Gość mate5 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Pierwszy boss z crasha1 - banał Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 ja się nie wypowiem tylko dam link Cytuj
duncanlove 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Ostatni boss z Ratcheta 2, miałem RYNOII więc nawet nie zdążyłem zobaczyć jak atakuje. Cytuj
wisza 5 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 IMO to taki krokodyl w Crash 3 Warped na PSX co miał Miotacz ognia. Frajer jakich mało ^_^ Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Co prawda nie na trzech życiach grałem w NES-ową (pegazową) Contrę (wystarczyło, zdaje się, przytrzymać start w trakcie ładowania, żeby kredytów było znacznie więcej), ale ostatni boss, typu matka obcych, był trywialny. Należało podejść jak najbliżej i po ukosie w ukosie w górę strzelać. Te jakieś poczwarki latające przeważnie ani razu nie zdążały mnie sięgnąć. Cytuj
Średnio zaawansowany Gracz 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Powiem kilka...... Dingodile z Crasha 3, Qwark w R&C 3, Papu Papu z Crasha 1, Ripper Roo z Crasha 2, pewien statek z R&C:Size Matters. Końcowe: Neo Cortex z Crasha 2 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 dużo ich bylo, ale do najłatwiejszych należą Ci co ich sie pokonuje za pierwszym razem prawdziwego bossa trzeba pokonac za co najmniej drugim razem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi