Mustang 1 741 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Nówka ale chyba sporo stała bez HDMI Nie rozumiem. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Chodzi o to, ze nowka, ale dlugo stala na sklepie/w magazynie. Nie ma HDMI. Trzeba korzystac ze znakow interpunkcyjnych, korwa! Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 (edytowane) Mam taki oto problem: - ostatnio podczas gry w Gears of War oraz Burnouta Paradise nagle ekran zrobił się czarny, a diody migały na czerwono (tylko dwie, lewa górna i dolna, konsole mam ustawioną pionowo), no i nic ani konsoli wyłączyć się niedało, ani niczego innego, jedyna metoda to odłączyć zasilacz i podłączyć, ale po włączeniu konsoli ponownym nie ma problemu z niczym. Dodam , że 1 raz to się stało kilka dni temu podczas gry w Burnouta Paradise, zaś 2 raz przed chwilą podczas gry w Girsy. PS. dodam , że mam konsolę Xbox 360 Elite, kupioną we wrześniu, a dokładnie 4 września 07 w MM no i jak do tej pory chodziła super. Edytowane 1 lutego 2008 przez marcin0903 Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 ok. masz problem i chciales sie z nim podzielic czy cos jeszcze? bo nie widze znaku zapytania nigdzie wiec... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 (edytowane) No można wywnioskować, ale jak widać niektórym trudno , więc teraz to pytanie zadam: Co z tym zrobić? - bo robi się to upierdliwe i niepokojące, przed chwilą znów to sie stało Edytowane 1 lutego 2008 przez marcin0903 Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 przeciez nikt nie bedzie sie tu zabijal zeby Cie uszczesliwiac skoro nie zadales konkretnego pytania jak widac wszyscy wywnioskowali i polala sie lawina postow by Cie zadowolic... PS. masz gwarancje? dzwonisz do MS i wszystko Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 No gwarancja jest, ale największa sztuka to zadzwonić do nich Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 raczej DODZWONIC sie Przejezyczenie , Dodzwonić miałem na myśli. Będę jeszcze próbował w poniedziałek, bo dziś ani w sobote i niedziele nie da rady bo nikt nie siedzi na infolinii. Cytuj
yacolek 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Dwie lewe diodki to przegrzanie konsoli... Może za dużo grasz, albo konsola stoi w ścisku i nie ma czym oddychać ? Jak tak mruga to znaczy, że x0 się spocił - daj mu wtedy odsapnąć... Chociaż przegrzanie nie koniecznie musi być z powodu miejsca, gdzie xbox stoi... Możesz mieć np. poluzowany jakiś radiator, przez co źle odprowadza ciepło i konsola się gotuje... Cytuj
koziou 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Juchy! Mam do Ciebie pytanko. Jesli mozesz do odpisz a nie kieruj mnie do postow bo szukalem i nie znalazlem. Wlaczylem jak zawsze wieczorkiem Gearsy. Konsole mam z WSZEŚNIA 2006, kupilem 10 listopata i jak dotą ZERO broblemów. Nagle ni stąd, ni zowat pojawilo mi sie delikatne "śniezenie". jakby antena żle ustawiona, koloru czarnego. W niektorych miejscach gęściej, w niektorych mniej. Przestaszylem sie bo pomyslalem ze ta sa jakiej "artefakty" czy cuś i skojarzylem z karta grafiki. RESET. A tu bach! prawa dolna dioda miga na czerwono i komunikat Error E74 RESET Daszboard spoko, Gearsy TO SAMO tylko ze delikatniej Moje pytanie Dzwonic na serwis czy poczekac az ochlonie? (chociaz wiem ze jak ma paść to i tak predzej czy pozniej padnie)... Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 E74 moze byc tez spowodowany kablem ale na 99% to padaka konsoli zawsze wiec jesli Ci sie to powtorzy to dzwon Cytuj
koziou 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 (edytowane) Powtorzy? Ja MUSZE (hehe) byc codziennie na GoW i tak tez jest teraz (dzisiaj) wiec caly czas tak sie dzieje...! Najwieksza niewyróbka jest na cieniach, taka drobniutka szachownica... Cos mi sie przypomina ze ktos juz o tym pisal i niedaleko po tym musial reklamowac... Przy SKATE sa blado-czerwone, ledwo widoczne paski z gory na dol. Za to w dashboardzie jest wszystko tip top. Cholera! Ciekawe jak dlugo pociagnie. Mam zamiar grac do oporu! Dzieki Juchy, chociaz optymizmem mnie to nie napawa..... Edytowane 1 lutego 2008 przez koziou Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 (edytowane) Dwie lewe diodki to przegrzanie konsoli... Może za dużo grasz, albo konsola stoi w ścisku i nie ma czym oddychać ? Jak tak mruga to znaczy, że x0 się spocił - daj mu wtedy odsapnąć... Chociaż przegrzanie nie koniecznie musi być z powodu miejsca, gdzie xbox stoi... Możesz mieć np. poluzowany jakiś radiator, przez co źle odprowadza ciepło i konsola się gotuje... wiecej mzoe byc przyczyn, m.in. awaria wiatraka/wiatrakow z poluzowaniem radiatora to by bylo slychac, jak konsola sie przegrzewa to wiatraki konsola podkreca, czyli slychac od razu na wiatrakach ze chodza coraz szybciej-glosniej, przy koncu jak ma wywalic juz 2 diody czerowne to wiatraki chodza jak odkurzacz... to samo by bylo jakby w zlym miejscu stala nie wiem, przedmowca nic nie pisal o takich rzeczach a jak ma konsole od wrzesnia to takie anomalia powinny mu sie rzucic w uszy jakby byly... a z racji ze ma gware to i tak niewiele moze zrobic...najlepiej oddac do MS to dadza nowa w tech. 65nm, bo ta zapewne jeszcze stara 90nm... Edytowane 1 lutego 2008 przez Juchy Cytuj
koziou 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 NO i padła Błąd E74... Kuwa doczekalem sie jak kazdy Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Dwie lewe diodki to przegrzanie konsoli... Może za dużo grasz, albo konsola stoi w ścisku i nie ma czym oddychać ? Jak tak mruga to znaczy, że x0 się spocił - daj mu wtedy odsapnąć... Chociaż przegrzanie nie koniecznie musi być z powodu miejsca, gdzie xbox stoi... Możesz mieć np. poluzowany jakiś radiator, przez co źle odprowadza ciepło i konsola się gotuje... wiecej mzoe byc przyczyn, m.in. awaria wiatraka/wiatrakow z poluzowaniem radiatora to by bylo slychac, jak konsola sie przegrzewa to wiatraki konsola podkreca, czyli slychac od razu na wiatrakach ze chodza coraz szybciej-glosniej, przy koncu jak ma wywalic juz 2 diody czerowne to wiatraki chodza jak odkurzacz... to samo by bylo jakby w zlym miejscu stala nie wiem, przedmowca nic nie pisal o takich rzeczach a jak ma konsole od wrzesnia to takie anomalia powinny mu sie rzucic w uszy jakby byly... a z racji ze ma gware to i tak niewiele moze zrobic...najlepiej oddac do MS to dadza nowa w tech. 65nm, bo ta zapewne jeszcze stara 90nm... No nic, pozostaje gwarancja. Przestawiałem konsole na inne miejsca i to samo było.. Tylko gdzie reklamować, dawać im do MM, czy przez infolinie itp...? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Infolinia, nawet w sklepie odesla Cie na infoline. Cytuj
ppbanan 0 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Niestety! Po ponad roku zgon. W poprzednim tygodniu zwiechy i pierwszy raz czerwone diody,wczoraj kompletny out. Dziś infolinia,drukowanie zlecenia i w poniedziałek sprzęcik wali do czech. Infolinia na razie ok,szybko i sprawnie-zobaczymy co dalej. Cytuj
Noth 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Oto krotki filmik ktory nagralem telefonem(stad slaba jakosc) to moja 3 konsola, po jakim czasie od odebrania od serwisanta ulegla awarii jest na filmie smile.gif Konsola padla podczas gry w COD4 http://pl.youtube.com/watch?v=B7oVehEI3EA Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Kilka postów wyżej wspominałem o moim Elite, który miał problem z 2 diodkami (przegrzewanie), jak się okazało pan na infolini powiedział mi, że została przepalona i wymieniona na nową Elite w technologii 65 nm , konsolka zostanie wysłana dziś, co Wy o tym myślicie (o tych 65 nm) bo gdzieś czytałem, że w Elite jeszcze nie ma 65 nm. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Ja przedwczoraj widziałem kartony Elite z nalepką 175W, więc chyba się już pojawiły. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Mam jeszcze jedno pytanie: - Jeśli konsole mi dziś wysłali z Czech UPSem to jest szansa, że jutro bedzie? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 jest tak jak Ci pisalem, wymeinia na nowa 65nm i to zrobili jest szansa ze bedzie jutro... Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Jest Elite z 65 nm, sam posiadam, na razie jest ok. oby tak zostało:) Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Ja przedwczoraj widziałem kartony Elite z nalepką 175W, więc chyba się już pojawiły. jest tak jak Ci pisalem, wymeinia na nowa 65nm i to zrobili jest szansa ze bedzie jutro... Jest Elite z 65 nm, sam posiadam, na razie jest ok. oby tak zostało:) Dzięki wszystkim za potwierdzenie i info ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi