Skocz do zawartości

Co Nowego Na Blache?

Reiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie sprawili, że nie da się już sprowadzać gier zza granicy (piękna przykrywka z tym ograniczonym miejscem na płycie, niepotrzebnie tylko napisali, że inne języki można ściągnąć przez internet). Cud, że kopie cyfrowe nie są przypisane do regionu (jak było np. z BF:BC2).

Opublikowano

Bo ja wiem czy im się to uda? Zauważ że nie działa to w sposób max restrykcyjny, masz po prostu kilka regionów - tak jak na kĄsolach. Poza tym, na PC będzie łatwo to obejść :)

Opublikowano

Próbowałem trochę wyjaśnić i pomimo dwuznacznych opinii edycja polska od Cenegi podpadnie pod international, zarówno standard jak i augmented (mam nadzieję...).

Mimo wszystko, poroniony pomysł, gdyż jak tak dalej pójdzie, to import z UK może się stać problematyczny. Podobno było tak już w przypadku Fallout: New Vegas, którego edycja UK zarejestrowana w Polsce nie pozwalała na zakup "tutejszych" DLC.

Opublikowano

Mówisz chyba o Fallout 3, co był taki ułomny. Tymczasem Fallout: New Vegas jest rejestrowalny obowiązkowo na Steam i to właśnie steamowych DLC nie szło kupić jeśli się miało grę z innego regionu (czyt. mając grę z UK w PL nie kupi się DLC nie będąc w UK, ale mając edycję "naszą" już tak).

Human Revolution także będzie rejestrowalny na Steam. Próbowałem się czegoś dowiedzieć na temat edycji Augmented, i niby nie powinno być żadnych problemów w jej przypadku, ale potem czytam takie coś - http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/17/deus-ex-human-revolution-is-region-locked - że niby wersja Augmented dotyczy tylko UK, o ile się autorowi coś nie porąbało. Próbuję dowiedzieć się od Cenegi czegoś oficjalnie na ten temat (czy ich Augmented jest importem z UK), ale póki co cisza...

Nie ma to jak "ciekawe" informacje na tydzień przed premierą wyczekiwanej gry :|

Opublikowano

From dust już jest... takie nadzieje w tej gierce pokładałem, a pograłem chwilkę i wszystko jest tak jak chciałem, poza BEZ-NA-DZIEJ-NYM sterowaniem na piecu (może później podłączę pada to będzie ok...) i denerwującym głosem ludzików. O ile to drugie to pierdółka, która nic nie robi, to to sterowanie mnie totalnie odrzuciło - jak mogli to tak zje'bać. Dam jeszcze jedną szansę oczywiście, ale ostrzegam, żeby się nikt nie wystraszył.

Opublikowano

From dust już jest... takie nadzieje w tej gierce pokładałem, a pograłem chwilkę i wszystko jest tak jak chciałem, poza BEZ-NA-DZIEJ-NYM sterowaniem na piecu (może później podłączę pada to będzie ok...) i denerwującym głosem ludzików. O ile to drugie to pierdółka, która nic nie robi, to to sterowanie mnie totalnie odrzuciło - jak mogli to tak zje'bać. Dam jeszcze jedną szansę oczywiście, ale ostrzegam, żeby się nikt nie wystraszył.

Icon_SAD_FROG.png

A tak czekałem na dobrą grę...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O hai thar, zgadnijcie jaka marka wkrótce dołączy do grona oklepanych FPSów:

http://www.gram.pl/news_8A7gHOm8_Z_EA_Origins_wyciekly_screeny_i_informacje_o_reboocie_Syndicate.html

Tja, i oczywiście za wszystko odpowiedzialne jest EA. "Dziękujemy"!

Debile kur*a... debile... No ale amerykańscy konsoloffcy kupią.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

W marcu wyjdzie Rayman Origins :)

XDDDDDDDDDd

jakiś kĄsolowy hejter mi dał minusa XDDD

Edytowane przez Stona
  • Minusik 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Divinity: Original Sin

Powrót do korzeni, czyli wielu elementów charakterystycznych dla Divine Divinity. Ta różnica, że świat cukierkowy a walka turowa, ale i tak zapowiada się świetnie:

Opublikowano

"Co kto lubi, nie?" ;)

Kupiłem poprzednika na Steam przy okazji ostatniej promocji i tak fajnie to się dawno nie bawiłem przy żadnej grze akcji.

Zresztą, odsyłam tutaj

Opublikowano

Super wiadomość. Jedynka była świetną grą, nie tylko dla fanów transformerów. Dwójka zapowiada się jeszcze lepiej, bo będzie można Grimlockiem zagrać ;d

Opublikowano

Port robi inne studio i to właśnie ogłoszono kilka dni temu.

Przy okazji E3 pojawił się klimatyczny zwiastun, a także gameplay:

http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-transformers-fall/730901

http://uk.ign.com/videos/2012/06/01/transformers-fall-of-cybertron-the-first-mission

Mówcie co chcecie, ja czekam z niecierpliwością. Szykuje się rollercoaster równie przedni, co jedynka.