boski_karol 2 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Mam paluszki. I to jeszcze te z zestawu. Myślałbym, że to wina baterii, ale wskaźnik naładowania wskazuje, że są naładowane w 3/4. Czy nie sugerować się wskaźnikiem? Zresztą i tak chyba najpierw kupie nowe baterie, bo na długi wekend nie będę pozbywał się jedynego pada... aha i zaczęły mi się 'samoczynnie' wciskać guziki, czyli np. idę sobie Marcusem i nagle zaczyna sam biec (a jak wiadomo, żeby biegł to trzeba wcisnąć A) Edytowane 8 czerwca 2009 przez boski_karol Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 pada to musisz reklamowac tam gdzie kupowales konsole bo to najrozsadniejsze w MS to wysylka do niemiec/czech zepsutego pada na wlasny koszt? to chyba lepiej isc kupic nowego od reki na allegro.... Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 A to na własny koszt się wysyła? To pewnie, że pójdę tam gdzie kupowałem... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) ROD dzisiaj podczas grania w ME, kod 0102. Co dziwne, po przełączeniu na componencie z HDTV, na TV wszystko działa prawidłowo przez jakąś godzinę. @Juchy - da się to naprawić nie u M$ (konsola jest starsza niż 3 lata)? Edytowane 8 czerwca 2009 przez Hela Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 standardowa usterka, jesli to kwestia zerwanych polaczen nie widze problemu by to polutowac... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) ROD dzisiaj podczas grania w ME, kod 0102. Co dziwne, po przełączeniu na componencie z HDTV, na TV wszystko działa prawidłowo przez jakąś godzinę. @Juchy - da się to naprawić nie u M$ (konsola jest starsza niż 3 lata)? Spróbuj od kogoś zamotać paragon do nowszej konsoli, może łyknął. Czy ktoś tak próbował? Edytowane 9 czerwca 2009 przez Fisiu Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 (pipi)a, E74. Co za (pipi). Co ciekawe po dłuzszym postoju. Widać za długie przerwy jej nie służą. Cytuj
Maciek9 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Mi wyskoczył wczoraj E 74 po ok. 13 godzinach spokoju. Jutro dzwonimy na infolinię. 00800 14 174 to prawidłowy numer? Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 00800 441 17 96 - na taki dziś dzwoniłem i zgłosiłem usterkę chociaż należy to zrobić w przypadku błędu E74 online na stronie. Zrobiłem to przez telefon gdyż w ich super bazie nie było mojej ulicy powstałej 2 lata temu. Żenada. Zrób to przez strone www i tak musisz najpierw zarejestrować konsole. W przypadku E74 proces jest automatyczny. Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Witam, Od niedawna trapi mnie problem roda, tzn problem jego braku Mianowicie konsola zaczęła się zacinać (poziome białe paski, poprzesuwany obraz itp), pare razy wyskoczył nawet ROD więc byłem już przekonany że to jej koniec (co mnie niezmiernie ucieszyło gdyż konsola posiada gwarancje na roda do Listopada) Jednak jakież było moje zdziwienie kiedy na drugi dzień konsola wstała i działa do dziś bez zająkniecia. (Inna sprawa że napęd nie zawsze chce się sam otworzyć, czasami świruje z brudną płytą, nie działa poprawnie wykrywanie pozycji położenia tzn. świecą się nie te kontrolki na konsoli które powinny) I tu rodzi się pytanie co robić ? Czy dobić ją jakimś kocykiem czy może po prostu wyzdrowiała i już będzie działać ? Chodzi o to że nie chciałbym aby padła za 5 miesięcy, 1 dzień po gwarancji A druga sprawa to czy takie "zabijanie" konsoli w serwisie mogą zdjagnozować i nie przyjąć sprzętu do naprawy ? Pozdrawiam Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 przed koncem gwary, nawet jak nie bedzie awarii, reklamuj 3rod jak sam zauwazyles zachowuje sie nieobliczalnie, a nie sadzisz ze chyba jestes jedyny na swiecie ktoremu tak sie moze zachowywac ta konsola wiec w serwisie wiedza ze taka ewentualnosc mzoe byc i nawet jak dostana sprawna to zrobia co zwykle czyli wymienia bebechy Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 moja konsola zaliczyła zgon 3 RoD . Objawy były takie , że uruchamiałem grę parę minut grania nagle pojawiły się białe pionowe pasy i zwis . Po restarcie RoD po kolejnym restarcie gry znowy działały parę minut i to samo co wyżej . Dzisiaj zarejestrowałem 360tke i jutro chciałem iść do butki dzwonić na party line microsoftu tak jakoś mnie podleciało żeby włączyć go jeszcze raz oczywiście przywitał mnie czerwony uśmiech ale po restarcie konsola włączyła się normalnie więcej grałem w Forze 2 2 godziny i w Fife 1.5 3,5 godziny i zero zwiech . Wiem , że to pytanie nooba i kolega wyżej ma podobny problem ale nie wiem czy jutro mam ją wysyłać czy znowu czekać aż zacznie mi migać RoD . Możliwe jest ,że po wysłaniu serwis stwierdzi np , że konsola jest ok albo więcej skasuje mi gwarancje za próbę oszustwa ? raz tak miałem z telefonem więc wolę się upewnić stawiam dwa browary za pomoc Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) dzięki . narazie się jeszcze wstrzymam z wysyłką dzisiaj znowu grałem i było zero zwiech także dobije go do końca i dopiero odeślę edit -> No to Forza go dobiła tym razem zwiechy bez RoD czas na telefon . Edytowane 16 czerwca 2009 przez chris85 Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Witam Nie wiem ocb więc napiszę w czym rzecz. Konsola ma ponad rok i nie było z nią żadnych problemów. Dzisiaj odpalam xa i...nie czyta płyt Jest cały czas "otwórz napęd". Ktoś coś może wie o takim przypadku? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Jest cały czas "otwórz napęd". Ktoś coś może wie o takim przypadku? Napęd klękł. Cytuj
lons 38 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Ja wczoraj dostałem w gratisie roda.3 diody palą sie czerwono.Konsola chodziła ponad rok bez żadnych problemów.Dzisiaj juz odłączyłem kable i będe wysyłał do serwisu.Prawdopodobnie do Juchego.Po odłączeniu konsoli i chwyceniu jej w moje ręce usłyszałem,że coś w niej małego lata jakby oderwało się coś?wiecie co to może być? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Nie przejmuj sie tym - nic zlego to nie jest Cytuj
lons 38 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Panowie zadam wam może głupie pytanie,ale czy do tego serwisu oddalibyście konsole z 3 rodem.Pytam bo akurat jadę z W-wy do Trójmiasta przez Toruń i tak sie właśnie zastanawiam czy warto http://www.allegro.pl/item645101406_przero...n_1_6_extr.html Troche naczytałem sie o tym i podobno ryzko jest z tymi serwisami,ale gośc ma dużo pozytywów sam nie wiem Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Cytuję: "Naprawa polega na dociśnięciu łączenia procesorów i pamięci, wymianie pasty (pasta na bazie srebra) 100zł dodanie dodatkowego chłodzenia poprawiającego chłodzenie cena 140 zł. polecam.(gwarancja 1 miesiąc naprawioną część konsoli )" Moja rada, omijaj z daleka. Cytuj
lons 38 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Dzieki Fisu to wykorzystam Ciebie poraz drugi Tym razem Trójmiasto-GDAŃSK http://www.allegro.pl/item636860451_serwis...rod_gdansk.html Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 (edytowane) lons: To może być wentylator, bo one jakoś tak luźnie latają, ale ręki za to sobie uciąć nie dam. Edytowane 21 czerwca 2009 przez donsterydo Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Dzieki Fisu to wykorzystam Ciebie poraz drugi Tym razem Trójmiasto-GDAŃSK http://www.allegro.pl/item636860451_serwis...rod_gdansk.html Jezeli szukasz dobrego serwisu to znajdziesz taki w gdyni na poczatku swietojanskiej sklap nazywa sie Gratis solidnie naprawiaja i do tego masz caly czas gware na naprawe sam kozystam wiec serwis sprawdzony, a jezeli chcesz wysylac to najlepiej do Juchego Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 (edytowane) To nie wentylator tylko urządzenie które pozwala ustalić czy konsola stoi pionowo, czy leży poziomo, dzięki temu masz dobrze wyświetlane diody na wskaźniku. lons, to już jest oferta ok. Poza tym gwarancja 6 miechów, to już jest bardziej uczciwa cena. Możesz równie dobrze wysłać konsole do Juchego, ludzie go chwalą za odwalaną robotę i nie narzekają. Spytaj go przez serwis ile by za to wziął i porównaj. Edytowane 21 czerwca 2009 przez Fisiu Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 ...do tego masz caly czas gware na naprawe ... jak daja dozywotnia gwarancje to ja tez skorzystam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi