hooki 194 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 wykopałem.. bo jest na "aukcjach" za 49zł, warto? Cytuj
Blim 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 wykopałem.. bo jest na "aukcjach" za 49zł, warto? Warto. To tak pokrótce. Jeżeli miałbyś pytania szczegółowe to chętnie odpowiem, swego czasu trochę w to grałęm. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Warto, bez dwoch zdan. Bylem mocno zaskoczony ze gra bedzie az tak dobra. Eh jak sobie przypomne te batalie na all-star z Koreancem albo Markiem to od razu banan na mordzie sie pojawia, niedosyt budzil Jurgen. Niby finalowy zawodnik, a robilem go jak chcialem, dostawal 3-4 pkt na gema. Zawsze najbardziej lubilem grac Jesperem, dobrze sie nim rąbało drewno ;] Zaluje ze sie tak szybko pozbylem tej gry, ale na pewno ja jeszcze w przyszlosci ponownie kupie. Na razie mam ogromne zaleglosci w innych tytulach. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2008 gra kozak. z początku trudna ale daje tyle funuuu że szok, porównanie do virtua tennis jest tutaj na miejscu. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Bardziej do Top Spina z pierwszego X'a. Virtua Tennis to typowe arcade, nierealistyczna i nie wymagajaca rozgrywka. w Top Spina w WS turniejach bylo ciezko jak cholera, do dzis pamietami jakie mialem od tego odciski na palcach... Cytuj
hooki 194 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2008 ja się już "rozegrałem" troche, dwa turnieje za mną. jak się wybada co i jak, fajne zagrania zaczną siadać częściej to jest tyle frajdy ze zwykłego pykania że szok. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Świetny tytuł, pyknąć może każdy z racji tego że gra jest banalna do podchwycenia a ciężka do wymasterowania, szczerze polecam mimo że w moim wypadku leży na półce i czeka na lepsze czasy. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 odkopuje, no ale musze xD. Od chyba miesiaca mecze sie z kolesiem na przedosatnim poziomie trudnosci.. Zedytuje posta jak tylko sprawdze który to.. ale nie moge tego przejsc. Ma ktoś pomysł? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 odkopuje, no ale musze xD. Od chyba miesiaca mecze sie z kolesiem na przedosatnim poziomie trudnosci.. Zedytuje posta jak tylko sprawdze który to.. ale nie moge tego przejsc. Ma ktoś pomysł? A kim grasz? Cytuj
bajej 28 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 oki poprawka, turniej na hard, osotani przeciwnik. Ja(jesper) vs Luc -_-. No i nie ma bata na niego.. Grałem tez innymi postaciami, ale zawsze na ostatnim kolesiu sie wykładałem. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 oki poprawka, turniej na hard, osotani przeciwnik. Ja(jesper) vs Luc -_-. No i nie ma bata na niego.. Grałem tez innymi postaciami, ale zawsze na ostatnim kolesiu sie wykładałem. Jesper ma dobry power więc cioraj na koniec stołu, a wtedy Luc powinien podbić piłeczkę wyżej i będziesz mógł smasha zrobić. Trudne to to nie jest Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Jesperem nie kombinuj tylko wal jak najmocniejsze proste lepy, nim nie ma co bawić się w finezję bo to cep i mongoł jest to nie Jurgen hard to jeszcze nic, weź na All-Star zacznij grać to pada pogryziesz Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Dokladnie, na all-star to jest hardcore, szczegolnie z tym koreancem i Markiem. Ogolnie Jesperem sie najłatwiej gra trzeba walic siłowo i czekac az ci przeciwnik wystawi na scine, a wtedy go dobijasz. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 hard to jeszcze nic, weź na All-Star zacznij grać to pada pogryziesz Pogryzie? xD Człowieku, ja to rzucałem po pokoju xDDDD Jeśli się wygrywa 7:0 i nagle przeciwnik dostaje olśnienia i dostajesz po du.pie, to naprawdę można się wkurzyć <_< Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 dokładnie hehehehehehe, ja to przy żadnej grze tak nie bluzgałem przez zaciśnięte zęby człowiek walczy, stara się żeby typowi chociaż jeden punkt ukraść z serwu a ten jak nagle dostaje spida to pokrywka na deklu sama podskakuje od szału który właśnie gracza ogarnia nie zmienia to faktu że TT podobnie jak NG to gra stricte perwersyjna - karze cię co chwilę a ty i tak do niej wracasz po kolejne klapsy Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 to wskazuje tylko na kiepsko dopasowany poziom trudnosci, sposob na to jest najprostszy starczy nie grac w tak trolowata gre i juz Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 dobra jest, przynajmniej wymagająca Mój pad po kilku nocnych, w zamyśle relaksujących sesjach nadaje się do wymiany. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 to wskazuje tylko na kiepsko dopasowany poziom trudnosci, sposob na to jest najprostszy starczy nie grac w tak trolowata gre i juz tak w dupę dostawałeś? tam na każdego jest sposób, i nie mówię tu o dennym serwowaniu z końca Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 nie dostawalem bo tak naprawde dopiero zaczalem grac, narazie jakos sobie radze gorsze od poziomu trudnosci jest to ze po 30-40min prawy kciuk mi odpada:P Cytuj
bajej 28 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 (pipi).a! -_-. Zastanawiam sie czy wyszedłem juz z wprawy czy ten je.bany LUC jest taki kozak . Nosz o mało co pada dzisiaj nie rozwaliłem. Ile stresu. Gram Jasperem(pro circuit), ale kimkolwiek bym nie gral zawsze w tym miejscu (to chyba finał?) blokuje sie i ni chu chu kuźwa.. Dawno się tak nie zirytowałem. Cytuj
lukk 1 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 (edytowane) (pipi).a! -_-. Zastanawiam sie czy wyszedłem juz z wprawy czy ten je.bany LUC jest taki kozak . Nosz o mało co pada dzisiaj nie rozwaliłem. Ile stresu. Gram Jasperem(pro circuit), ale kimkolwiek bym nie gral zawsze w tym miejscu (to chyba finał?) blokuje sie i ni chu chu kuźwa.. Dawno się tak nie zirytowałem. Perfect Serva stosujesz? Dla wszystkich są to 4 kroki w prawo+gałka w lewo jak juz przyjmiesz pozycje i max podkręcenia i siły (dla niektórych musisz wyczuć inna siłę, ale to już na all-star). Jedynie własnie Jesper i Solayman sa wyjątkami bo im trzeba dać 4 kroki w prawo + 2 do tyłu aby uzykać Perfect (są za silni i robia FAULTy bez kroków w tył). Ogólnie stosuj taktyke aby "pogonić" przeciwnika po stole w lewo i prawo. Puszczasz X'em piłke w lewo (tak wychylasz gałke aby przeszła niemal równolegle do siatki), koles biegnie i albo nie zdąża albo odbija a Ty na druga stronę A. 99% że nie dobiegnie. Tak pokonywałem Marka i Jung Soo na All Star za każdym razem (a tych razów było 22 bo robilem all star dla wszystkich postaci 2 razy ) Edytowane 16 czerwca 2008 przez lukk Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 wsadzaj mu petardy na krawędź stołu (charakterystyczne wibracje), którejś bomby nie odbierze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi