Średnio zaawansowany Gracz 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Harry Potter i Komnata Tajemnic. Trochę pograłem, teraz się tylko kurzy na półce :I Oraz wszyystkie Hugo Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Wszystkie Hugo i HP. ;] (Flipendo i Alohamora śnią mi się do dzisiaj, o zgrozo) Cytuj Odnośnik do komentarza
dżony 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Z nowszych gier najgorszy platformer jaki grałem to death jr. na PSP. Po pierwszym levelu pizłem to do hasioka. A co doo harrego to raczej zręcznościówka niż platformer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Mało widzieliście: http://www.vgmuseum.com/scans/psx/02/bubsy3d.jpg i jeszcze to: http://gfx.gaminator.pl/data/gameedition/2/3486.2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
dżony 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wczoraj zagrałem w sponczboba na PSP i .......................... bardzo tego żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zal mi to pisac bo komiks uwielbiam ale pierwsza czesc Kajko i Kokosz w 3D byla zenujaca (sztuka latania?) Cytuj Odnośnik do komentarza
rilgel 0 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Gra Tytus, Romek i A'Tomek (też na podstawie komiksu) jest potworna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Pewnie są gorsze ale dla mnie Rascal na Psxie.Sterowanie było masakryczne.Typek chodził jak po smole z wielką kupą w spodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi