Opublikowano 8 czerwca 200915 l nie... wszystko odbylo sie na zamknietym pokazie w ktorym wzieli udzial tylko Bill Gates, Ken Kutaragi i Miyamoto. Ponoc po prezentacji Bill i Ken poszli sie nawalic bo zrozumieli innowacje i to ze nie maja szans z Ninny i Nibris!
Opublikowano 16 czerwca 200915 l http://nibris.net/projekty_sadness_en.html i będą w lipsku, czuję że pozamiatają na tej wystawie.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l http://nibris.net/projekty_sadness_en.html i będą w lipsku, czuję że pozamiatają na tej wystawie. No, cofną się w czasie i pokażą grę, tym zaskoczą wszystkich niedowiarków!
Opublikowano 16 czerwca 200915 l i co oni tam chca niby zrobic? innowacyjne sterowanie? spoznili sie bo wii pokazało ze jest 100 lat za murzynami jesli chodzi o innowacyjnośc, po tym co pokazał 360 i ps3
Opublikowano 17 czerwca 200915 l http://nibris.net/projekty_sadness_en.html i będą w lipsku, czuję że pozamiatają na tej wystawie. Nie chcę cię martwić, ale to wpis z 2008 roku. W zeszłym, roku mieli być na GC, ale jak kazdy wie, nie udało im się to
Opublikowano 17 czerwca 200915 l sorry, nie patrzylem na date, myslalem ze chociaz newsy aktualizuja XD
Opublikowano 26 czerwca 200915 l i co oni tam chca niby zrobic? innowacyjne sterowanie? spoznili sie bo wii pokazało ze jest 100 lat za murzynami jesli chodzi o innowacyjnośc, po tym co pokazał 360 i ps3 wiesz, gdyby nie Wii nie powstalby pewnie peestrojkowy sixaxis, a i project natal jest jakby rozwinieciem pomyslu. co jak co, ale korona pierwszenstwa nintendo sie nalezy. tylko zeby hardware poprawili. ps. zeby nie bylo - nibris to najwieksza sciema swiata gier. dziwie sie, ze ktokolwiek jeszcze probuje o nich powiedziec cos powaznego.
Opublikowano 18 lipca 201014 l Jakies nowe wieści są w sprawie Sadness? 4 lata dewelopingu ehhh <_< ....
Opublikowano 18 lipca 201014 l Szkoda, ze ta gra jest widmem, bo zapowiadalo sie cos a'la Silent Hill dla mnie ;(
Opublikowano 18 lipca 201014 l Jakies nowe wieści są w sprawie Sadness? 4 lata dewelopingu ehhh <_< .... Szkoda, ze ta gra jest widmem, bo zapowiadalo sie cos a'la Silent Hill dla mnie ;( No wiesci takie, ze gra sie nigdy nie ukaze :potter:
Opublikowano 19 lipca 201014 l Jakies nowe wieści są w sprawie Sadness? 4 lata dewelopingu ehhh <_< .... Szkoda, ze ta gra jest widmem, bo zapowiadalo sie cos a'la Silent Hill dla mnie ;( No wiesci takie, ze gra sie nigdy nie ukaze :potter: I hoy , rewelacyjna wiadomość o poranku :angry2: W sumie jakby miał być to crap na 5 godzin to może i lepiej...
Opublikowano 19 lipca 201014 l Kratos, ale od jakis 3 lat mowi sie, ze ta gra nie istneje. Poza tym sprawdz sobie na necie, roznego rodzaju przekrety ze strona Sadness i Nibris.
Opublikowano 19 lipca 201014 l No fajnie , to czemu tego nie ma oficjalnie na forum PE napisane 8). Odwiedziłem google dzisiaj i okazało się że Nibris & Sadness is dead. Jestem za zamknięciem tematu.