Wiiner 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Panowie, takie zagadnienie: po 2 godzinkach z COD:WaW (w trakcie gry) X360 wykrzaczył mi się w taki sposób: obraz był widoczny, a gra dalej śmigała (brak zwiechy), ale całość ekranu usieczona było szeregiem artefaktów (kolorowa "paćka" na całości). Zresetowałem sprzęt i jest OK. Czy to zwiastun zgonu? Error74 jak mniemam? najprawdopodobniej blad E74- ja tak samo mialem: artefakty->restart->e74 dzwonil kurier- jutro bede mial konsole czekalem rowne 13 dni Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Panowie, takie zagadnienie: po 2 godzinkach z COD:WaW (w trakcie gry) X360 wykrzaczył mi się w taki sposób: obraz był widoczny, a gra dalej śmigała (brak zwiechy), ale całość ekranu usieczona było szeregiem artefaktów (kolorowa "paćka" na całości). Zresetowałem sprzęt i jest OK. Czy to zwiastun zgonu? Error74 jak mniemam? najprawdopodobniej blad E74- ja tak samo mialem: artefakty->restart->e74 dzwonil kurier- jutro bede mial konsole czekalem rowne 13 dni Noooo... dokładnie! Artefakty. Restart - jeszcze gorzej. Kolejny restart - ekran cały czerwony. Chwila wytchnienia i e74. Konsolka już w Krośniewicach... po prawie miesięcznym odwyku do mnie wraca Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Kurde, mam wysłać im skan paragonu. Niestety go nie posiadam, a najgorsze ze gwarancją nadal jest ważna bo konsole kupiłem w lutym 2007r. Mam wielka prosbe - mógłby ktoś zeskanowac lub zrobic zdjęcie swojego paragonu lub faktury. Jeśli tak wrzuccie tu albo podeslijcie mi na meila b.wolowiec92@gmail.com Bardzo proszę ! Ponawiam. Mogę na kogoś liczyć ? Wysłanie paragonu nie wpływa na Twoją gwarancję. Proszę Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Po 25 dniach od błędu e74 konsola wróciła od Niemców. Yeah Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 czesc ,niestety xbox padl,model z wrzesnia 2006 ,rod, wie ktos moze kto naprawia konsole w katowicach albo w okolicy Cytuj
zolwik777 1 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Joł, konsola coś ostatnio często pokazuje mi "odtwórz DVD" mimo, że w środku znajduje się gra. Dzieje się tak z Viva Pinata i Forza 2. Z soul caliburem jeszcze nie miałem takich problemów. Co to oznacza, siada laser czy co? Najgorsze, że nie mam już gwarancji, i przymierzałem się do flasha. Ale chyba będę musiał zrezygnować, bo po co tracić kasę jeśli niedługo czytnik padnie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Ile razy tak pokazała? Jak tak mam nawet ze świeżymi tytułami, ale wystarczy otworzyć naped, zamknąć i śmiga aż miło. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) konsola padła po 1,5 roku.Mam ofc ROD i kod bledu 0020.Co to oznacza i czy da się coś z tym jeszcze zrobić?Mam gwarancje więc to nie problem,ale zbliża sie SF IV i niechętnie zostane bez konsoli. Zawsze dają miesiąc golda przy odbiorze konsoli? Edytowane 29 stycznia 2009 przez Master JIN Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 konsola padła po 1,5 roku.Mam ofc ROD i kod bledu 0020.Co to oznacza i czy da się coś z tym jeszcze zrobić?Mam gwarancje więc to nie problem,ale zbliża sie SF IV i niechętnie zostane bez konsoli. Zawsze dają miesiąc golda przy odbiorze konsoli? Odesłać do Microsoftu. Teraz są oszczędni jeśli chodzi o rozdawanie darmowych giftów, maja tam na infolinii listę w jakim przypadku można go dostać - przykładowo "konsola padła po raz trzeci w obrębie gwarancji" - zapytaj się czy dadzą cokolwiek. Cytuj
buczo81 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 No to zadzwoniłem na infolinie i jakiś tam facet powiedział mi, że konsola nie ma już gwarancji i zapytał czy mam dowód zakupu. Powiedziałem iż naturalnie a on na to, że mam przesłać. I tak też zrobiłem. Tylko tak teraz myślę że moja konsolka ARCADE ma date produkcji 2007.09.07. więc jak może nie mieć gwarancji? Poza tym konsolki w wersji arcade są dostępne na rynku bodajże od listopada 2007 więc gwarancje muszą mieć !! Poza tym znalazłem na necie 2 kolesi z takim samym problemem. Wysylali dowody zakupu około miesiąc temu i czekają na jakiekolwiek info od MS. Czy mam powpdy do niepokoju ?? Problem z konsolka jest taki, że nie czyta płyt. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Jak wyslales do nich maila to zadzwon tam jeszcze raz. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Mi dzisiaj elite zaczął wariować. Gram i zwiecha, dźwięk został normalnie, ale obraz się przyciął i pad dostał wibracji. Nie wyskoczył żaden błąd, żadne czerwone diody, nic. Zresetowałem wszystko pięknie, chwilę zostawiłem go w dashu, wróciłem i znów obraz przycięty i nic się nie da zrobić. Jeszcze 2 razy mi się coś takiego zrobiło. Wszystkie kable są dociśnięte, nigdy nie było żadnych problemów. Pewnie nic sam z tym nie zrobię, ale nie zaszkodzi zapytać. Cytuj
