano 29 listopada 200915 l No macham, ale nie wychyla się, pewnie trzeba go ruszyć w konkretny sposób.
Opublikowano 29 listopada 200915 l Rozumiem, że w innych mini gierkach pad reaguje na wychyły. Powinno wystarczyć zwykłe potrząsanie, jeżeli nie idzie to zrób tak jak pisze balon.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Mamy problem ze Skill Pointem Extintion na Planet Sargasso - zabiłem wszystkie dinozaury, które miałem zabić, ale SP nie wpadł. Stworki oczywiście nie re-spawnują się, więc nie mam tam już ani jednego. Jest na to jakaś rada?