Skocz do zawartości

Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Wiśnia San

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że w obu Ratchet'ach u góry i dołu ekranu mam 5mm czarne paski. Znajomy ma tak samo wiec to chyba norma, ale ciekawi mnie czy w innych grach Insomniac też tak jest. Mógłby ktoś sprawdzić u siebie.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej

Quest for Booty jest super tak jakby udoskonalony Ratchet, od rana dzis sobie gram, lecz mam pewien problem i prosze o pomoc:

Mianowicie:Uruchomilem turbiny w ilosci 5 sztuk zaliczylem i na mapce pojawia sie jakas czerowna gwiazdka, dochodze tam, ale nie moge wskoczyc, mostek wyciagam jakis u gory, ale za cholere nie moge tam wejsc...

Prosze, pomozcie....

Pozdrawiam!

Opublikowano

trafiłem, zasugerowałem się Twoja podpowiedzia i pochodzilem z kazdym na planszy gadalem i trzeba bylo sie cofnac do plazy do Smuglerra i od niego kupic cos za 10.000tys srubek, wrocic i zadzialalo :)

Dziekowka!

wlasnie przeszedlem ta gre. polecam kazdemu, w dodatku mozna ja bardzo tanio kupic na plytce obecnie. wydaje mi sie, ze jest to bardziej dopracowana w szczegolach od poprzedniego ratcheta... ciekawa propozycja dla kazdego kto lubi tego typu gry, dla mnie ratchet na ps3 to must have oczywiscie :) pozdrawiam!

Opublikowano

moim zdaniem czas gry ja na dodatek sprzedawany na PSS nie jest taki zły. Trzeba pamiętać, że nie jest to pełnoprawny tytuł, a raczej mision pack.

Opublikowano

Mam pytanie. Nigdy nie grałem w żadnego Racheta i chciałbym spróbować. Od której części zacząć ? Mam ps3 , ps2 i psp a gier z serii rachet jest bardzo dużo.

Opublikowano

Imo od pierwszej na ps2 ma w sobie najwięcej platformera, w kolejnych częściach ten aspekt zanikał, a ratchet stopniowo stawał się strzelanką.

Wer. na psp i ps3 troszkę wróciły do korzeni ale to i tak bardziej strzelanki niż platformery.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam

ma m problem na planecie mukow.

nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Zebrala 5 pozostalych a tej jednej za cholere nie moze Jest to "cos" na lewo od tej bramy wejsciowej na takim podescie i nie moge tam wskoczyc , helikotperek tez nie pomaga, jak tam wejsc...? bo dziewyczna grajac ma to nieodkryte i przechodzac kolejne plansze, ta planeta mukuv dalej jej miga na tej liscie planet, nie wiem czemu....

Opublikowano (edytowane)

Nie mam obecnie gry, ale aby zdobyć tą figurkę, to trzeba przykucnąć(L2 to chyba było o ile się nie mylę, albo R2) i jak tak kuca to wcisnąć X, wtedy Ratchet wyskakuje wyżej niż zawsze.

Edytowane przez Mantis
Opublikowano
witam

ma m problem na planecie mukow.

nie moge sie dostac do takiego tunelu, bo przed wejsciem dmucha jakby powietrze takie i nie pozwala wejsc do srodka. obok widzialem ze u gory mozna jakiegos stworka zebrac, ale nie moge wskoczyc na ta platforme. doradzi ktos co zrobic? Zebrala 5 pozostalych a tej jednej za cholere nie moze Jest to "cos" na lewo od tej bramy wejsciowej na takim podescie i nie moge tam wskoczyc , helikotperek tez nie pomaga, jak tam wejsc...? bo dziewyczna grajac ma to nieodkryte i przechodzac kolejne plansze, ta planeta mukuv dalej jej miga na tej liscie planet, nie wiem czemu....

Miga, bo później po przejściu kilku planet trzeba tam wrócić i wejść na arenę jeszcze raz.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja osobiście nie pamiętam już tego momentu, wiem jedynie, że nie miałem większych problemów i machałem włąśnie sixasisem. Jeżeli dalej będziesz miał z tym problem to polecam po prostu w opcjach wyłączyć obsługę sixasisa, powinno pomóc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mamy problem ze Skill Pointem Extintion na Planet Sargasso - zabiłem wszystkie dinozaury, które miałem zabić, ale SP nie wpadł. Stworki oczywiście nie re-spawnują się, więc nie mam tam już ani jednego. Jest na to jakaś rada?