jabba 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mój sprzęt też dziś zdechł. Produkcja IX 2006, w użyciu od IX 2007. RROD. Zadzwonię do nich w poniedziałek bo dziś nieczynne. To już będzie druga wizyta boxa w Czechach, wcześniej padł napęd dvd. Wymiana płyty głównej ? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mój sprzęt też dziś zdechł. Produkcja IX 2006, w użyciu od IX 2007. RROD. Zadzwonię do nich w poniedziałek bo dziś nieczynne. To już będzie druga wizyta boxa w Czechach, wcześniej padł napęd dvd. Wymiana płyty głównej ? Teraz jeżdżą do Niemiec, a po moich przeżyciach to i burdel maja większy w centrali... Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Konkretniej do Frankfurtu. Konsola wróciła mi jakiś czas temu z napędem Lite-Ona i wymienioną płytą główną. HDMI nie dostałem, ciekawy jestem jak mogę sprawdzić czy mam procek w 'tej nowszej' technologii. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Podpiąć do watomierza i zmierzyć pobór mocy? Tabelki są na google. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 ale te wasze xboxy pracują... Polecam temat http://www.psxextreme.info/Awaryjno-PS3-t51536.html Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Watomierza niestety w domu nie mam ;( Pogoogluje troche, pewnie jest jakaś inna metoda o której nie wiem. Cytuj
porschman 3 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Mi dzisiaj elite zaczął wariować. Gram i zwiecha, dźwięk został normalnie, ale obraz się przyciął i pad dostał wibracji. Nie wyskoczył żaden błąd, żadne czerwone diody, nic. Zresetowałem wszystko pięknie, chwilę zostawiłem go w dashu, wróciłem i znów obraz przycięty i nic się nie da zrobić. Jeszcze 2 razy mi się coś takiego zrobiło. Wszystkie kable są dociśnięte, nigdy nie było żadnych problemów. Pewnie nic sam z tym nie zrobię, ale nie zaszkodzi zapytać. Miałem ten sam problem jakiś miesiąc temu... kilka zawiech na UNO, 2 na Burnoucie i raz w dashu po czym wszystko ustąpiło i od tamtego czasu spokój ^_^ Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Mi dzisiaj elite zaczął wariować. Gram i zwiecha, dźwięk został normalnie, ale obraz się przyciął i pad dostał wibracji. Nie wyskoczył żaden błąd, żadne czerwone diody, nic. Zresetowałem wszystko pięknie, chwilę zostawiłem go w dashu, wróciłem i znów obraz przycięty i nic się nie da zrobić. Jeszcze 2 razy mi się coś takiego zrobiło. Wszystkie kable są dociśnięte, nigdy nie było żadnych problemów. Pewnie nic sam z tym nie zrobię, ale nie zaszkodzi zapytać. Miałem ten sam problem jakiś miesiąc temu... kilka zawiech na UNO, 2 na Burnoucie i raz w dashu po czym wszystko ustąpiło i od tamtego czasu spokój ^_^ Ja dostałem RRODa na następny dzień... Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Joł, konsola coś ostatnio często pokazuje mi "odtwórz DVD" mimo, że w środku znajduje się gra. Dzieje się tak z Viva Pinata i Forza 2. Z soul caliburem jeszcze nie miałem takich problemów. Co to oznacza, siada laser czy co? Najgorsze, że nie mam już gwarancji, i przymierzałem się do flasha. Ale chyba będę musiał zrezygnować, bo po co tracić kasę jeśli niedługo czytnik padnie. No mnie tak się działo... a po 3 miechach unplayable disc, potem przestało, a potem po 5 na stałe unplayable disc zagościł Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Joł, konsola coś ostatnio często pokazuje mi "odtwórz DVD" mimo, że w środku znajduje się gra. Dzieje się tak z Viva Pinata i Forza 2. Z soul caliburem jeszcze nie miałem takich problemów. Co to oznacza, siada laser czy co? Mam to samo. Forza 2 i Viva piniata nie działają z płyty. Tzn działają ale wywala co jakis czas losowo "Cannot read disk". Moim zdaniem to wina NXe bo te dwie gry mam od dawna i wczesniej działały bez problemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi