Square 8 609 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Zauważyłem, że w obu Ratchet'ach u góry i dołu ekranu mam 5mm czarne paski. Znajomy ma tak samo wiec to chyba norma, ale ciekawi mnie czy w innych grach Insomniac też tak jest. Mógłby ktoś sprawdzić u siebie. Cytuj
east 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Hej Quest for Booty jest super tak jakby udoskonalony Ratchet, od rana dzis sobie gram, lecz mam pewien problem i prosze o pomoc: Mianowicie:Uruchomilem turbiny w ilosci 5 sztuk zaliczylem i na mapce pojawia sie jakas czerowna gwiazdka, dochodze tam, ale nie moge wskoczyc, mostek wyciagam jakis u gory, ale za cholere nie moge tam wejsc... Prosze, pomozcie.... Pozdrawiam! Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 z tego co pamiętam obok mostku jest ten handlarz, podejdź do niego i zagadaj, potem akcja już się potoczy. pozdro Cytuj
east 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 gadam z tym Beacon Operator, ale bez skutku, nic to nie daje, mogę tylko troszke u góry wyciagnac mostek, ale co dalej ? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 no ot może mi się pomyliło ale wydawało mi się, że od niego coś tam kupujesz, tylko musisz mieć określoną liczbę śrubek Cytuj
east 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 trafiłem, zasugerowałem się Twoja podpowiedzia i pochodzilem z kazdym na planszy gadalem i trzeba bylo sie cofnac do plazy do Smuglerra i od niego kupic cos za 10.000tys srubek, wrocic i zadzialalo Dziekowka! wlasnie przeszedlem ta gre. polecam kazdemu, w dodatku mozna ja bardzo tanio kupic na plytce obecnie. wydaje mi sie, ze jest to bardziej dopracowana w szczegolach od poprzedniego ratcheta... ciekawa propozycja dla kazdego kto lubi tego typu gry, dla mnie ratchet na ps3 to must have oczywiscie pozdrawiam! Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 szkoda tylko ze taka krociotka ;/ Cytuj
misiek 9 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 quest for booty jest bardzo krótkie... ;/ to ostatnio zmora gier grywalnośc jest grafika bardzo ładna ale czas gry nędzny. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 moim zdaniem czas gry ja na dodatek sprzedawany na PSS nie jest taki zły. Trzeba pamiętać, że nie jest to pełnoprawny tytuł, a raczej mision pack. Cytuj
east 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 i kosztuje tyle co jedna czwarta ceny gry, czyli jak wezmiemy go razy 4 wychodzi ladnie Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Mam pytanie. Nigdy nie grałem w żadnego Racheta i chciałbym spróbować. Od której części zacząć ? Mam ps3 , ps2 i psp a gier z serii rachet jest bardzo dużo. Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Imo od pierwszej na ps2 ma w sobie najwięcej platformera, w kolejnych częściach ten aspekt zanikał, a ratchet stopniowo stawał się strzelanką. Wer. na psp i ps3 troszkę wróciły do korzeni ale to i tak bardziej strzelanki niż platformery. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Ale wciąż piekielnie grywalne, trudno się od nich oderwać. Sprawdzona formuła zmierza we właściwą stronę. Cytuj
east 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 witam ma m problem na planecie mukow. nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Zebrala 5 pozostalych a tej jednej za cholere nie moze Jest to "cos" na lewo od tej bramy wejsciowej na takim podescie i nie moge tam wskoczyc , helikotperek tez nie pomaga, jak tam wejsc...? bo dziewyczna grajac ma to nieodkryte i przechodzac kolejne plansze, ta planeta mukuv dalej jej miga na tej liscie planet, nie wiem czemu.... Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Nie mam obecnie gry, ale aby zdobyć tą figurkę, to trzeba przykucnąć(L2 to chyba było o ile się nie mylę, albo R2) i jak tak kuca to wcisnąć X, wtedy Ratchet wyskakuje wyżej niż zawsze. Edytowane 18 lipca 2009 przez Mantis Cytuj
pickles 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 witam ma m problem na planecie mukow. nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Zebrala 5 pozostalych a tej jednej za cholere nie moze Jest to "cos" na lewo od tej bramy wejsciowej na takim podescie i nie moge tam wskoczyc , helikotperek tez nie pomaga, jak tam wejsc...? bo dziewyczna grajac ma to nieodkryte i przechodzac kolejne plansze, ta planeta mukuv dalej jej miga na tej liscie planet, nie wiem czemu.... Miga, bo później po przejściu kilku planet trzeba tam wrócić i wejść na arenę jeszcze raz. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Mam problemik w takim jakby tańcu piratów, nie wiem jak wychylić się do przodu podczas tańca Cytuj
triboy 979 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Spróbuj potrząsać padem;) Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Machałem na różne strony Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Ja osobiście nie pamiętam już tego momentu, wiem jedynie, że nie miałem większych problemów i machałem włąśnie sixasisem. Jeżeli dalej będziesz miał z tym problem to polecam po prostu w opcjach wyłączyć obsługę sixasisa, powinno pomóc. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 O ile dobrze kojarzę, to tam jest lewo, góra, prawo i machanie padem właśnie. (?) Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 No macham, ale nie wychyla się, pewnie trzeba go ruszyć w konkretny sposób. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Rozumiem, że w innych mini gierkach pad reaguje na wychyły. Powinno wystarczyć zwykłe potrząsanie, jeżeli nie idzie to zrób tak jak pisze balon. Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Mamy problem ze Skill Pointem Extintion na Planet Sargasso - zabiłem wszystkie dinozaury, które miałem zabić, ale SP nie wpadł. Stworki oczywiście nie re-spawnują się, więc nie mam tam już ani jednego. Jest na to jakaś rada? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi