Fab3r 4 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Czyli pozostaje mi zbierać kasę. Super Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzisiaj miała mieć roczek.... ;( Wczoraj w nocy stwierdziła, że polubiła błąd E73. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ogolnie mam problem: Wieszala mi sie konsola (bez ROD'a, po prostu freez). Zadzwonilem na infolinie powiedzialem ze mam ROD'a. Wzieli konsole. Dzisiaj wrocila z wymieniona plyta glowna i czytnikiem, tylko ze wiesza sie dalej w ten sam sposob:/ Dodam, ze jest to stara konsola (prod. 2005). Gry sa na 100% dobre bo na brata konsoli chodza normalnie. Dziwne jest to ze w FIFE 09 moge grac i grac i bez zawiechy ale taki GoW 2 czy Dead Space to sie wiesza po 5 minutach gry. any idea ? edit: teraz to mi sie nawet na dashu zwiesila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 pojawilo mi sie wczoraj takie cos - http://i33.tinypic.com/14ukxsl.jpg Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 jestes 3 osoba ktora takie cos ma (po restarcie NXE ofkors) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Czy to nie jest czasem awaria kabla? Bo jak go wyjmuje to nic nie miga, a jak go wkladam z powrotem to mam to co na focie........... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) jesli nie kabel to jak juchy pisal awaria plyty glownej -> serwis Edytowane 20 Listopada 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jeśli masz wersję HDMI to po wyjęciu kabla ROD się nie świeci. To akurat normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 tak, mam wersje hdmi. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) pare dni temu padł mi xbox, jutro dzwonie na infolinie zeby go do serwisu oddac, ale w miedzyczasie cos mnie naszlo: mam error E74, dlaczego może on oznaczać uszkodzony kabel a/v[jeszcze musialem sie upewniac ze kabel jest ok]? przeciez gdyby kabel był uszkodzony to nie zobaczyłbym informacji o błędzie ._. edit: lol, Snejk, pjona ;D Edytowane 22 Listopada 2008 przez okoolarnik Cytuj Odnośnik do komentarza
bulinka_eve 0 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Moja kochana wersja Halo siadła znowu,ale wygrzałem ją kocykiem i jeszcze ożyła ciekawe na jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC-ek 1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam mam zasadnicze pytanko gwarancja microsoftu liczy sie od daty zakupu konsoli czy od daty jej wyprodukowania ? Mam konsolke wypordukowana w listopadzie 2005, natomiast kupiłem ją w sklepe psxextreme w listopadzie 2006. O dziwo jeszcze chodzi (i żeby tak zostało ) ale pytam na przyszłość żeby wiedzieć bo jak wiemy mam jeden z pierwszych modeli "premiumów" a te były najbardziej wadliwe . Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Zasilacz[cegła ]mi swieci na czerwono. Czy to oznacza ze umarł śmiercia czy da sie to jeszcze wyleczyc ? Edytowane 25 Listopada 2008 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 w dzisiejszych czasach nie oplaca sie naprawiac takich rzeczy, a bezpiecznik nie poszedl bo by nawet dioda sie nie palila wiec njlepiej albo wymeinic na nowy albo kupic nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Podupczone to jest wszystko , teraz wlaczyłem i działa wszystko swieci sie tak jak ma sie swiecic. A juz na allegro mialem kupowac nowy..choc pewnie i tak mnie to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr.Kara 0 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Fajnie po niecałych dwóch tygodniach jakie upłynęły odkąd mój xbox do mnie wrócił, znowu padł tym razem błąd e79 i e71 na zmianę. Co ciekawe gdy dzisiaj rano jeszcze raz sprawdziłem to konsola pochodziła ok 5 min a potem znowu zwiecha i e79 , a potem RRoD. Edytowane 29 Listopada 2008 przez Mr.Kara Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam taki drobny ale uciążliwy problem - tacka wysuwa mi się z pewnymi problemami. Nie chce wyjechać od razu, ale kiedy pracuje silniczek muszę ją nacisnąć i wtedy się dopiero wysunie. Na pewno nie blokuje się o front panel - bez niego jest to samo. Xbox to stary model z napędem Samsunga. Dwa lata gwarancji minęły. Spotkaliście się z podobnym przypadkiem, a może da się to jakoś rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzli 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam taki drobny ale uciążliwy problem - tacka wysuwa mi się z pewnymi problemami. Nie chce wyjechać od razu, ale kiedy pracuje silniczek muszę ją nacisnąć i wtedy się dopiero wysunie. Na pewno nie blokuje się o front panel - bez niego jest to samo. Xbox to stary model z napędem Samsunga. Dwa lata gwarancji minęły. Spotkaliście się z podobnym przypadkiem, a może da się to jakoś rozwiązać? Czyli musisz pomóc palcem np żeby tacka się wysunęła? Też to samo mialem. Ale gdy konsola wróciła mi z naprawy, i zamontowali mi nowy napęd, już takie cos nie wystepuje, i tacka sie elegancko wysuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Mam taki drobny ale uciążliwy problem - tacka wysuwa mi się z pewnymi problemami. Nie chce wyjechać od razu, ale kiedy pracuje silniczek muszę ją nacisnąć i wtedy się dopiero wysunie. Na pewno nie blokuje się o front panel - bez niego jest to samo. Xbox to stary model z napędem Samsunga. Dwa lata gwarancji minęły. Spotkaliście się z podobnym przypadkiem, a może da się to jakoś rozwiązać? tak naprawic trzeba naped, bo ma usterke, bardzo czesta usterka w samsungu... mozna nazwac to zuzyciem sie niektorych elementow napedu, najczestszy powod to brud, starzenie... Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Ciupie sobie kampanie z ziomkiem w Gearsow 2 i odlaczylo mnie od neta (bateria w lapku padla). Podlaczylem laptopa do ladowania, ale konsola dalej sie nie chciala polaczyc. Wylaczylem wiec konsole, a przy nastepnym uruchomieniu przywital mnie blad E 74. Falcon, kupiony w Marcu. Je**ne (pipi), gownianego Microsoftu... Moze to i lepiej sesja sie zbliza. Dalej daja bonusy po powrocie konsoli z serwisu ? Edit Po 10 minutach dziala, zobaczymy jak dlugo... Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Strong Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam mam zasadnicze pytanko gwarancja microsoftu liczy sie od daty zakupu konsoli czy od daty jej wyprodukowania ? Mam konsolke wypordukowana w listopadzie 2005, natomiast kupiłem ją w sklepe psxextreme w listopadzie 2006. A jak MS miałby niby sprawdzać datę zakupu, skoro nie żąda żadnych papierów/paragonów podczas wysyłki do serwisu ? Mój Premium ma (miał?) datę produkcji 12.2005. czyli 3 latka właśnie mijają i tydzień temu pojechał do serwisu, bez żadnych oporów ze strony infolinii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wlasnie X przyszedl przed kilkoma minutami. Szybkosc serwisu oceniam na 5/5. Wyrobili sie w 9 dni robocznych. Wymieniono mi tylko plyte glowna. Przy zmiane faceplanta zauwazylem ze nie ma plomby MICROSOFT tylko inna o wymiarach 2x2cm. Ide instalowac gry :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mial z was ktos przypadek ze zlapal Roda, a po 10 minutach konsola byla sprawna ? Ja tak mialem przedwczoraj, po paru minutach ustalo i teraz wszystko dziala. Oby pochodzila chociaz do konca swiat, pozniej moze poleciec do serwisu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 roda mozna zlapac na zawolanie to tylko sygnalizacja ze cos konsoli nie pasuje, wazniejsze jest zdiagnozowanie, co jej nie pasuje, bo powodow mzoe byc 101, nie raz blache, jak chwilowy spadek napiecia w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 No mi wyskoczyl akurat blad E74. Probowalem cos desperacko pokombinowac z kablami, ale oczywiscie nic to nie dalo. Po 10 minutach wlaczylem konsole i smiga do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi