gekon 1 787 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 The Godfather II - warte to czegos ? Nie warte nawet ściagania z netu, ale jak kto woli. A sam teraz pytam w betę Demigod, przyzna gierka, a multi rządzi. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Pytanie: jakie są w miarę nowe gry o lataniu samolotem (nie piszę symulatory) podczas drugiej wojny? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Jest juz Terminator Salvation. O ile sama gra jest jaka jest i wiemy o niej wszycho z recenzji na necie tak ja bym chcial wiedziec czy dziala to znosnie na pc i nie potrzebuje kompa do crysisa aby to w ogole sie uruchomilo. Cytuj
Gość Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Pytanie: jakie są w miarę nowe gry o lataniu samolotem (nie piszę symulatory) podczas drugiej wojny? Battlestation Pacific Świetna gierka, pykam od kilku dni. Latanie samolotem, pływanie okrętami na i podwodnymi. Mapa taktyczna i fajna grafa. Cytuj
marengo 0 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 lub poprzednia część, czyli Battlestations: Midway Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 A znacie coś ciekawego w klimatach Dungeon Kepeer? Cytuj
Gość Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 OverLord [jeśli chodzi Ci o kierowanie "złą stroną mocy" ] Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Zainstalowalem Terminator Salvation i wszystko fajnie tylko ku rwa je bana najswietsza panienka gra nie ma opcji jesli chodzi o jakosc i wydajnosc i poza zmiana rozdzielczosci nic innego nie ma. Dzieki temu mam cale 5fpsow a super wyj ebane w kosmos cienie, bloomy, hdry, blury i depth of view raza mnie w galy. Cytuj
Gość Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Poczekaj na rozkminiaczy plików .ini Ewentualnie sam popróbuj. Taki to już urok gier tworzonych z myślą o kĄsolach :< Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 No wlasnie nie ma czegos takiego jak ini lub cfg z ustawieniami :| Cytuj
Gość Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Wyszedł Overlord II , grał ktoś już? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Mam, ale czeka na weekend. Bo wtedy skończe Prototype. Oby nie byla nudna jak jedynka, w PE dobrą ocene dostalo (dwójka, jak i jedynka) a po 2h gry żygałem tą grą. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Wyszedł Overlord II , grał ktoś już? Dobra gra. Znaczy o tyle dobra dla mnie, bo lubie gry proste opierające się czystej rozrywce gdzie nie trzeba powatarzać układu od początku po jednym zle wymierzonym skoku. Łatwe, ładne, przyjemne, typowa gra dla dzieci, no i dla mnie. A przy okazji spytam. Właśnie straciłem wszystkie savey do gier:) Tak, miło. I teraz pytanko, nie chce mi sie przechodzić i odblokowywać wszystkiego od początku. Szukałem w google jakiejś stronki z gotowymi stanami gier, ale wszystko jakieś liche, albo płatne. Zna ktoś? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Odświeżona wersja The Secret of Monkey Island A że nie miałem przyjemności obcowania z oryginałem więc zagram z podwójną chęcią. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Wyszła Re-edycja najpopolarniejszych rpg od bioware http://www.gram.pl/prod_8g3rHu0_Legendy_RPG.html razem wychodzi 6 długich gierek która zajmą dekade czasu nim się je przejdzie, dla ludzi którzy nie mieli z baldurs gate albo tormentem styczności a chcą przeżyć fantastyczną przygode to muszą dokonać tego zakupu, gorąco polecam! Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 BlazBlue na PC - http://ve3d.ign.com/articles/news/51385/BlazBlue-Calamity-Trigger-Coming-To-PC Wheee... Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 The Saboteur i jego problemy na kartach ATI Z grami na PC tak bywa, że zawsze są jakieś problemy, ale najwyraźniej posiadacze PC je lubią, bo ciągle siedzą na tej uciążliwej platformie do gier. Teraz odkryto poważny problem z The Saboteur... http://gamersite.pl/index.php/2009/12/11/the-saboteur-i-problemy-na-kartach-ati/ Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Ano kumplowi też nie działa. Z tym, że akurat niusy od kĄsolowych fanbojów są srogo przesadzone. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Crapowa gra i crapowy developer nigdy niczego dobrego nie wroza Cytuj
Gość Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Akurat Pandemic wcale takie krapowe nie jest... Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Ludzie z Neogaf postanowili stworzyc swoja wlasna przegladarkowa gre. Jej tytul to Dudebro: MSIFUSIHTS/SY2, czyli Dudebro, My Shit is Fucked Up So I Got to Shoot/Slice You II: It's Straight-Up Dawg Time? http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=381946 Jesli uda im sie ten projekt ukonczyc to z mila checia pogram w to male ''dzielko''. Juz pierwsze szkice i projekty pokazuja, ze szykuje sie gra z jajem. Ponizej jedna z zabawniejszych okladek: News z gram.pl o tej grze: http://www.gram.pl/news_8gTeGum2_Forum_NeoGAF_robi_gre.html Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Akurat Pandemic wcale takie krapowe nie jest... Moze nie az tak strasznie bo sa jeszcze gorsi ale ponad przecietnosc nie wyskocza Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Skromnie wracam do grania na PC, będę miał nowy sprzęcik na dniach to warto by popróbować pozycje, które są dostępne only na PC albo na tej platformie są zdecydowanie lepsze np. dzięki modom i mapom (PORTAL!), bo posiadam jeszcze Xboxa 360. Jako, że ostatni raz grałem porządnie na kompie w 2006 roku (i to w gry max z 2004 roku, bo lepszych już mój komp nie udźwignął), to chciałbym Was prosić o jakieś zestawienie gier, które powinienem obadać. Czy only PC czy nie, czy ładne czy brzydkie, czy to wyścigi czy FPS - nie ważne, ważne by się przyjemnie grało . Ważna tylko cena - mile widziane jakieś edycje po 15-30 zł, nie piracę na PSP, Xboxie 360 to czemu by i na kompie nie wprowadzić tego pięknego trendu, szczególnie, że to przecież najtańsza platforma do grania. Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 To dział PC nie ma osobnego tematu w stylu "Jaką grę wybrać"? Dziwne. No ale przede wszystkim Wiedźmin. Nie ważne czy czytałeś książki Sapkowskiego czy też nie, jest to kawał porządnego i wciągającego RPG. Do tego seria Dawn of War, jeśli lubisz RTSy. To samo Company of Heroes (Kompania Braci). Sins of a Solar Empire można także dostać teraz za grosze. W sumie wymieniać mógłbym więcej, ale większość to i tak pozycje multiplatformowe, dostępne także na konsolach. Szukaj głównie wśród RTSów i cRPG jeśli chcesz PeCetowych exclusive'ów. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Można już zrobić preorder na Alien Versus Predator i Bioschock 2 na Steam Edytowane 10 marca 2010 przez Labtec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi