Skocz do zawartości

360tka Siadła i Wstać Nie Chce...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to czy sie naprawi to trzeba zdiagnozowac

jak grzali w recnzikach czy opalarka to mogli przegrzać-rozwarstwic jeden z ukladow glownych i takiej plycie nic nie pomoze tylko jej wymiana, wiec zawsze jak sie gdziec cos oddaje lub samemu cos robi to trzeba najpierw zastanowic sie na ewentulanych konsekwencjach przed faktem a nie po

za 30zl naprawa to juz powinno sie zasweicic czerwone swiatelko w glowie ze cos nie tak, za 30zl to flashe robia co sie robi w 5 min a nie tak powazne naprawy...

Opublikowano

to grzali, widocznie musili grzac kilka razy jak od reki wiedzieli ze padnie za chwile bo zapewne padalo to w serwisie podczas testow...

jak to po kilku grzebaniach to zapewne laminat wymeczony, ja bym sie rozgladal za kupnem innej, w szrot nie oplaca sie inwestowac, za tania konsola...

Opublikowano

Awaria w moim iksie to brak sygnału. Czy to po hdmi czy componencie, obrazu brak. Konsola łączy się z live'em i odpala gry (co stwierdzam po MGC). Częsta usterka?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa konsola kupiona w listopadzie "Falcon" dzisiaj zdechła błędem E64. Z tego co wyczytałem to napęd tak? Brak słów na te gówna zwane xboxem, 3 konsola 3 padła, dobrze że, jest na gwarze.

Opublikowano

No właśnie to samo wyczytałem w necie, że to aż niemożliwe żeby taki błąd mi wyskoczył. Konsola nigdy nie była otwierana, napęd chodził bez problemu nie rysował płyt, wszystko czytał. Napęd to litek. Jedyna co to z 2 godziny przed tą akcją czy może trochę więcej, wysiadł mi prąd na parę minut. Możliwe że, to od tego?

Opublikowano

Kupiłem xboxa z miesiąc temu(zestaw z dwoma halo), i wczoraj konsola wyłączyła mi się i pojawił się piękny rrod, po wyłączeniu konsoli włączyłem ją ponownie i było to samo. Dopiero jak wyjąłem wtyczkę z kontaktu i podłączyłem ponownie było ok. Mam się martwić? I mam pytanie, jak sprawdzić jaki to błąd? TV nie reagował na konsolę jakby nie była podczepiona...

Opublikowano
to na pewno od tego, widocznie jakies przepiecie, to juz nie wina samej konsoli, nie wspominaj o tym jak bedziesz reklamowal...

Dzięki że, o tym wspomniałeś bo chciałem o tym wspomnieć dziś jak zgłaszałem naprawę.